![]() |
|
Cytuj:
Tu chodzi o to ze zaraz zacznie sie lawina pytan jak to zrobic... PS. Na gygy odrazu banuje jak nie stosujesz sie do etyki internetowej. Wiec nawet nie probujcie. Zreszta.. Patrzac na glupkowate tematy na forum.. Ludzie nie potrafia myslec i samemu szukac rozwiazan ktore itak juz sa podane jak na dloni. ps. Vavi.. ja tam wole Areczke ;) |
Cytuj:
I jesteś dumny z tego że bocisz ? Po 1 to nie twoja postać tylko twojego programu . Po 2 gra na bocie to nie żadna frajda ani radość z wbijania lvl . Po 3 dam kiedys na ciebie raporta :D Cieszysz sie jak bot wbije ci lvl . To nie jest nawet 50 % tego co normalny gracz nie łamiący regulaminu w grze ( BOT ) kiedy wbije lvl . Zastanów sie co tracisz :P LVL to nie wszystko , liczy się równiesz radosc gry ... |
|
himiko.. szkoda :<
|
@up
HuHuh.. Gratz dla H lvl himika, który wyj..al 2 teamy po to żeby pojsc na annihilatora z wiekszymi lvlami ;]. Pozdro dla weterana anniego xDD |
up@ morda -.- .. care bocie mordka... też.. xd
niestety nie wyszło ? :P ale next time się uda |
zal
@Alort zalosny jestes himiczkowi lizac dupcie pizda z niego i tyle wyjebal 2 teamy zeby isc z h lvlami jak powiedzial Witold<3 dobrze mu tak miał chłopak nice system all robia sd+mp a on sd sd sd uhy potem :D jeszcze mówil zeby wbic na hp hahahaah
|
Jako człowiek obiektywny i niezwykle ważny dla Honery muszę jednoznacznie stwierdzić, że popieram itachiego i alorta.
|
2xUp@ zamknij morde, ja nigdy nikomu dupy nie lizałem i lizać nie będę , ale mam u niego dług wdzięczności, więc zamknij mordę, jak nie wiesz o co chodzi pajacu głupi... n/c
ps : care czyli ja należę do tych 5 % co nie botują :) bo nigdy nic nie miałem :P |
Swe??????????????8o8o
|
No, w koncu ktos wyczyscil temat ;)
Od dzis przez pare dni mam normalny internet ;) W koncu jakies porzadne PG bedzie. Gdyby mozna bylo pacca na tydzien tak se kupic hmmm ;P |
Ta cała sprawa przybrała katastrofalny obrót wydarzeń,
najpierw Alort mnie zabije, potem Pyrke ubije Azgar potem Dzajnek zostanie zagryziony przez Mariana, potem Nikaie Maja zje. następnie Nicole zastanie zagryziony przez Qumeya. :/ X(X(X( Wybaczcie mi PLYX. hauahua |
teraz to tu beda same pustki ;d
|
|
@Up
Manowar _/ Gratz ! @Down Ja wiem gdzie spaw mieszka, i napewno nie ma na imie Ola ani nie ma na nazwisko Pytowska. ROFL. a fotkę swoją dawał na 270~ stronie |
:D Ktoś znany na forum będzie grać na Honerze ;d
Podaj nick ;p |
Dawno mnie nie było na tym forum(3 lata!), postanowiłem wrócić na Honerę. Screen:
http://img233.imageshack.us/img233/3397/15mlvltb3.png PS. Uczę się delphi. Zebrałem all screeny od 1 Maja do 1 programu: sp3edyshare.com/755844203.html "3" zamienic na "e" Screenshot: http://img225.imageshack.us/img225/6...ncentervh9.png |
Cytuj:
NIE WCHODIC W TE FOTY! |
AJJJJJJJJ !!! weszlem a puzniej zalogowalem sie na tibie i passy sa zmienione a r keya zgubilem :( retired
jesli to czytasz to sie nie dales nabrac ^^ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:18. |
|