Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Serious Sam 04-03-2009 01:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez milano8 (Post 2485296)
@SS
czy ty nie rozpoznajesz jednej z zon wielkiego króla Rayza'y, CC z anime Code geass...
Skoncz wasc wstydu oszczedz xD ;]

Code Geass ściągnąłem i usunąłem po 1 godzinie : )

Rayza 04-03-2009 02:11

właśnie! ty chyba jeden nie wiesz kim że jest ta moją zielonowłosa piękność!
C.C <3
co do CG,grow up kid, CG to jedno z najlepszych anime,pod wglądem taktyki i strategi na pewno : p

Quezacoatl 04-03-2009 02:19

Cytuj:

Ależ ja wam współczuje. Macie tak super przezajebiste uszy, że nietoperze wymiękają, a mi wystarczają słuchawki za 30zł TDK i dalej mogę słuchać muzyki tak samo jak na słuchawkach za 200, bo i tak nie mam odpowiedniego sluchu, zeby robilo mi to roznice.
M&A to nie "laryngologia dla gluchych", na to to my juz ci nie pomozemy.
Co do dzwieku, uwazam ze cala ta dyskusja jest bezpodstawna, i nijak dotyczy sie prawdziwych zawodowcow, gdyz jak powszechnie wiadomo zawodowcy czytaja mange zamiast ogladac anime, i z sluchawek pozytku nie maja.

Cytuj:

właśnie! ty chyba jeden nie wiesz kim że jest ta moją zielonowłosa piękność!
C.C <3
A masz ja bez bialego?

Cytuj:

co do CG,grow up kid, CG to jedno z najlepszych anime,pod wglądem taktyki i strategi na pewno : p
Tak myslalem czy sie za to nie zabrac, ale juz mi poddales drugi powod zeby nie zaczynac. Po 1, slyszalem ze sa tam mechy. Po 2, wole cos w kierunku manipulacji i intryg, miast bawic sie w strategie i taktyke. Po takie tam to ja siegam po Etherlords 2, Conquest Frontier Wars, Incubation - Phase 4, Hostile Waters, lub tez jakakolwiek inna gre z dzialu RTS/taktyczna.

Rayza 04-03-2009 02:33

Cytuj:

A masz ja bez bialego?
woot?, hentaia pod fanarty raczej niema : p ...
Ukryty tekst:

Cytuj:

Tak myslalem czy sie za to nie zabrac, ale juz mi poddales drugi powod zeby nie zaczynac. Po 1, slyszalem ze sa tam mechy. Po 2, wole cos w kierunku manipulacji i intryg, miast bawic sie w strategie i taktyke.
tzn. pod S. i T. może podchodzić manipulacja mocą Geassa i intrygi gł. boh. głw. dla celów "szefa" : p jak i zdrady, nagłe zdrady..
wiec żeby nie mówić all co używane jest w tym anime łatwiej je nazwać S. T. anime no nie? : p

milano8 04-03-2009 02:57

jeezah i po spice wolf i takie pytanie :
Ukryty tekst:
2 seria ? bo sie zdenerwowalem tym troche dennym zakonczeniem no bo przeciez mial z horo na polnoc dojechac;/ Jezeli mi znow powiedziecie ze zakonczenie jest w mandze czy cos to sie powiesze

Corgar Frizz 04-03-2009 08:35

@Que
Akurat manipulacji i intryg w CG masz sporo. A mechy są tylko dodatkowym, ale wielkim plusem tego anime.

Nipah~!
Corgar Frizz

Grocix 04-03-2009 08:51

@Que
Rayza zle sie wyslowil, w CG intrygi sa na pozadku dziennym, a manipulacja (przeciez do tego odnosi sie nawet tytul) jest jego podstawa. A do tego cala reszta zalet.

@milano
Spice and Wolf nie jest na podstawie mangi tylko ksiazek, a druga seria najprawdopodobniej wyjdzie.

Serious Sam 04-03-2009 09:31

@milano
Spice and Wolf nie jest na podstawie mangi tylko ksiazek, a druga seria najprawdopodobniej wyjdzie.[/quote]

Mam nadzieję, czekam z niecierpliwością \o_

@CG
Jakoś nie kręcą mnie mechy...

DDoS 04-03-2009 09:31

Code Geass I & II to podstawa :) Inteligentne anime. Ja oglądam Black Blood Brothers właśnie, nie jest takie złe ;)

Corgar Frizz 04-03-2009 09:47

@SS
Urusai! Mechy są wypasione. A Guren MK2 to coś pięknego.....

Nipah~!
Corgar Frizz

Serious Sam 04-03-2009 09:57

A ja właśnie nie przepadam za mechami.

DDoS 04-03-2009 10:34

Środa a tu już tyle spoilerów Naruto :D

Ukryty tekst:
Panel na którym 6T Naruto odrywa naszyjnik od Tsunade oznacza, że to coś myśli w przeciwieństwie do 4T + nazwa chaptera "Seal's realese" = Kyubi lub Naruto przejął kontrolę i jest w stanie myśleć.

Nie wyrobię do wyjścia chaptera :(

Rayza 04-03-2009 10:53

@gro
ta trochę źle sie wysłowiłem ale poprawiłem to w hide (nie każdy chyba by chciał wiedzieć ze to i to oraz to stosuje sie w tym anime...)
@CG
tia pomysł Mechów cała płynność Mechów wprawia mnie w osłupienie Oo tak świetnie jest pokazane.. a przecież tworzenie Mechów jest takie...trudnię i mozolne.. ale i tak latający mech Kallen owni : 3
@sam
ta 2 seria W&S będzie bodajże w tym roku (lato?) wydano już nawet odc. 0 (dodatek do czegoś)
więcej macie tu: (wersja news tej strony)
http://www.sankakucomplex.com/2009/0...on-due-summer/

Serious Sam 04-03-2009 10:56

@Rayza
Wow, dzięki. Teraz mam powód do życia :)

Rayza 04-03-2009 11:08

cholera :/ a już tak chciałem twoje eeee... co masz fajnego,cennego :3?

i386 04-03-2009 12:05

@rayza
fajny podpis : )

@topic
3 dni wolnego od szkoly - maraton anime i vn czas zaczac : D

Rayza 04-03-2009 12:07

wolnego a dlaczego? : p

i386 04-03-2009 12:13

chory : D jejku, jakie to smutne, nie moge do szkoly chodzic : ( juz mysle co bede robil jutro i pojutrze : D

Corgar Frizz 04-03-2009 12:34

Ja też mam wolne od szkoły ;p Ale tylko dzisiaj. Narazie Bakuman czytam, moze później się wezme za jakieś anime.

Nipah~!
Corgar Frizz

Rayza 04-03-2009 13:31

lol
Frizz ma wolne,I też,Ja też XD
@frizz
Pol. czy Ang. wersja? :D ja jestem na 20 ch..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:38.