![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja wiem jedno. Przyda ci sie duzo lekcji jezyka polskiego na temat stylistyki i ortografii.
A tak wogole to byles, jestes i bedziesz kretynem czy tego chcesz czy nie. CLOSE! :D |
koment van hellsina xD
Brother to Viron and Pubey :) haha bro to viron :D viron king moj best friend... prawde powiedziawszy viron to taki asslicker ze wam sie w pale nie miesci, kazdy msg jaki do niego piszecie dla polowy virtue kopiuje, bo te msg ode mnie do virona zawsze do mnie wracaly od kilku osob, ale ten czlowiek tu duzo nie pogra, niedlugo jego gra tutaj sie skonczy, i chwala mu za to :) |
Cytuj:
albo new owner? |
Kurde ja z Podlasia, czyli Rusek ze mnie... Slava naszaj pieknaj Rasiji! Maj rodny Kut jak ty mnie miły!
|
Jakbys sie postarał, to litwinem tez moglbys zostac :-)
|
pinq hacked:\
|
Siemka Witam moich fanow i nie tylko. A dla tych z okolic lodzi mam to:
http://www.bbrc.republika.pl/rugbyraban.jpg ŁKS!! ŁKS!! Zapraszam 8o |
SiemQ berger!!
btw Neztas Sep 20 2008, 01:15:50 CEST Killed at Level 221 by Elastorm and by Dimanth @edit nie rozumiem, oni sie teraz wszyscy wybijaja czy co?;p |
Cytuj:
ale gz dla neztasa bo on z refusion podobno jest i od nich padl |
i jest nowa gildia... Anima Liberians czy jakos tak. ciekawe o co poszlo ;d
|
@Pippah
zostajesz określony mianem: "Internetowy Napinacz" z pozdrowieniami od mojego kuzyna. |
chuj nie wojna kurwa scierwa nic nie bedzie znowu pewnie
|
Cytuj:
wczoraj princess arma musial placic 250k stramowi |
Ha Ha Ha ! Neztas sie wyjebal. Niech mnie viron kopnie bo nie wierze.
Zajebisty pech :/ Ciekawe co teraz poczną :) Poreda skad ty wszystko wiesz jak masz 38 ed? xD |
Cytuj:
bo jestem wystarczajaco obeznany ;X |
'e kolego napisz co sie dziejee ?111opk?' z tad
|
codird napisal na forum ze elastorm ma plaicc za smierc Nency elver. Nency gra od dwóch dni, zaś reason elastorma jak sam napisał to, że wyzywał jego kumpla tydzień temu.
Elastorm odpowiedział do codrida ze jest nikim i jego groźby nic nie znaczą. Na to Neztas mu odpisał " jeszcze jedno słowo... " Po tym Neztas padł. Mendill założył nową gildię. Mewtu sprzedał już postać. Laubau jest w Refusion ale pomaga Mendillowi. Narazie war jest pomiędzy animą a Thumba crew. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:13. |
|