![]() |
|
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 23 Pacc/Facc: Premium Skills: 70(72)/57 Ekwipunek: Paladin armor, Mastermind Shield, Royal Helmet, Boots of Haste, Golden Legs, Platinium amulet, a takżę do dyspozycji 2bp~ life ringów i kilka RoH'ów. Prosił bym o podanie mi expowisk gdzie będzie spory exp i coś tam kasy, może być waste, a może być i bez. |
Tomby, pojedynczo możesz bić wampiry. Cyclopolis też będzie ładnie. 35 lvl wbijesz to śmiało na piraty/dragi (bądź gotowy na waste) no i dalej tomby. Jak jesteś hardcorem możesz próbować Ancient Scaraby po 35.
|
Gdzie moge expić
Lvl 13 Druid facc zeby szybko wbic lvl ale nie tracic duzo kasy ? |
Cytuj:
POnawiam 32lvl Knight Skille: 60/58 Eq:Bright sword, golden armor, knight legs, crusader helmet, vampire shield. Facc Opis:Szybkie expienie dla facca knighta z lekkim waste lub bez. |
30 Pall Pacc
eq Po Hacku >.< beleted cape,p legi,dwarvenka 61/50 Jakies miejsce na exp - i aby choć 300gp sie za speary zwracało ;D. Odpada Banuta,tarantule. Q na Yalahar zrobiony. Najlepiej ~30k xp/h+ :D |
@progracz
takim 70+ lvlem bez straty butelek to : -raty pod thais -carlin bugi i 2 roty (moze byc hardcore!!) -opcjonalnie bugi pod ab dp,raty pod poczta! -venore rat 1x spawn! pozdro |
30 sorc 36+1 mlvl facc
hotm,b robe, dragonka, p legsy, woce, buciki :D gdzie expic zeby bylo 15-20k bez waste byle nie guardy ;/ |
Cytuj:
--- Silarion dodał 3 minut i 13 sekund później --- Cytuj:
|
Cyce na pohu odpadają bo tam latają gs'y. Soldy padają jak szmaty, czyli zostaje mi mintwalin i ms. A możesz rozwinąć skrót od ms?
|
46 knight facc
skile 75/75 gdzie expic? na dark cathedral waste, tomby mount sternum prawie zawsze ludzie chodzą, na OF chyba za wczesnie? co polecacie? na mintwallin sie oplaca? postmana nie mam |
Cytuj:
|
30 ms i gdzie expić z GFB (tak żeby dało się lurować po 10 potworków i je zabijać z GFB )? PACC
|
Cytuj:
|
gdzie expić z 18 lvl itemy noble armor crown legs warior helmet broad sword a w depo crystal sword magic lvl 3 skile 50/50 luzikiem daja rade na slime ale jest ich mało kasy w depo ponad 18 cc
8o --- idropus dodał 2 minut i 3 sekund później --- -------------------------------------------------------------------------------- gdzie expić z 18 lvl itemy noble armor crown legs warior helmet broad sword a w depo crystal sword magic lvl 3 skile 50/50 luzikiem daja rade na slime ale jest ich mało kasy w depo ponad 18 cc --- idropus dodał 0 minut i 32 sekund później --- -------------------------------------------------------------------------------- gdzie expić z 18 lvl itemy noble armor crown legs warior helmet broad sword a w depo crystal sword magic lvl 3 skile 50/50 luzikiem daja rade na slime ale jest ich mało kasy w depo ponad 18 cc |
Cytuj:
Cytuj:
@knight- rotwormy/elfy/podziemia mount stermun, kopy. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Idropus: Cytuj:
|
31 ms pacc mam gfb, gdzie expić? Już po raz trzeci pisze....
|
Mam do was pytanie...
Gdzie expic 54 rp z pacc Skille 76/60 Swiat No-pvp ( Olympa) Eq lekkie ;) Exp chodzi mi aby był z małym waste lub wyszedł na zero Teraz 2 pytanie Gdzie tym samym pallem moge szybko zarobić kase ?? |
16 druid
16 m lvl pacc chodzi mi o to żeby jak najszybciej wbić lvl xP moze byc waste eq: Hat of the mat spirit cloak tower shield |
65 knight z paccem,gdzie expic zeby wycaigac ze 35-40k/h z profitem?(musze troszke zarobic:D)
|
Cytuj:
--- Silarion dodał 0 minut i 41 sekund później --- Cytuj:
--- Silarion dodał 0 minut i 37 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
|
51 ms 45 mlvl(slabo wiem :))
Moze byc nawet waste ale odpadaja -Ancienty -Water Elementale(Zawalone od ...) -Earthy(Tez od ...) |
Witam.
Gdzie mogę expić 75 ek'iem skille 90/90, najlepiej gdyby się zwracało, lub nie było dużego waste. Wróciłem do gry po rocznej przerwie, wiem że są jakieś nowe wyspy dlatego pytam o miejsca do expienia. |
Master Sorcerer 21 lvl 16 mlvl
gdzie expic aby szybko wbijac lvl (moze byc z waste/mega waste) royal helmet Focus cape blue legs crown shield wand of decay |
@malyjanek
jak ogarniasz to jaskinie dwarfow na cormayi,nie wchodz tam gdzie sa geomancery. Yalahar minosy,na 22 wand of draconia i na tomby. |
30rp, 77/60, paladin armor, g legs, demon helmet, nightmare shield, boh/softy, p ammy, rs'y
szukam szybkiego expa |
Profesja: Paladyn
Poziom: 32 Facc Skills: 66/47 Ekwipunek: Paladin armor, Dragon shield(kupuje demon shield, więc to też wliczajcie), Crusader helmet(Kupuje Royal Helmet), Boots of Haste, Crown legs, Platinum amulet, 2 life ringi i 1 ROH, 2 time ringi. Podajcie mi expowiska gdzie: 1) Będzie dobry exp i kasy będzie leciało tak w miare dużo (średnie lub małe waste) 2)Dobry exp, jednak mniej kasy (ale mniejsze waste) 3)Dobry exp, dobra kasa (waste). Chciałbym żeby to były miejsca mało znane i tak żeby mało ludzi tam było, dziękuje! |
Lvl:25 Ms
Pacc:tak Eq: Bohy.Focus Cape.B LEgi.crown shield.had of the mad. 25 magic lvl w jakim tombie najszybciej sie expi? |
37 MS PACC mam już woi i tą drugą różdżkę wand of starstorm. Kontynuować huncenie tarantul i później się przerzucić na inne potworki czy już się przenieść? Ogółem to nawet fajnie tam się expi woi+ exori flam+woi i po tarantuli, jest duży i szybki resp, loot też dość miły dzięki tarantulas egg, szczególnie loot miły po zabiciu hide :D.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sorc 21lv 16+2mlv
eq hotm, spirit cloac, p legi, dwarven shield, |
Knight 24lvl
66/65 Knight set, crown helm, epee, guardian shield. Facc |
Cytuj:
|
Mam problem bo ciężko mi się expi moim druidem. Od razu mówię, ze gram na FACCu. Mam 21 level, 14mlvl i takie EQ: P secik, Dwarven shield, leather boots, Necromantic rod. Chcę szybko wbić 25-28 lvl, ale lvl ciężko idzie. Powiedzcie gdzie mam expić. Tak zwane co zrobić żeby się nie narobić :p. Czekam na odpowiedź i pozdrawiam!
|
Cytuj:
kup sobie pacca ;] |
Cytuj:
Soldiery w kopalniach kazzo (+ pojedyncze guardy) Ghostland (najlepiej to rozgalezenie kolo vampa ktorego sie nie da zabic) Amazon Camp Mount sternum --- malyjanek dodał 5 minut i 55 sekund później --- Cytuj:
poziom nizej masz duzo lepszy exp ale przydalo by Ci sie gfb (30 poziom :/) masz tam resp 1 vampka i fire elementala ale jak sie boisz to mozesz to omijac, Ogolnie polecalbym Ci poexpic do 30 poziomu (gfb) na scarabach z rozgi + exori flam (szybko mlvl skacze jak masz kase na potiony) no i leci sporo kasy ,shelli czy kamykow |
15 knight, 3 mlvl 45/45.
Eq: dsm, rh, g-legs, mms, boh. Facc. Możecie też podąć miejscówki na pacc bo może niedługo zakupie ; ) pzdr. |
hehe xD Ja Wtronce swoje 6gp.
Jak coś na main powiem jak ja expiłem palliem z skillami 49/38
8-10lvl expilem na orkach , roty pod thais 10-15lvl beholdersy , orki , no itd.. 16-25lvl cylopsy :D 30-40 - lord dragon , demona [ jednego ujebalem z skillami 70/64 alez potakami uff xD ] Przy okazji !! WAŻNA SPRAWA!! http://www.forum.tibia.pl/blog.php?u=193365 http://www.forum.tibia.pl/blog.php?u=193365 http://www.forum.tibia.pl/blog.php?u=193365 http://www.forum.tibia.pl/blog.php?u=193365 |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:48. |
|