![]() |
|
@materackrk
Hmm, dragi byłyby niezłe z avengerem, na małpach exp taki sobie, może barby, albo wieża ice witchy. @Yamaroo Radę dasz, ale czy zysk będzie dobry to zalezy od loota. @Ovv Tomby jakie¶ za tp, jak przyfarci to będziesz do przodu, może dragi, dle z blokerem. |
Czy dam rede expic na MintWallin Knightem33lvl 65/65 eq dsm, c legi, rh, boh/steel, mms, bs czy dam rade expic z duzym zyskiem?
|
gdzie expić sorkiem 33lvl i 33 mlvl 21lvl shield z eq: platinum amulet,golden armor,k legi,fur boots(/boh)vampirka i wand of inferno
co musze ze sob± zabrać najlepiej żeby był szybki exp i niezły zarobek aha facc bez promocji |
Ja mam 18 lvl poskilowalem i mam 51sword na / 47 na czym bylo by najlepiej expic ?
Bo musze troche poexpic teraz, a i zeby byl taki nawet dobry loot ^^ |
Czy dam rade expic na dragach 39 elder druidem z 39 mlvlem ?
eq b robe, p legi, hailstorm,hat of the mad, boh, vamp shield |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Pall
skille 55/43 19lvl Dam rady na GL? Boje się tych dsow :P |
Sork 49lvl 50mlvl
Eq: b robe rh bohy v shield k legs p ammy wandy.... Chce expic bez waste a najlepiej z zyskiem. Interesje mnie expresowe expienie... FACC |
Gdzie expić knightem 12 lvl 31/31 p set, dwarven shield, iron helmet, spike sword (broad s). Niestety trolle w Ab odpadaj± bo na nich wolno exp leci. Proszę o pomoc.
|
85 ek
skille 80/77 7 mlvl dsm,g legi,bohy,skull helm,avanger gdzie expic BEZ WASTE ale w miare szybko ?! ostatnio expie ciagle z waste ;/ |
@Death_Destiny - doskilluj do 40 przynajmniej i jedziesz dwarfy + roty...
|
@up
Na podkarpackim @topic @30 Sorc tak zeby bylo 20-25k/h i zeby sie zwracalo oprocz guardow . |
Cytuj:
|
Siema jestem knightem: Lvl: 14 skile: 60/60 mlvl 4
na czym najlepiej mialbym expic? |
@Up soldy,mino,roty
Gdzie expić 47 LVL RP good eq , skille 90/74? |
Cytuj:
Na cyclopa poskilluj jeszcze troszkę (50/50), co do beholderów: moja rada, idĽ ale luruj je. Miałem raz farta i ubiłem beho koło kazo ze skillami 40/39 na 12 lvlu (też knightem), lecz wyprawa zakończyła duż± utrat± życia i many. A z elfami to nie do mnie z arcanami nigdy nie miałem z nimi doczynienia. |
Słyszałem , że mógłbym spróbować barbarianów. Pytanie jak doj¶ć? W którym miejscu expić? PR 90/75 47 lvl.
|
Gdzie expic kinem eq: k set devil helmet guaridan shield i seprent sword skille 50/50. 19 lvl
|
@Up na twoim miejscu zamiast expić pobiegł bym na roty doskillować chociaż 60 lub 70 jeżeli jeste¶ wytrwały a potem do 30 lvla Dark Catedra -1 piętro
|
Kina- 29 lvl
Skille- 63/63 Eq- w miare Gdzie expić :p ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:46. |
|