![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie rozumiem twojej filozofii zycia. Dane siedzi na malpach bo nie ma kasy na eq. Swoon expi na frostach i co masz mu to za zle? ze traktuje tibie jak GRE i robi to co mu sprawia przyjemnosc, a nie wszystko przelicza na k i siedzi na malpach byle tylko zrobic nowego addona. co z tego kto jebnal ue? w takich sytuacjach sie to nie liczy. Sam kiedys jebnalem 3 burze i nie zgarnalem loota |
Cytuj:
Nom, mi ciebie też szkoda, szkoda że nie zauważyłe¶, że ja sie Danego nie czepiam. A co do tego, że waln±łe¶ 3 burze, to )&*^$(#*$)&#(_# |
@don
ej a Dane miał haka? |
Yen
Prawda w oczy stolec ze ja sie nie boje na 70 lvl expic na frostach a ty katujesz te małpy bo ktos cie kiedys straszyl ze bloknie 8o:baby: Moze wkoncu sie przejdziesz i skonczysz te swoje zale bo tak btw . Zamknij ryj pasztecie olewam cie tylko przeszkadza mi ten twoj spam ;>
|
Przeszkadza i olewasz, a odpisujesz.
|
Cytuj:
|
No a szczególnie miłe było "thx za ue",ze strony Edka 8o
|
Debil debila pogania na tym forum...
tak btw. Cytuj:
|
Cytuj:
? no ej all kurwa nic loota z demcó f axe i 3 dd rzal @edek jabaku daj mi 50k z tego itema! |
wszystko juz wyjasnione
koniec tematu |
edek jednak rox
|
@edek,hmmm,jak sie zachowuje Vx ?o,O
A co do tego bossa to ja juz nic nie mówie,ciesz sie ta kasa,i wydaj ja na co tylko będziesz chciał.Każdy ma swój honor ;) Bo ogolnie fajnie,ktos wali ue czy cos i nie ma nic a ten ktory se tam stal to ma loot,uczciwosc pro eh? Kthxbye |
Cytuj:
smyg ja z tob± odjebałem prawie cał± robote oprócz dobicia suki i zabrania loota ;) edek rox |
Proszę usun±ć posta
|
Cytuj:
|
@all
http://img511.imageshack.us/img511/4117/edekmj3.jpg i nic więcej Edek to rox chłopak ;*** :cup::cup::cup::cup: ( oby więcej takich ludzi ) ROX |
UP:
"ej zi±±± dash mi 100k plx! vip ok? ja tesz pl! firend vip ale dash!?!?!" |
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:30. |
|