![]() |
|
Cytuj:
http://www.bakabt.com/user/948810/Tompior.html (Member - Power User) BTW. Subtitles: English, Styled ASS + .mkv A ja potrzebowalem avi + brak napisow / napisy polskie. Ale juz nvm, znalazlem sam :) |
Oj czepiasz się, wyłączasz napisy, w końcu to mkv. A jak koniecznie potrzebujesz avi to konwertujesz, do jutra będziesz miał ;p
PS. R: 3.104 U: 690.33 GB D: 222.41 GB ^^ Nippah~! Corgar Frizz |
No, z tym ratio na bakabt to troche przesadziłeś... ja mam coś koło 0.416 i mam normalny dostęp.
Anyway, też w dzieciństwie nie oglądałem dragon balla. Nie miałem na czym. |
@Gangrel
Mówiłem o bezpiecznym ratio. Poniżej 0,5 w każdej chwili możesz dostać blokadę downloadu. Na szczęście modzi są tam dość wyrozumiali, więc blokady są stosowane jedynie w ekstremalnych przepadkach. Nippah~! Corgar Frizz |
Siema.
Ostatnio miałem dłuższą przerwę od większości anime nie licząc FMA i Naruto. Chciałbym zapytać jako, że jestem nie w temacie kiedy mogę się spodziewać nowej serii CG r.3 w sieci ;) ? EDIT: swoją drogą mój młodszy brat szuka jednego filmu, który kiedyś emitowano na tvp2. Najprawdopodobniej była to japońska produkcja, problem w tym, że ów film miał dosyć zagmatwaną fabułę. W każdym razie miał tam miejsce atak jakiegoś dzika na wioskę, po którym jeden z mieszkańców osady go zabił. Zwierzę miało jednak jakieś szczególne znaczenie i łowca musi opuścić dom. To niewiele, być może miało to małe znaczenie dla fabuły xD Brat wspomina coś jeszcze o jednej z ostatnich scen która odbywa się w lesie, liczne małe stworzenia łączą się w jednego ducha(?), który ma kształt podobny do jelenia. Mało dialogów, specyficzna kolorystyka. Może komuś z Was coś to podpowie, bo ja nie mogę tego odszukać ;) |
nastepna czesc cg ma byc niedlugo, ale r3 to nie bedzie bo watpie aby byl lelouch
|
Jak te Visual Novele wciągają : o
Od paru dni nie potrafię się odkleić od gry Clannad'a. I jeszcze ta piosenka, która od tygodnia obija mi się echem po czaszce. Dango, dango, dango, dango, Dango Daikazoku. |
Mi anime nie bardzo podchodzi, znajomi sie pasjonuja, probowalem ogladac fma, no ale tak jak mowilem nie podchodzi. Tylko hentaje ;]
Natomiast mange czasem czytam, to moze byc |
Pomóżcie! Gdzie mogę znaleźć odcinki pierwszej serii Dragon Balla PO JAPOŃSKU z NAPISAMI? Może być online, albo download i żeby jakość była znośna. Bo mnie ten lektor dobija.
|
Znalazlem torrenta, to chyba to jest - http://torrenty.org/torrent/331660, jakby niepasiło to szókajka tez jest
|
Dzięki, ale mieszkam poza Polską, więc nie mogę wysłać sms-a by się tam zarejestrować. A inne torrenty do DB jakie znajduję są właśnie z lektorem (no i to co dałeś to film, nie seria ;))
|
@One Piece
Ukryty tekst:
|
@Herbi
Trzymaj, http://www.nyaatorrents.org/?page=se...sort=4&order=0 Tutaj powinno być wszystko ;p Nippah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
Idę zrobić wolne miejsce, bo ostatnio sobie dysk zawaliłem ;D No, teraz tylko czekać, aż ściągnę te 40,2 GB. |
Cytuj:
|
@Otakuma: Dzięki za odpowiedź, znalazłem już ten film wcześniej, ale zapomniałem edytować post, nie mylisz się to "Księżniczka Mononoke". Tak przynajmniej brzmiał polski tytuł, którego brat nie zapamiętał :)
|
Niby 21 odcinków K-On'a i jeszcze się nie skończył, chociaż festiwal już był, a 1st seria skończyła się zaraz po szkolnym się skończyła. Ale nieważne, byle te kolejne odcinki były fajne i trzymały się kanonu serii. ;)
Ookami~cośtam: I jak na razie 9 odcinków ale nawet spoko. I może fabułą nie grzeszy, ale można popatrzeć. |
Polecicie jakąś serię, która wbije mnie w fotel tak, że nie wyjdę z niego przez co najmniej kilka godzin? Ostatnio wszystko, co ściągam, to niewypały.
|
no to witamy fillery w bleachu :\
|
@Nari:
Powiedz co oglądałeś, to spróbuje coś znaleźć. A no i powiedz co wbiło cię w fotel |
Cytuj:
|
Muzyczne powiadasz? BECKa obejrzyj, moja ulubiona seria z wątkiem muzycznym. Nie będę pisał o czym jest ta seria, bo nieszczególnie mi to wychodzi, a wystarczy tylko wpisać tytuł w google ;p
W każdym razie seria ma wciągającą fabułę, ładną kreskę i co najważniejsze - świetną oprawę muzyczną. Jeśli zaś wolisz coś z większą ilością akcji, szczerze polecam Samurai Champloo. Świetna akcja, genialny humor, jak dla mnie idealna seria na rozluźnienie. Nippah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
To są tak oczywiste serie, że raczyłem o nich nie wspominać... ;-). Coś w tym stylu znacie?
|
Cytuj:
|
On nie jest aktualizowany już chyba od co najmniej pół roku ;)
|
To na co czekasz, aktualizuj go ;p
Nippah~! Corgar Frizz |
@Golden Boy
Jeden odcinek z sześciu i już twierdzę, że jest świetne. :D Nie ma to jak chwila uśmiechu połączona z cyckami. ;) |
Tylko cycki ci w glowie, a powinny w rekach.
Powodzenia. |
Cytuj:
Nie był bym w stanie oglądać przez cały czas tak pustawe serie, mimo iż spora część ecchi taka jest. ;/ @topic Obejrzałem w całości Durarara!!. Anime jest świetne! Ciężko mi coś więcej stwierdzić na temat tej serii, bo nadal jestem pogrążony w dziwnej ekstazie po obejrzeniu owego anime. ^^" Wczoraj skończyłem również Ga-Rei-Zero. Początek zapowiadał się obiecująca, niestety pod koniec serii troszkę się rozczarowałem. Cieszę się jednak, że anime zakończyło się w całkiem dramatyczny sposób (ci co oglądali wiedzą o czym mowie - zwłaszcza o jednej postaci). Z tego co wynika z fabuły, zapowiada się chyba kolejna seria. ;p |
Cytuj:
@Temat Poleci ktoś jakieś dobrze rozweselające Anime/mange? i jakąś dobrą poważna serie ? [bez mechów zbytnio] |
@Rayza
Coś na dobry humor? Kaichou wa Maid-sama. Dawno nie oglądałem tak śmiesznej serii^^ Co prawda jeszcze wychodzi, ale jest już na tyle (23) odcinków, żeby urządzić dłuższy maratonik. Nippah~! Corgar Frizz |
Ma ktoś sprawdzonego torrenta z Clannadem? Bo nie chcę po kolei sprawdzać każdego torrenta którego spotkam. Nawet tych z nyaatorrents.
|
@Grycan
http://www.bakabt.com/153955-clannad...h-264-aac.html Chyba że nie masz konta na bakabt, wtedy nie masz innego wyboru, musisz je zrobić ;p Nippah~! Corgar Frizz |
@up:
Na BakaBT masz 5 różnych wersji Clannada (zwykły, HD, blablablabla, itd) |
A ja mam wykradziony scenariusz do Amerykanskiego Death Note'a, fejk czy nie fejk, ale zapowiada sie jak w dragon ball evolution, czyli kicha. Jak chcecie linka to pisac to sobie sami ogarniecie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiesz, że właśnie najprawdopodobniej nabijasz download dla konta Grycana, do tego jak odkryją dwa różne IP/Dwa różne miejsca to on dostaje perma bana z automatu? :D |
Nie rozumiem :P
Przecież on ściąga bez żadnego logowania, więc w jaki sposób może nabijać komuś download? BTW. Moje pierwsze 2-3 anime też ściągnąłem bez zakładania konta. |
Jeśli dajesz komuś torrenta to zawiera on informację na kogo konto ma być nabijane ratio :P. Więc w momencie gdy ty komuś dajesz, to jakby użyczasz mu swojego konta bez dawania passów.
Chyba, że ściągaliście ze strony i to nie logując się - wtedy to jest jakiś błąd, bo tak nie powinno być. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:12. |
|