![]() |
|
Co tu dużo gadac Server jest wasz na 2-3 dni :P Niech się zbierze NS :P Jak pisałem raz nie poszlo...
|
@Up
Dobra nie przeżywaj,ciesze sie Twoim szczęściem,idź pograć w sapera :< |
hahahah ...Aftermath juz wyrabalo pare osob z guild ..
Nuka Abeliper --> ciekawe kogo jeszcze :D pewnie juz wywalają zeby nie mogli expic .. bo palkowie wiadomo expy zajmuja ;P wiec zaczynaja od wywalania palkow z guild ;D |
Nie, dla mnie to za inteligętna gra... Mama mi nie pozwala...
Podziwiam ludzi którzy potrafią wyciągnac coś o danej osobie piszącej post w pięciu słowach... :P Chłopcze ja Cię nie wyzywam, więc... |
np druid expiac juz respa nie zajmuje ?
|
Nie hahaahahaha
|
Cytuj:
|
Cytuj:
i jeszcze pewnie placil dla nich pedalek maly ale nie nacieszy sie dlugo |
Cytuj:
kto ci to powiedzial?? uno doszedlem do moich rl bro z Kcynii secundo najwiekszy lvl jaki sam zrobilem jest 160+(fakt nie na tym servie)ale stac mnie na kupienie sobie postaci i niech cie nie obchodzi wiecej hahaha placilem chyba w twoich snach zreszta expem moge sie cieszyc dluzej niz jak bylem z aftermat'em (wiekszosc stamtad to sprzedawczyki "gdzie wiatr zawieje" btw teraz dopiero widze ilu ludzi jest po obecnie mojej stronie nawet obecnych w aftermath i inmates |
Cytuj:
na 3 wczesniejszych nie daliscie rady mi za dobrze znam wasze myslenie. ja sie zastanawiam caly czas nad jednym czemu nie umoecie sie dogadac i stworzyc jedna wielka gildie panujaca na servie (like a furora "vision") zreszta mam to gdzies wezmiecie serv do konca wakacji (ja w tym czasi podrobie se swojego MS) wroca all swe od nas i znowu my bedziemy expic a wy pz aurea is aurea |
Cytuj:
a o reszcie avangers zapomniales |
Cytuj:
bulldog fool/venore |
@Saori
mazi w chuja nie leć bo największy lvl który sam wbiłeś to 62 :D @Elom daj fotkę to się pośmiejemy xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Kto na nim gral? Jakis Polaczek z NS? jakbym pil Jabole za 3,59 to tez bym mial najpiekniejsze cialko osiedla B)B) |
Cytuj:
Hahaha RL Bro z Kcyni ?haha a co w żaganiu już nie masz kumpli ?B) Pewnie nawet do zagania nie chcesz wracac hahaha a dobrze o tym wiem i ty tez o tym wiesz że ramievoh tealistyne ma na ciebie listy B) |
Cytuj:
expem mozesz isc sie cieszyc na poh na dle tak jak wtedy co dales x loga i sie cieszyles ze cie nie zajebali a za 10min wlogowales jak idiota a oninna ciebie czekali i glebe zaliczyles piszesz w drugim poscie o tym ze 'teraz wiesz kto z aftermath byl z toba tak na prawde' a kto ma byc skoro tych co wlasciwie z toba byli wyzywasz? Pisales jeszcze o tym ze jonte pozwolil Ci expic przez ostatnie dni, no to chyba zrobil to po to zebys sie wyjebal bo jakos przez ostatnie dni to my wygrywamy i wy siedzicie w pztach i nie chceliscie 3 razy na open wyjsc takze o czym ty mowisz Gadasz tylko bzdury i udowadniasz swoja glupote Udowodniles tylko ze oprucz tego ze nie potrafisz grac to jeszcze jestes zdradziecka szmata to wszystko i NS tez to wie i czy u nas czy u nich szacunku nie masz i nie bedziesz mial, powodzenia z nowymi blood bro ns |
Cytuj:
Pomyśl nad tym ! ;o |
Cytuj:
Jonthe i Adde to jakieś twoi wielcy idole ? Jak ci każą zrookować postać to pewnie to zrobisz >.> Tylko żeby im rowka wylizać ; D A i jak mówisz, że my pizdy jesteśmy to kim ty jesteś ? Mastah pvp pro playerem co idzie na poh na dl'a daje x-loga i pozniej sie loguje aby pasc bez blessow od 100 RP ? :> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:58. |
|