![]() |
|
Cytuj:
jakos sie tak tym nie przejmuje jak Ty? w koncu to noobachar;) |
Tato nie nauczyl liczyc? 40 lvl tracac 10 % expa traci 100 k a 64 knight traci 5 x tyle . . .
|
Cytuj:
|
A zapomnialem juz znikl! Co do liczenia na siebie zdarza sie ze mozna dostac wpierdol za cos takiego, po za tibia tez tak kozaczysz czy typowe dziecko neo;>? To jest wlasnie serwer npvp dlatego wbije 100 i ide stad bo nie moge z 10 letnimi dziecmi ktore mysla ze nikt im nic nie zrobi na npvp to cwaniacza.
|
Cytuj:
Nikt cie tu nie trzyma... Wyp*******j |
Z tego co wiem to raczej mnie tu bardziej lubia niz ciebie, sam botujesz to sie kurwo nie udzielaj po za tym nikt cie o zdanie nie pytal, po za tym ja zadecyduje kiedy odejde nie jakas 2 dzieci neo...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Butuje Tak widziales? WIdac kto tu ma 10 lat po wypowiedziach. Matka cie tak na obiad wola czy co?... Cytuj:
|
graghorku a kto ostatnio na zwyklych dwarfach 108 knightem bez odpisywania na zaczepki typu "Bot?" expil ?
"gnebia mnie na rl?" hahahahahahahahaahah tak sobie wmawiaj |
Na zwyklych to chyba ty siedzisz
A na loot na guardach nie narzekam |
Dziudziu troche mi cie zal... grozisz mu -.- ! :D
"Nie pograsz se bo to moj noob char" HAHAHA ROTFLMAO LOL xD Twoj kolega ma pecha bo sie nie botuje ;<< a ty masz jeszce problemy :D I w dodatku spamujecie :( Nie klocic sie juz !!! X( |
Cytuj:
|
@UP
na 15lvl juz mozesz na gurady palem/sorcem/drutem a ty mowisz ze nie bo ma 20 :D |
@up
jak widze jak jakis nb typu 20 lv skiluje to zawsze lubie zabic mu monstery tak jak to robil dzis ude na pohu hahaha i to nie byl 20 lv tylko cos kolo 35 bo siedzialem na 3 kopie na guardach -4 i -5 bo tam latalem |
Na 20 lvlu na guardach mozna deada latwo zaliczyc, on na nich nie expil napewno bo nie wie nawet co to mf ;p pokazalem mu gdzie expic mniej wiecej expic i tam siedzial.
|
moze jeszcze na bocie tam siedzial tak jak twoj qmepl twoja postacia hahaha narzekasz ze sam boce a twoi rl boca moze ty tez bocisz
|
Ja nie boce i nigdy nie botowalem, po za tym sorciem sie nie da bo deada mozna bardzo latwo zaliczyc... Ze ty bocisz to chyba ci co dluzej graja na menerze to wiedza wszyscy...
|
z serii "<3 Botterow =)"
http://images23.fotosik.pl/220/5987580c531ad116.jpg http://images30.fotosik.pl/221/4af2bd250aefb803.jpg |
jak sie ma dobrego bota to i sorem da sie rade bocic
a ze ty jestes noobem masz postac dluzej praktycznie o rok dluzej odemnie a masz mniejszy lv i sie nie czepiaj ze ktos ubil botera a ten boter to twoj qmpel grajacy twoja postacia bo jak by mnie ubili to bylo by ok a ze to twoja postac to juz placzesz aaaa lv mi spadl ;'( .... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:06. |
|