![]() |
|
Ach... 60ty odcinek Ippo za mną. Już myślałem, że będzie przewidywalny, a tu niespodziewana przegrana Ippo. Szkoda mi też Vorga. Świetny zawodnik, a tu taki pikuś. Ukazuje się prawdziwe oblicze boksu i niesprawiedliwości. Nie wszystko jest takie piękne. Btw. znalazłem nową ulubioną postać. Zgadnijcie kto to? W ramach przypomnienia, druga taka, to Zaraki. xD Powinniście się domyśleć, hihi.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit 20 odcinek, czyli jeszcze 6 włącznie z tym. Wyrobię się przed trzecią. Ale się wszystko w tej historii zaczęło je**ć... |
Oglądaliście KAICHO WA MAID-SAMA!?? Jak dla mnie bardzo udana produkcja. Ciekawi bohaterzy ;( Może kolejne anime lepsze od FMA? :cup:
|
Ogarnąłem ost. ova 11eyes ,
dawno tak zabawnego ecchi nie widziałem XD cały sens humoru szedł w teksty [ale nie jakieś typu "a ty nie masz cycków"] i alternatywne pomysły autorów. XD Ale nie tak jak w większości durnych anime "cycki pantsu śmiech śmiech cycki pantsu śmiech śmiech " którymi już człowiek zyga xP Darker than black OVA (2010) 4 odc. historia miedzy 1wszą serią a drugą , niby jest jakaś poszlaka czemu Hei sie tak a tak zachowywał w 2giej serii , nawet ciekawa typowo w klimatacj dtb One piece manga Fuck yeah doszedłem do aktualnego chaptera XD Ukryty tekst:
|
Cytuj:
http://img683.imageshack.us/img683/2950/uo0007t.jpg Robimy najazd na sadistica ? |
|
|
Polećcie jakieś Anime z inteligentami typu Light, Lelou, czy Lawliet!!!!! O_O
|
@Herbi
Hajime no Ippo/ Nippah~! Corgar Frizz |
gdy corgar proboje byc fajny to za kazdym razem Kira zabija 2 przestepcow.
|
|
Na czym kończy się anime? Bo jestem właśnie po pierwszej obronie pasa Ippo.
|
jestem poprostu UCHACHANY faktem, że tyle osób zaczęło oglądać HnI. Ale mange mi czytać!
@up niczym konkretnym : d spoil Ukryty tekst:
*mogłem coś pomieszać, ja oglądałem anime pół roku temu a w mandze jest tyle do przodu, że ledwo pamiętam. |
Yey ile to lato ma fajnych anime.
Zacząłem oglądać Occult Academy i Amagami SS. I Madafaka są zajefajne. Wogóle to op z Amagami brzmi jak Last Christmas :D I pomijając, że pod główne bohaterki w Amagami i Occult Academy głos podkłada ta od Mio z K-ona : DD |
@up
Albo nas wkręcasz, albo jak byłeś mały rodzice zamykali Cie w pokoju i puszczali Krzysztofa Krawczyka. |
Hehe, trochę się zdziwiłem, gdy dziś zauważyłem, że Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2 jest pierwsze w rankingu Anime Planet.
http://www.anime-planet.com/anime/co...e-rebellion-r2 |
jezeli myslicie ze tylko jedna wersja code geassa wyjdzie to sie mylicie. "Mechowy" CG ma wyjsc, jednak szukanie lulusza w tym jest bez sensu.
Jedyny jaki trailer jest to tylko ze slaczkami http://www.youtube.com/watch?v=6RMC0ZXDvOk jednak dowiedzialem sie o czym ma byc i o to prawdopodobna fabula Ukryty tekst:
|
Ktos sie jak dlugo beda fillery w naruto?
|
#Koszyk
Prawdopodobnie do początku listopada... #High School of the Dead cycki/zombiaki/sieka ? fuck yea. |
Kurde, co tu zacząć oglądać? Chciałem obejrzeć Code Geas, ale je zlicencjonowali i online nie mogę obejrzeć, a ściągać mi się nie chce. To może wy coś polecicie, coś takiego fajnego, co w mógłbym obejrzeć.
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
hmm no to zajebiscie ;x @HSotD HELL YEA! obczailem 2 odc, dobre :D |
HAI GAIZ AM I IN TIME TO JOIN?!
Cytuj:
Raporcik dla mej własnej chorej przyjemności Ukryty tekst:
|
@Rayza
Ja wolałbym Soul Eatera, ze względu jak bardzo polecałeś tą mangę. D. Gray Mana, przeczytałem w sporej ilości, więc pozostanę przy czytaniu chapterów w sieci. ;) @topic Dzięki Eerion, ale jednak zabrałem się za KissXSis. >.< Po pierwszych czterech odcinkach uważam że anime jest głupie. Niby fajnie zboczone, ale nic po za tym... Na razie oglądam, opinie końcową wystawie po obejrzeniu całej serii. ;p |
@Grycan
Ja polecam FullMetal Alchemist (te stare) bardzo dobre anime. Fajna fabuła i spoko postacie. :evul: |
z tego co wiem to ja pisze niezrozumiale, ale rayza przebil to wszystko. Nadal nie wiem co napisal
|
Oddajcie mi OneMange =/
Poleci ktos jakis dobry serwis z manga online i cala seria Hajime no Ippo? No, przynajmniej od 500 chaptera. |
mangareader.net
Nippah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
Ukryty tekst:
A na serio raz na jakiś czas lubie tu sobie napisać coś jak raporcik z ost. oglądanych anime/mang desu~~ no i po4chanować.. @Tomp mangafox.com mangastream.com |
@HOTD ep 6 i 7
<33333 kocham to anime :D |
#up
HOTD? O tak, tak <33. #GTO Opiewam zajebistość Onizuki. BEST <3 Jestem głupi, że tak późno wziąłem się za GTO... |
Cytuj:
|
No to ladnie Herbi :P
Ludzie, potrzebuje pomocy! Musze szybko znalezc "Spirited Away" w wersji z japonskim dubbingiem, bez napisow (albo z polskimi) i w wersji avi. Na necie wszedzie tylko eng duby / eng suby ;p |
Cytuj:
@topic Powoli dochodzę do końca KissXsis, a zaraz po tym biorę się za Ga Rei Zero. ;) Co do tego wielce zboczonego anime, to nie bardzo mi się podobało. Chyba najlepszy odcinek był wtedy, gdy siostrzyczki wraz z bratem poszły na Akihabare w poszukiwaniu fajnych gierek. ^^ Ogółem seria fajnie zboczona, ale nic po za tym... |
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Nasłać na niego tentacle Rayzy!
|
No fakt, miałem nie oglądać już żadnego zbereźnego ecchi, ale... No trzeba było wreszcie wrócić do starego nawyku. :D
Mimo to, moja opinia na temat serii się nie zmieniła! I żadne tentacle Rayzy już nie są mi straszne. To tylko kwestia przyzwyczajenia, moi drodzy. ^^" |
Pacz, ja cię nie rozumiem. Mógłbym ciągle oglądać anime typu Bakunyuu Oyako, czy KissXsis i wcale złych opinii o nich nie mam ;p
|
@Tompior
http://www.bakabt.com/146895-sen-to-...-complete.html Niestety, bakabt wymaga rejestracji, utrzymywania ratio powyżej 0,5 i ma 7 dniowy okres próbny dla nowych użytkowników. Poza tym, świetny serwis. Praktycznie każdy torrent ma mnóstwo seedów, rzadko zdarza się żebym osiągał prędkość poniżej możliwości łącza. Jeśli nie masz konta, a naprawdę bardzo potrzebujesz, to mogę Ci wrzucić na megaupload. @Rayza Cytuj:
Nippah~! Corgar Frizz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:48. |
|