Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Pro_Evo_Mastach 06-05-2008 13:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sr@x (Post 2041903)
dobra dobra pojechali :baby:
tylko że POLACZKI nie miało być obrazliwe ale jak tacy z was nacjonaliści (klik) to rzucajcie się o każdy przejaw 'agresji' wobec narodu :P

co do Tarinka, a co żalisz się bo ty tak jebałeś że Cię nawet twoje cygany z taboru wyrzucili 8o
a dzięki 'Ruskom' nie jesteś teraz szwabem tylko Polakiem (proszę o to dla was wszystkich przejaw mojego poczucia narodowego ;p).

Naucz sie kolego histroi w szkole, bo widac, ze gowno wiesz. Ruski za czasow Stalina jeszcze mordowali nas pedale.

Rester 06-05-2008 13:33

@Up
Np. Katyn

Diablord 06-05-2008 15:02

Cytuj:

tylko że POLACZKI nie miało być obrazliwe ale jak tacy z was nacjonaliści (klik) to rzucajcie się o każdy przejaw 'agresji' wobec narodu :P

co do Tarinka, a co żalisz się bo ty tak jebałeś że Cię nawet twoje cygany z taboru wyrzucili 8o
a dzięki 'Ruskom' nie jesteś teraz szwabem tylko Polakiem (proszę o to dla was wszystkich przejaw mojego poczucia narodowego ;p).

żal.ru

Tak jak wszyscy up napisali...nie warto tego commentować, sam się ośmieszyłeś. Mature mam już zasobą, ale to teraz na czasie. Przeczytaj sobie "Inny Świat" Gustaw Herling-Grudziński.

Wigget 06-05-2008 15:46

Od dzisiaj ogranicznik wiekowy na to forum to 12, bo syf się zrobił.

Diablord 06-05-2008 16:55

Cytuj:

Sam się ośmieszyłeś. Nawet nie warto komentować. Przeczytaj sobie "Inny Świat" Gustaw Herling-Grudziński, może to ci się kiedyś na mature przyda.

pup 06-05-2008 17:18

Cytuj:

Bedac szwabami byśmy mieli autostrady na euro 2012 XD:cup::cup::cup::cup::evul::evul:8o8o8o8o JESTEM CHAM i CHu*!!

suchy_yo 06-05-2008 17:50

"Tibia.pl not supported anymore! Even though we have asked them several times to remove links that lead to illegal websites, they refused to do so. Please note that it is no longer allowed to post links to tibia.pl."

H@H@H@H@H@H ja jebie ;d

Voyphox 06-05-2008 18:41

:D najsik. To lepiej już tu nie wchodzić, bo ściągną z nas ip :P

Master of Puppets 06-05-2008 18:46

hahahahaha o/

Sobolrozpierdol 06-05-2008 18:55

wtf?

co on tam pierdoli ten plebas 67 po 1 ja zawsze mam powod zeby kogos zabic a to ze rs mi nie znika to dlatego ze klopoty mnie znajduja same ;d B)B)B)B)
a PA nie robie .... Tetmajera zadzi kosy w plecy i siekiery haha

Borin 06-05-2008 18:59

Cytuj:

Mimo ze mam wyjebane na kraj nietolerancyjnych pseudo -chrzescijaninow , to jak widze jak jakis s*****el (tak ty SRaX) pisze ze rOSJa ,,oswobodzila" Polske od nazistow i polepszyla nasze warunki, to az krew zalewa. Koles jesli masz powyzej 15 lat jestes pelnosprawny umyslowo, i uwazasz sie za ,,patriote " piszac ten tekst, to wez sie lepiej powies. Nie wiem jak mozna byc takim popierdolonym czlowiekiem. Nie zal mi ciebie ani twojej rodziny lecz ludzi ktorzy maja podobne poglady i inteligencje do twojej ;

Rester 06-05-2008 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez suchy_yo (Post 2042590)
"Tibia.pl not supported anymore! Even though we have asked them several times to remove links that lead to illegal websites, they refused to do so. Please note that it is no longer allowed to post links to tibia.pl."

H@H@H@H@H@H ja jebie ;d

H@H@H@H@H@H@HH@H@H@H@H ja pierdole, jaki walek
Ciekawe czy tibia.pl da to jako news xd

Diablord 06-05-2008 19:25

@Sr@x
żal.ru

Nie wiem ile masz lat, ale kompromitujesz się taką wypowiedzią. Przeczytaj sobie "Inny Świat" Gustaw Herling-Grudziński, może przyda ci się to kiedyś na maturze.

Biooolyy 06-05-2008 20:19

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2125318

kapq 06-05-2008 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sobolrozpierdol (Post 2042822)
co on tam pierdoli ten plebas 67 po 1 ja zawsze mam powod zeby kogos zabic a to ze rs mi nie znika to dlatego ze klopoty mnie znajduja same ;d B)B)B)B)
a PA nie robie .... Tetmajera zadzi kosy w plecy i siekiery haha

Dałem ci eq śmieciu a ty mnie ujebałeś -.-. Pozdro.

Tarinek 06-05-2008 21:14

Cytuj:

O czym ty do mnie szamaciarzu mówisz ? Jak ciebie matka wychowuje w braku szacunku do kraju to masz lipe. A To ze jesteś cyganem cie usprawiedliwia bo te brudasy nie mają zadnych zasad. A poczucie narodowe masz tak bardo rozwiniete jak nie jedno dziecko w piaskownicy ktore lepi babki. Wy*******aj do gimnazjum i sie troche poucz, bezmózgi patolu. I nie osmieszaj sie juz kolejnymi postami bo chyba kazdy widzi jaki jestes zerowy.
Bez odbioru szmato. elo

ripus 06-05-2008 21:25

@2x up
owned :D

Coś nudno tu, czy na pewno to już koniec wara? :(

Demioh 06-05-2008 21:32

Cytuj:

hahahaha omajgad gdyby nie ruscy bym był szwabem,stary co ty masz pod tą banią :D lepiej odłóż to co bierzesz. a I ZGADZAM SIĘ Z TARINKIEM :D!

kapq 06-05-2008 21:35

Taa, komune też pochwalisz?

C4l4k 06-05-2008 21:40

http://rapidshare.com/files/112755941/Furora_part_2 . wmv . html

Usuncie spacje na koncu . wmv.html

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:13.