Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

AnonimowyPowrot 13-02-2009 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2462483)
Pacan xD nie widzisz ze oni stoją na boisku w większej odległości od siebie? Zdjęcie zostało zrobione z takiego kąta :)

A to:

http://i32.tinypic.com/23wp9h5.gif

http://img140.imageshack.us/img140/1...ngwanewqs2.gif

?

Co do ratowania wyników przez Torresa, też odpowiem gifem xD

http://i36.tinypic.com/2vl0cr6.gif

Jak widać, nie zawsze trzeba ratować wynik, no i nie tylko on coś strzela.

BTW. Gdzie znaleźć takie gify?

http://i34.tinypic.com/4j85fs.gif

Fajnie się to ogląda :D

@Down

A na Unicefie i tak zarabiają ;>

Xendriel 13-02-2009 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2461963)
Ranking dziesięciu najbogatszych klubów świata (kwoty podane w GBP):

1. Real Madryt: 289,6
2. Manchester United: 257,1
3. FC Barcelona: 244,4
4. Bayern Monachium: 233,8
5. Chelsea Londyn: 212,9
6. Arsenal Londyn: 209,3
7. Liverpool: 167
8. AC Milan: 165,8
9. Roma: 138,9
10. Inter Mediolan: 136,9

Według mnie to jakiś ostro podchmielony koleś musiał to układać...

To jest roczny przychód. Manchester zarobił za Premiership i LM, a Real wiadomo sponsorzy, reklamy, ogólnie wszystko dla kasy.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bols (Post 2462033)
nom, bo far$a nie jest pierwsza, to oczywiste- pewnie byl ustro ujebany i nacpany.

Wcale się nie dziwie, że Barcelona nie jest pierwsza. W końcu w przeciwieństwie do Realu na jej koszulkach nigdy nie widniało logo żadnego sponsora.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2461901)
Akcje Alvesa to ja widzialem w meczu Wlochy Brazylia i lepiej zeby ten Da Silva nie byl na jego poziomie

Poprawiłeś mi humor:D:D:D:D:D

Arka_Sath_Wielki 13-02-2009 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bols (Post 2462033)
nom, bo far$a nie jest pierwsza, to oczywiste- pewnie byl ustro ujebany i nacpany.

A widzisz, nie. Ale te wszystkie "szejkowskie" Manchestery City mają na moje więcej kasy o.O

AnonimowyPowrot 13-02-2009 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2462648)
A widzisz, nie. Ale te wszystkie "szejkowskie" Manchestery City mają na moje więcej kasy o.O

Możliwe, nawet bardzo. Tak samo drużyny, w których grali Batistuta, Cocu i inni. Chyba, że chodzi tylko o drużyny z Europy, bo nie doczytałem.

Yoh Asakura 13-02-2009 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2462228)
Ekhem... Co do Bendtnera, to Possebon czy Llajic na pewno nie mają mniejszych szans na zostanie gwiazdami. Nie wspomne o tych pierwszych na liście, których znałeś. Nicklas będzie zawodnikiem pokroju Croucha - znany, dobry, ale niestety nic więcej.

Sorry, stary, ale Bendtner ma ogromny talent. Przegląd pola i pomysł na rozegranie akcji na poziomie Bergkampa. Jeszcze tylko ogranie, obycie taktyczne, poprawienie dokładności zagrań - będzie fantastyczny.

Xendriel 13-02-2009 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2462648)

Już pisałem to nie jest budżet jakim klub dysponuje tylko roczny dochód (To ile klub sam na siebie zarobił). Zyski z biletów, z klubowych sklepów, nagrody za tytuły itp. Barcelona jest bardzo wysoko biorąc pod uwagę fakt, że nie zdobyła żadnego tytułu. Widać że Laporta dobrze wykonuje swoją pracę:)

AnonimowyPowrot 13-02-2009 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2462677)
Sorry, stary, ale Bendtner ma ogromny talent. Przegląd pola i pomysł na rozegranie akcji na poziomie Bergkampa. Jeszcze tylko ogranie, obycie taktyczne, poprawienie dokładności zagrań - będzie fantastyczny.

Possebon dysponuje świetnym przeglądem pola, dobrze dogrywa, też wielki talent. Llajic już teraz porównywany jest z Kaką, wspaniale drybluje, czasem za długo, ale widać że zna się na rzeczy. Dobre strzały z dystansu - on będzie fantastyczny.

Anderson i Nani i tak będą lepsi od wyżej wymienionych, szczerze w to wierzę.

Yoh Asakura 13-02-2009 19:51

Daj mi jeden dobry mecz Andersona w MU.
A Nani to pajac i nic z niego nie będzie.

Bendtner zje całą tę plejadę talentów na śniadanie. Wespół w zespół z Velą.

AnonimowyPowrot 13-02-2009 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2462764)
Daj mi jeden dobry mecz Andersona w MU.
A Nani to pajac i nic z niego nie będzie.

Nie podam ci żadnego meczu, tymbardziej, że gdybym taki podał, to i tak niebyłby dość dobry jak dla ciebie.

Dlaczego niby Nani to pajac? Słucham?

Jeśli w przeciągu trzech lat Arsenal zdobędzie majstra, albo wygra Ligę Mistrzów, przyznam się do błędu i uznam twoją wyższość.

@Edit

Yohowy bonus: http://fishblow.com/

Thomisson 13-02-2009 20:04

Cytuj:

Gadasz większe bajki niż Tusk : P
Ogarnij się, bo takie teksty już 2 lata dajesz, a jeszcze ani jedna Twoja zapowiedz sukcesów się nie udała ; )

Yoh Asakura 13-02-2009 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2462779)
Nie podam ci żadnego meczu, tymbardziej, że gdybym taki podał, to i tak niebyłby dość dobry jak dla ciebie.

Cytuj:

Dlaczego niby Nani to pajac? Słucham?
Nie powiem ci, dlaczego, bo nawet jeśli ci powiem, to nie będzie to dla ciebie wystarczający argument. :(

Pix888 13-02-2009 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2462556)
To jest roczny przychód. Manchester zarobił za Premiership i LM, a Real wiadomo sponsorzy, reklamy, ogólnie wszystko dla kasy.

Wcale się nie dziwie, że Barcelona nie jest pierwsza. W końcu w przeciwieństwie do Realu na jej koszulkach nigdy nie widniało logo żadnego sponsora.
Poprawiłeś mi humor:D:D:D:D:D

nie poplacz sie.
Za to na Santiago nie może zagrac kazdy kto wyłoży kasę.
więcej niż kibice

Fintex 13-02-2009 22:39

Cytuj:

<ziewa>

Cytuj:

<ziewax2>
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pix888 (Post 2462960)
nie poplacz sie.
Za to na Santiago nie może zagrac kazdy kto wyłoży kasę.
więcej niż kibice

no i? widać, że real nie jest otwarty na kibiców. Barca dba o swoich cules jak może najlepiej :) Més que un club!

Xendriel 13-02-2009 23:11

Nani! http://www.youtube.com/watch?v=XEX9L...eature=related

AnonimowyPowrot 14-02-2009 11:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2463081)

Pajac, nic z niego nie będzie :/

@Edit

Ale ta jasnoniebieska koszulka jest pedalska : o

@Edit 2

Laskę ma fajną, ale ten sweterek... No i te białe buty ;[ Dobrze, że Giggs się tak nie ubiera. Nienawidze mody z południa ;[

@Edit 3

Ale chatę ma zajebistą!

Maggic 14-02-2009 11:04

Cytuj:

Czemu mam wrażenie że mówisz identycznie o każdym zawodniku Arsenalu, na temat którego dyskutujemy... Kurwa szkoda że bramkarza nie macie na poziomie Bargkampa bo 11 Bergkampów to już by była paczka ;]

Yoh Asakura 14-02-2009 11:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2463493)
Czemu mam wrażenie że mówisz identycznie o każdym zawodniku Arsenalu, na temat którego dyskutujemy... Kurwa szkoda że bramkarza nie macie na poziomie Bargkampa bo 11 Bergkampów to już by była paczka ;]

Bo masz zakrzywione postrzeganie rzeczywistości ?

Calen Futh 14-02-2009 11:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2462453)
Czemu nie napisałeś, że gif z Bosingwą ja ci podesłałem? ='<

Oj przepraszam :* Ale wiadomość od Ciebie przekazałem ;p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay
Arsenal wg mnie, nie ma już szans na mistrzostwo, Chelsea też. Liverpool też może mieć problemy, skoro mecze wygrywają w ostatnich minutach dzięki golom El Niño. Aston Villa to taki czarny koń. Raz wygrywa, raz przegrywa. Pamiętam jak The Villa w jednym z sezonów potrafili pokonać na wyjeździe ManU oraz The Blues, aby w następnym meczu przegrać u siebie z beniaminkiem. No i na bramce mają Brada Friedela, który też jest nieprzewidywalny.

Dopóki piłka w grze. Ostatnie sezony nauczyły że nie ma co oceniać zbyt pochopnie, bo różne rzeczy się zdarzają.

Cytuj:

Ile razy to pisałeś na tym forum, że Bendtner=drewno?

Yoh Asakura 14-02-2009 11:23

Nie wiem, nie pamiętam. Może pary razy napisałem. Ale odkąd tylko zacząłem obserwować jego grę, widziałem fantastyczny przegląd pola i to, że zawsze ma jakiś fajny pomysł na rozegranie akcji. A że mu ciągle odskakuje piłka i jego zagrania nie są mega dokładne, to już osobna kwestia.

AnonimowyPowrot 14-02-2009 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 2463512)
Dopóki piłka w grze. Ostatnie sezony nauczyły że nie ma co oceniać zbyt pochopnie, bo różne rzeczy się zdarzają.

Arsenal - za późno.
Chelsea - jej bym jeszcze nie skreślał, oni są w stanie się zmobilizować.
Liverpool - może mieć problemy, ale nie musi, są na dobrej drodze.
Villa - bez szans.

Więc bez przesady, że wszystko jest możliwe.

Manchester United
FC Liverpool (z tym FC tak dumnie brzmi, nie wiem dlaczego)
Chelsea Londyn
Aston Villa
Arsenal Londyn
Everton

Niżej zbyt wyrównana walka, by mógł utrzymać się taki stan rzeczy. Fakt, że Portsmouth czy Tottenham są na końcu tabeli potwierdza tylko, że Anglia to piłkarski szczyt. Mało tego, drużyny z Championship są owiane światową sławą (mimo wszystko), a nawet niektóre z niższych lig (ile by się ich nazbierało). Chciałbym, aby Leeds powróciło... Szkoda ich. Ale ostatnio moje życzenie o odrodzeniu Liverpoolu zadziałało, więc kto wie, kto wie...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:15.