Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Pacera Thread (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=89072)

*vaRi* 17-07-2009 13:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arannn (Post 2600246)
z tego co mi wiadomo to z aolem nic nie spada, tak jak kiedys

jaka roznice ci robi czy masz gildie czy nie skoro i tak nie logujesz?

bo mnie kompromituje, ze jestem w jednej gildii z tym ciulem- phampem...

tera wuek:
dobra, bo sie spuscisz...

Ivoos 17-07-2009 14:09

znowu zaczynasz dzieciaku?

Xevez 17-07-2009 14:15

gdzie cię kompromituje? w grze? przecież i tak nie grasz, lol

</3
http://i31.tinypic.com/2yltj75.jpg

Ivoos 17-07-2009 14:19

http://img338.imageshack.us/img338/5053/160.png

F.N.B 17-07-2009 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kuribitu2 (Post 2600149)
HUAHaHAHau!

egZberd:
Ile ty masz lat człowieku? I chuj z tego że masz tyle staminy i tak jesteś pierdolonym dzieckiem tibi i nie widzisz świata poza tą grą! Pewnie kurwa robisz jakiegoś noob chara albo za*******asz na innym servie żeby Ci mogła stamina odrosnąć żebyś mógł pokazać jaki jesteś "elo pro yo cze".
Chuj z tego że Aran gra z Czarnym? Ty jak byś mógł to byś pewnie też grał ale Ciebie/Was rodzeństwo uważa za popierdolców maniaków i tym podobne :)
I kurwo nie pisz że liże dupę czy coś bo akurat Czarnego nie lubiłem (jak grałem) a On mnie więc nie mam po co mu dupy lizać :(

Drom'ek:
Zamknij ryj już, bo z siebie pośmiewisko robisz. Wielki Honorowy Rycerz się kurwa znalazł (Nie mówie o Tobie Hono). Ty w ogóle cipa jesteś jakich mało. Pamiętasz jak specjalnie padałem na ogniu a ty beczałeś że nic nie masz i żebym Ci itemy dał bo i tak już nie gram a Tobie się przydadzą. Ale wtedy żałosny byłeś.

Gratuluję AWANSÓW!

Bloodfighterr:
Chwilowy rozejm ponieważ chcę uzyskać odpowiedzi na pytania.
Powtarzam: Co robi ten twój kumpel z Damą Kasią (albo ty bo podobno masz pasy)? Nie sądzisz że masz przyjebanego kumpla? Kupił chara stracił każdą postacią po levelku zmienił R-keya, stracił 90 day pacc i jest kox ;) Weż go opierdol i będzie fajnie ;p
Odpisz, z góry dziękuje.

Aran lub Czarek:
Pozdrówcie Izarexa. Dzięki, pozdrawiam ;p

Edit:
Sorry, kupił pacca ale i tak go nie wykorzysta pewnie... Ojeb go będziesz miał itemy i do tego chara. ;p

kotq od okradania ludzi to ty jestes :*
a poza tym myslales ze nie zmieni rk i przycwaaniczysz?
od nie taki glupi jak ty :*
a jesli chodzi o dedy to ja padlem na kickach a nie on a kasy ma to pacow niech sobie kupuje ile chce ze u ciebie bieda to nikogo nie obchodzi ;]

terawuek 17-07-2009 14:37

Vari weś tak nie cwaniakuj...

*vaRi* 17-07-2009 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xevez (Post 2600320)
gdzie cię kompromituje? w grze? przecież i tak nie grasz, lol

Dominiczku, pamiętaj, że "chłopki" w grze są fikcyjne, ale ludzie którzy nimi sterują są prawdziwi...
A teraz powtarzaj "Trawa jest zielona, a słoneczko żółte..."

"pampik!": do mnie mówisz "dzieciaku" XD a to śmieszne jest :P Z czego coś takiego wnioskujesz?

terawuek: a co, zrobisz mi coś xD?

Napinajcie się dalej przed pixelami, pozdro, pjona!

T-raperzy znad Wisły yo!

terawuek 17-07-2009 15:42

Vari myślałem że jesteś spoko ale ty serio jesteś zwykłym kozakiem
Przez forum to możesz sobie pocwaniakować.

Andzu 17-07-2009 16:02

Aj low ju bejbe lal ala
aj low ju bejeee tup tup tup

Pacera Threaad jest najlepszy pelno w nim scrinow
zero kłotni

Wszyscy sie tak loffaja

Koofffaam was :)

http://img11.imageshack.us/img11/7973/hardsolo.jpg

Xevez 17-07-2009 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *vaRi* (Post 2600400)
Dominiczku, pamiętaj, że "chłopki" w grze są fikcyjne, ale ludzie którzy nimi sterują są prawdziwi...
A teraz powtarzaj "Trawa jest zielona, a słoneczko żółte..."

ja jestem spokojny i mimo wszystko nie rozumiem, czemu robisz problemy, że jesteś z nim w gildii, skoro i tak nie grasz
piszesz, że ludzie są prawdziwi... a co, znasz kogoś w rl, co się z ciebie wyśmiewa, bo jesteś z phampem w gildii?
a co do napinania - nie powiem, kto się od kilku lat bez przerwy spina na forum i jedzie na phampa, jordza, croopa i lusiego;]

*vaRi* 17-07-2009 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xevez (Post 2600431)
ja jestem spokojny i mimo wszystko nie rozumiem, czemu robisz problemy, że jesteś z nim w gildii, skoro i tak nie grasz
piszesz, że ludzie są prawdziwi... a co, znasz kogoś w rl, co się z ciebie wyśmiewa, bo jesteś z phampem w gildii?
a co do napinania - nie powiem, kto się od kilku lat bez przerwy spina na forum i jedzie na phampa, jordza, croopa i lusiego;]

poklikamy? ;)
chyba można poznać charakter danej osoby przez neta, nie?
nie w 100%tach, ale się da ;)
jak mogę na nich jeździć kilka lat, jak z każdym z nich się kolegowałem kiedyś?
nawet rok temu do nich nic nie miałem ;) prócz croopa...
ja sie nie spinam, tylko nie dam po sobie jeździć, a to chyba różnica...

terawuek: szczerze? jebie mnie to ;<

Pozdro T-raperzy znad Wisły yo!

Xevez 17-07-2009 17:28

nawet jeśli od roku po nich jedziesz, to imo nie powinieneś pisać, że inni się napinają
Cytuj:

chyba można poznać charakter danej osoby przez neta, nie?
nie w 100%tach, ale się da
jaki ma to związek z moim postem?o0

Elders 17-07-2009 17:39

"dhq Hahah Kambodzaaaaaa" Vulka poszalal z demonami troszke , ale ogolnie przyjemnie :)

Calego respa bloknalem XD (szkoda ,ze ss nie mam).

2 jedyne ss, jakie udolo sie zapisac xd

http://img194.imageshack.us/img194/5...sssssssssk.jpg http://img194.imageshack.us/img194/s...jpg/1/w811.png

http://img142.imageshack.us/img142/6...aaaaaaaaax.jpg http://img142.imageshack.us/img142/a...jpg/1/w812.png

MOZECIE NEGOWAC ;)

blldjk12 17-07-2009 18:18

Gzz wszystkim awansow itp.

Vari... widziales od ktorej strony ciagnie sie ta klotnia? po co wogule zaczeles grac jak tylko klocisz sie potrafisz lol . popatrz na innych moze inni cie nie lubia i psiza cos na ciebie a ty im odpisujesz . a patrz na Experta na niego tez pisze wiele ludzi jaki on jest. jego sprawa. on olewa noobkow ktorzy go tyraja \o/
dorosnij -.-

*vaRi* 17-07-2009 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez blldjk12 (Post 2600564)
Gzz wszystkim awansow itp.

Vari... widziales od ktorej strony ciagnie sie ta klotnia? po co wogule zaczeles grac jak tylko klocisz sie potrafisz lol . popatrz na innych moze inni cie nie lubia i psiza cos na ciebie a ty im odpisujesz . a patrz na Experta na niego tez pisze wiele ludzi jaki on jest. jego sprawa. on olewa noobkow ktorzy go tyraja \o/
dorosnij -.-

jak jest popychadlo ;]
a co mnie obchodzi jakas pedalska strona internetowa?
moze to twoje cale zycie, nie moje i mnie do jebie ;f

Xevez: zle zrozumialem twojego posta (nie doczytalem)...
tu nie chodzi o kogos, tylko o mnie ;] dla mnie jest to kompromitacja...

Elders: ty tam jako kto? bo widze, ze znowu sie boisz... nawet dema na klacie nie miales.. ;f

kuribitu2 17-07-2009 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez F.N.B (Post 2600335)
kotq od okradania ludzi to ty jestes :*
a poza tym myslales ze nie zmieni rk i przycwaaniczysz?
od nie taki glupi jak ty :*
a jesli chodzi o dedy to ja padlem na kickach a nie on a kasy ma to pacow niech sobie kupuje ile chce ze u ciebie bieda to nikogo nie obchodzi ;]

Nie, od okradania jesteś ty i twój brat :(
Ale z Ciebie prze chuj... Przed kupnem napisał przez "Zadaj pytanie sprzedającemu": Czy jest możliwość wystawy komentarza dopiero wtedy jak zmieni R-key, odpisałem mu oczywiście że tak. Tak się składa że nie trzeba być wielkim bogaczem żeby mieć pacca i naucz się czytać. A po za tym ja miałem cały czas pacca jak grałem więc zastanów się co piszesz :) A postać spadła dlatego że jesteś lamus pierdolony i grać cieciu jebany nie umiesz? Ty robiłeś Edwardem arene? Gz! Skurwysyn, arena = banał, ja sam doszedłem do tego dema jebanego ale jak miał reda to się manasy skończyły i wróciłem :(
Jak bym go chciał ojebac to bym mu pasów nie dał, opierdolił bym go po tygodniu a nie po 3 miechach kiedy zmeinił R-keya. Gratuluję.

Yo!
http://img198.imageshack.us/img198/5163/185twk.jpg

Croop 17-07-2009 20:18

Krzew jest koks, cze

Xevez 17-07-2009 20:21

Krop też koks, yo

Boxar_firaz_mlodszy 17-07-2009 22:48

Wielkie dz Xavezq
http://img6.imageshack.us/img6/442/fullwizek.jpg

F.N.B 17-07-2009 22:56

Cytuj:

Nie, od okradania jesteś ty i twój brat :(
Ale z Ciebie prze chuj... Przed kupnem napisał przez "Zadaj pytanie sprzedającemu": Czy jest możliwość wystawy komentarza dopiero wtedy jak zmieni R-key, odpisałem mu oczywiście że tak. Tak się składa że nie trzeba być wielkim bogaczem żeby mieć pacca i naucz się czytać. A po za tym ja miałem cały czas pacca jak grałem więc zastanów się co piszesz :) A postać spadła dlatego że jesteś lamus pierdolony i grać cieciu jebany nie umiesz? Ty robiłeś Edwardem arene? Gz! Skurwysyn, arena = banał, ja sam doszedłem do tego dema jebanego ale jak miał reda to się manasy skończyły i wróciłem :(
Jak bym go chciał ojebac to bym mu pasów nie dał, opierdolił bym go po tygodniu a nie po 3 miechach kiedy zmeinił R-keya. Gratuluję.

no wlasnie potwierdziles ze bys okradl bo to twoje hobby i moze sie tym zywic w przyszlosci bedziesz :)

Xevez 17-07-2009 23:03

22:36 Lynda: I ask thee, Xevezq, will you honour your beloved Dragon-Croop and will you stay at each other's side even through the darkest as well as lightest hours of life?
22:36 Xevezq [159]: yes

http://img195.imageshack.us/img195/4199/slubzkropem.png

krop jest koks;*

Ivoos 17-07-2009 23:05

pedauy x\\\\\\

Kanq 17-07-2009 23:23

Xev@

Gej :D o nie zadajesz sie z bexarem nubem z malutkim :D

Arannn 17-07-2009 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kanq (Post 2600828)
Xev@

jestes lizodupem od pierwszego swojego posta

Gaula 17-07-2009 23:44

Dobra dobra fajnie bylo ale sie skonczylo
Wiec zacznijmy od pocztku mimo ze jestes moim kolega to przeginasz...
tak tyramy experta bo to no lifer , fak nie lubie go ale w gruncei rzeczy prawda jest tak, ze przeginasz bo jak narazie to Ty na*******asz z lvl bo chcesz byc top ,zeby niby te no liferzy jak dasty nie przegonili, ty musisz sie dowartosciowywyac taka prawada expert mial racje musisz byc top, ale niegadajmy o nim bo tez na*******a ostro te twoje slynne demon legi zajebiscie sieczyles byles przez chwile top qrwa nie tyraj tych ludzi prawda jest taka ,ze to ty tu smrodzisz wklejaj ss zstaw ich i bedzie all gralo chcesz jechac expeta jedz go na privie mimo ze mam go w dupie tzn nei ochodzi mnie to co on robi to zbalzniles sie i mimo ze jests moim kolega to czytaj co on pisze ,bo te ss byly przypadkowe a zreszta nie o tym mailem pisac ;/ ogolnie daj na looz i nie pytaj kim jestm ,bo nei powiem , bo focha strzelisz i tez bede dla ciebie no lifem

Oooo2 17-07-2009 23:50

Aran ty jebany skurwysynu co sie tak uczepiłeś słowa "lizodup" starzy cie w chuja robią i musisz im lizać dupe czy co? jebana kurwo nie czepiaj sie nikogo ss'ów bo sam masz chujowe jak morda variego i teksty kiributiri czy chuj jak on tam ma jebany mongoł. kurwa jesteście takimi rolasami że to chuj nikt was nie lubi wszyscy mają was w dupie a dalej piszecie skurwysyny... Jesteście takimi zjebami że bijecie rekordy. Starzy sie na was wyrzywają biją was to musicie odreagować pizdy nie? najlepiej na forum bo jesteście "inkoguto" (ironia cepy).
i nikt was nie znajdzie. Moge sie założyć ze jakbyście podali imie i nazwisko ulice i miasto to starzy by was składali jak puzzle jakby tam wpadła połowa pacery i pewnie innych servów bo moge się założyć ze wy niedojeby jak tutaj macie przerwe to pierdolicie głupoty gdzie indziej jebane pierdolce skurwysyny.

Arannn 17-07-2009 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gaula (Post 2600849)
tak tyramy experta bo to no lifer , fak nie lubie go ale w gruncei rzeczy prawda jest tak, ze przeginasz bo jak narazie to Ty na*******asz z lvl bo chcesz byc top ,zeby niby te no liferzy jak dasty nie przegonili, ty musisz sie dowartosciowywyac taka prawada expert mial racje musisz byc top, ale niegadajmy o nim bo tez na*******a ostro te twoje slynne demon legi zajebiscie sieczyles byles przez chwile top qrwa nie tyraj tych ludzi prawda jest taka ,ze to ty tu smrodzisz wklejaj ss zstaw ich i bedzie all gralo chcesz jechac expeta jedz go na privie mimo ze mam go w dupie tzn nei ochodzi mnie to co on robi to zbalzniles sie i mimo ze jests moim kolega to czytaj co on pisze ,bo te ss byly przypadkowe a zreszta nie o tym mailem pisac ;/ ogolnie daj na looz i nie pytaj kim jestm ,bo nei powiem , bo focha strzelisz i tez bede dla ciebie no lifem

nie jestes moim kolega

Oooo2 17-07-2009 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gaula (Post 2600849)

Przyłączam się... Mimo że obu mam w dupie ale jakbyście sie nie wyzywali to by było inaczej i nie pierdolcie zaraz ze ze mnie no lifer czy noob bo mam to w mięśniach zwieraczo-odbytniczych pizdy ten thread nie może być od zdjęć kurwa mać?

Oooo2 17-07-2009 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arannn (Post 2600862)
nie jestes moim kolega

Wiemy... Nie masz kolegów... :(;(

Arannn 17-07-2009 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oooo2 (Post 2600868)
Wiemy... Nie masz kolegów... :(;(

mysle ze to ty nie masz dlatego napinasz z anonimowego konta :(

Oooo2 18-07-2009 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arannn (Post 2600870)
mysle ze to ty nie masz dlatego napinasz z anonimowego konta :(

ja pierdole co ty masz banie... Filozof z ciebie taki że chuj... jak to wywnioskowałeś wiedźminie :o tak czy inaczej sam powiedziałeś ze nie jest wiec jak wiadomo mozna sie domyśleć że jak on nie jest to nie masz skurwysynie :) zresztą nawet koledzy mają cie w dupie już (jeżeli masz)

Arannn 18-07-2009 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oooo2 (Post 2600880)
ja pierdole co ty masz banie... Filozof z ciebie taki że chuj... jak to wywnioskowałeś wiedźminie :o tak czy inaczej sam powiedziałeś ze nie jest wiec jak wiadomo mozna sie domyśleć że jak on nie jest to nie masz skurwysynie :) zresztą nawet koledzy mają cie w dupie już (jeżeli masz)

ty nawet posta nie umiesz napisac, moglbym cie nazwac deroso

Oooo2 18-07-2009 00:22

A ja ciebie mógłbym nazwać jebana kurwa mongolska pierdolona przez stado pingwinów.

metyn22 18-07-2009 00:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oooo2 (Post 2600891)
A ja ciebie mógłbym nazwać jebana kurwa mongolska pierdolona przez stado pingwinów.

Nie można być pierdolonym przez stado pingwinów jednocześnie

Xevez 18-07-2009 01:26

on napisał, że jednocześnie?xddd

Kreeze 18-07-2009 01:33

@Zatar~ fail

@topic
Admina, kurwaaaa!

Ivoos 18-07-2009 03:03

http://img529.imageshack.us/img529/7877/24999898.png

Boxar_firaz_mlodszy 18-07-2009 08:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kanq (Post 2600828)
Xev@

Enzos ty jednak jesteś pojebany, co cie obchodzi z kim on sie zadaje patrz lepiej na siebie(a co tylko tobie można na pacerce pomagać?? nie tylko ty tu grasz)... I tak do tego to sam masz małego

Croop 18-07-2009 11:29

Siema koksy, krzew koks

Boxar_firaz_mlodszy 18-07-2009 11:34

Level

71
http://img174.imageshack.us/img174/5...stjuzwbity.jpg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:24.