![]() |
|
Ponawiam:
Knight, 56/55, Knight set, dwarven axe, tower shield, steel helmet. Facc Co polecacie? Fajnie, gdyby to expowisko ciekawe było;p 21 lvl |
Cytuj:
|
Ponawiam:
Gdzie poexpie bez waste? Master Sorcerer PACC 48 lvl, 45 mlvl (bez eq) EQ: crusader/hotm, blue robe/spirit clok, blue legs, boh, dragon shield, wszystkie rozdzki Mam kilka kolegow na moim lvl, z jaka profesja gdzie moge isc? |
35 pall pacc skille 75/60
eq:blue set,cruz helmet,p ammy,rs'y,vamp shield Gdzie expić na na pacc arena? Exp powyzej 40k. |
exp
hej gdzie expic knight 57/54 lvl 28 equ c arm k legs crus helm leather boots medusa shield k axe/naginata PACC
|
jestescie nobami
|
83 rp eq: pall armor, bohy, demon shield, blue legs, rh,pt amulet, skille-85/60, 17mlvl
gdzie expić z modified crossbow z pb na pacc'u? |
EK 85lvl 87/86
eq: Sov, Mms, Demon armor, Demon helmet, Golden legs, softy Nie grałem w tibie od 2 lat i teraz takie pytanko. Czy expic tak jak to robiłem czyli : Piraty nargor i dragi ankh/veno. Czy może są nowe lepsze expowiska? Zaznaczę że kasa nie gra dużej roli, aczkolwiek wole mieć profit z expienia :P |
Knight , level : 41 , skille : 64/62(wiem lolowe)
eq : g arm , mms , boh , crusader , b sword , k legi , p ammy na pacc-u chodzi mi o miejsce lub miejsca gdzie wbije do ok.70 lub 80 |
elo 54 palek z 74/49 skilami gdzie by można było poexpić tak w miarę? :cup:
|
Gdzie Expic?
Profesja : Royal Paladin Lvl:25 Skille: 67/55 EQ: RH, MMS, B LEGI , BOH, PALL ARMOR, ROYAL SPEARY Do 25 lvl expiłem na tombach , teraz mi się znudziło i chciałbym odkryc jakąś nowa miejcówkę xD. Bardzo chciałbym poexpic sobie na Yalahar ktoś wie gdzie mogłbym sobie ładnie pohuncic? Czekam na odpowiedzi |
60EK skille 78/77 eq: DH, MMS, DSM, G legi, Bohy i Softy, broń na 60 lvl
gdzie expić?? mam 1 raz w życiu pacca i co mi polecacie? |
@
Dragony spróbuj. Yalahar,ankh,darashia. |
A ja gdzie mogę expić?
Elite Knight - 20lvl 75/75 Crimson Sword, K-legs, K-armor, Guardian Shield, C-helmet Najważniejsza jest kasa, potem exp. Może być to harcorowy exp. Ważne żeby kasa z tego była ;) |
Up : Guardy,minosy w kazo/darashi,jak postamana masz to na mintwalin jak nie to zrob koniecznie postmana...Zolwie! Zrob laguna islands quest i na poczciwie 'zulfiki' tomby (ghoule,mummy itp),cyclopy na cyclopolis... facc tomba na ghoulach ~2k kasy na godzine no troche ponad do tego brown poce i life ringi. wiecej pomyslow niemam
|
Witam. Gdzie moge expić? Moja profesja to sorc, mam 29 lvl, 30 mlvl, nie mam pacca. Expie zawsze z paroma bp HMM więc mój średni hit to 100. Wiem, ze moge isć na dwarf guardy, ale tam jestem dużo na minusie, czasem chodze na ghostland, a Mintwallin zazwyczaj zajęte i mam dylemat ;p.
|
Cyclopy kolo thais, dc, facc tomb
|
Cytuj:
|
RP
Lvl 45 skille 74/58 RH pally armor crown shield royal/enchanted spears c legs bohy gdzie expic |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
100 Lvl, ms, gdzie moge expic zeby byl dobry exp? solo, moze byc duzy waste
|
Royal paladin na 72. Skille 83/60 (z pall arm). EQ: rh, paladin armor, blue legs, demon shield, boh. Z góry dziękuję za odpowiedź.
|
34 Ms, 34 mlvl z eq.
Eq: hat of the mad , spirit cloak , plate legs , spellbook of enlightenment (Def:18, magic level +1), woi /woce , scarf, leather boots. W banku mam 160k więc może być troche waste. Obecnie expiena mutantach w yalahar (mutated humany/raty/slimy/wszystkie bloby itp.) Do którego lvl mam tam expić? Mam tam waste ok. 120 manasek na lvl. Czyli jakieś 6k na lvl :/. Może być miejsce podobnie dobre bo już tam mi się nudzi i waste troche mniejsze? :) Prosze o szybko odpowiedź! |
@3x up
Quary / Hellspawny @2x up Necro Yalahar, Gs, VampHell, Piratki @up Mozesz sprobowac na zombie w Yalahar, Tomby Ank. A najlepiej rob taska na tarantule z bosa silki leca i k piece wiec kasa bd i nie bd potem zalowal bo dobijesz lvlik i mandrake / d claw |
53 rp PaCC
Pall armor blue legi crus helmet, demonka i skille >75< (wiem ze slabe ale aktualnie nie mam czasu na skillowanie) |
45 Palek 76/60 z Paladin armor k legs crus helmet tower shield boh rs
czy oplaci sie na poh isc expic? czy dam rade przed gs uciec? |
Gdzie mógłbym expić 21 ms-em na paccu? Mam trzecią różdżkę (śmierć).
|
Od jakiego lvl na AS'y?
// Master Sorcerer |
1.gdzie expic 42 knight facc skile 66/66, k set, platinum amulet, demon shield, bright sword, leather boots. moge wydac 5k.
2. gdzie expic 39 elite knight pacc skile 70/70, k set, vampire shield, bright sword, leather boots. moge wydac 5k |
Siemka
Mam pytanie gdzie moge się wybrac 22 knightem , skille 47/44 i świat aldora:) |
13lv, 21mlv, Druid? :D
|
47 lvl
RP Pacc Crown helmet, pall armor, v shield, boh, p ammy, plate legs, rs/enchanced spear interesuje mnie jakis exp 50k/h bez waste |
Cytuj:
|
Witam
gdzie moge expic 84 Rp na paccu? skille 88/70 (w pall arm) Eq: rh, pall arm, k legs, bohy, mms, rsy, ok .10k w depo Jestem po hacku, do tego dawno nie gralem w tibie, dzisiaj sie dowiedzialem ze istnieje yalahar ;P powiedzcie co i jak bic, by troche zarobic i wbic lvl.. Glownie chodzi o zarobek, ale chce aby wbicie lvl nie trwalo 10 godzin. Jestem na refugii, no i od razu mowie ze poh to masakra.. |
Gdzie expic 90+ msem z full eq (focuska, yala mask itd)? W miare szybki exp i bez waste :) Z gory thx
|
Gdzie expic palem, 35 lvl skille 75/64?? Moje eq to Pal armor, golden legs, mms oraz crown helmet.Dodam, ze posiadam pacca.
|
Gdzie mógłbym expić 21 ms-em na paccu? Mam trzecią różdżkę (śmierć).
|
Master Sorcerer
14 lvl, 8 mlvl EQ : Druga Różdżka, Plate Legs, Dwarwen Shield, Scale Armor . Rooty i Orc'e pod thais odpadaja ... juz sie znudzily xd I zeby duzo kasy lecialo, bo mam zaledwie 3k a na nic prawie nie wydawalem ;/ |
62 Knajt 77/75 giant sword,facc,non pvp<-- gdzie expic z malym badz 0 waste?;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:43. |
|