![]() |
|
@edziu
Hahaha jak to przeczytałem, to od razu skojarzyło mi się z brakiem tolerancji dla homoseksualistów xDDDD |
To nie cały Świebodzice team mnie tam nie ma króla Świebodzickich Nastolatek Yo Gurcika!!!! :(:(:(:(:(:(:(
|
Bylo nabie iśc wczoraj z nami a nie płaczesz teraz xDDD
|
Pokolei :D zaczne od aniolka ;P
W tym basenie to żeś nie mocno zaparl o krawedz bo taka napina :D A co do "JvóL" teamu to pokolei :D Phamp to naprawde srebrny pasuje do takiego zwyklego :d bylo na 2 rece :D Ivex branzoletka to ci chyba doszla do lokcia :D a do tych 2 to sie nieprzyczepie bo niema o co :D ALE TEN KOMENT JEST POZYTYWNY NIKOGO NICHCIALEM OBRAZIC a tak btw widze ze pacera rl foto by bylo dobrym tematem xd AAAA zapomnialem specjalny edit dla yo gurcika :D ale preferujesz 8-10 czy 10-12 ? ;] EDWARD ja chyba wiem o co chodzi :D tobie chodzi o tę faude na jego spodenkach PAMIETAJCIE EDZIO TO NIE THIEF EDZIO TO GEJ Kolejny edit :) na securze sie dzieje stonek jest jak to powiedziec Banished: until deletion because of using unofficial software to play A AoD posiada na dzien dzisiejszy poziom 299 rp i jest online wiec w niedlugim czasie dojdzie nam kolejny 300 :D |
jak wszyscy to wsyzscy ja tez cos dam :)
[IMG]http://images25.fotosik.pl/191/4907d1f25813691c.jpg[/IMG] plx comment :P :P :P |
cos odemnie stare xD al jakies tam
|
Cytuj:
Widze ze duzo osób wkleja foty to chyba cos pomysle zeby zrobic "Pacera Rl Photo - Polish Players" jak juz bd miał jakąs koncepcje filmu to ogłosze "kasting" |
Elo tu Flaiel (Ruchwarrior) ja assasina z rl znam to odniego dma foty bo jestem u niego na hacie :D [IMG]http://images27.fotosik.pl/192/7d0b4e4a91178800.jpg[/IMG] tutaj sie na cos patrzylem wiec taki dziwny wyraz twarzy :P :D
ale to itak w 2001 r robione :D [IMG]http://images32.fotosik.pl/211/dbef2aab31da9a5c.jpg[/IMG] tu w 2007 ale niewyszlem slonce mnie w oczy porazilo zal :D :D :P :confused: :baby: :D :D |
O to wielka niewiadoma:
Twarz Edwarda (teraz zrobiłem sobie operacje plastyczną ale chyba może być) Bawiliśmy się z Dragiem i Patem w Pancernych (ja ten po prawej) |
DObrze ze ja juz niegram bo pewnie sam bym dal swoje foto :D pewnie duzo osob by chcialo zobaczec xD
UP@ BEZ OBRAZY ALE JAK MASZ DAWAC JAKIS SHIT TO WY*******AJ |
Edek jesteś przezabawny... o chooy, trzymcie mnie nie wytrzymie, lol
Dawaj KanQ zdjęcie xD! |
Cytuj:
|
Lool tyle rl fot...
A ja za rl fotke dostalem warna:D @Down :O Inaczej sobie ciebie wyobrazalem @edit Look ile te rl fotki przyciagneły widzow heheh xDD Użytkowników czytających ten temat: 16 (zarejestrowanych: 9, gości: 7) *SiLvX*, Memorex, Roman Waleczny, EdwardMatiz, Maxxio, Ivex, domin3x, Kanq, Ninus |
A wiecie co niech strace :D macie wiem ze tego chcieliscie :D
Mialem kiepskie swiatlo i wogole ale ladne jest :P i to bylo przed fryzjerem :P [img]NIEMA JUZ[/img] Prawa do kopiowania zastrzezone. kopiowanie i rozpowrzechnianie grozi odpowiedzialnoscia karna. Duze xD gangsta style w mojej skorzanej kurtce :D edit bo 2 raz hostuje :D A OTO EDZIO JAK ZOBACZYL FOTE Kamil 21:48:49 ja musze jeszcze raz Kamil 21:48:50 host ed 21:50:00 o ja nie moge orgasm ed 21:50:00 ! Ta jest paskudna zadnej fajnej niemam ale jest :P xev niemusisz za mnie daj swoja :D |
ostatnia moja RL fota, stezciee sie hakery xDDDDD
oj... korwa, nie działa jutro edytne : P |
@up
Findit coś znalazł Kto nie zdążył ten nab 0! |
Wiecie ja sie boje ze Kenaki Je'ru i inni z gangu mnie pobija :( i bede plakac wiec usunolem :D
RHAN inaczej to znaczy jak ?? jako napakowanego koksa?? ja jestem idolem nastolatek jak pan yo gurcik :D Edek :D ale z ciebie chudznka :D na wietrze sie bujasz? Kamil 22:02:44 chudzina ed 22:02:54 same miesnie ed 22:02:54 xd |
Inaczej no wiesz INACZEJ xD nieumiem teraz powiedziec bo juz wiem jak wygladasz na serio xD
|
Xanq
Xanq dawaj cos! Foto dawaj!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:07. |
|