![]() |
|
Cytuj:
Ja bym tu zamienił Chelsea z Liverpoolem miejscami. |
Cytuj:
@topic Wczorajsza noc mogła okazać się przełomowa w walce o mistrzostwo NBA dla Miami Heat. Pozyskali oni bowiem Jermaine'a O'Neala z Toronto Raptors. Do Toronto przeszedł Shawn Marion. Wygląda na to, że Miami w końcu znalazło centra na miarę Mourninga czy Shaq'a. Bo w tym sezonie to Miami ma słabych zawodników pod koszowych. Mówię tutaj o Jamaalu Magloire czy Joelu Anthonym. W sumie transfer wygląda tak: Marion & Banks za O'Neala i Moona. Skoro jesteśmy przy NBA, to nie można zapomnieć o All-Star 2009. Wczoraj "pierwszoroczniacy" pokonali "rookies" 122:116, głównie za sprawą dobrej gry Kevina Duranta, który rzucił aż 46 punktów. 8o K.Jay |
Cytuj:
|
Cytuj:
FC Liverpool Chelsea Londyn Aston Villa yoh Everton Lepiej? |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Pirotechnika Moim zdaniem w tym nie ma niczego złego, chociaż zależy jak kto z tego korzysta. @Down Jeśli ma być jak w Anglii, to może piłkarsko też im dorównamy? Warto :D @Edit Pomysł z drużyną złożoną z 11 Bergampów jest bardzo dobry! Wyobraźcie to sobie - każdy mecz wyjazdowy grany rezerwowym składem :D W Lidze Mistrzów mogliby wygrać tylko wtedy, kiedy byliby gospodarzami :D |
Pirotechnika jest niebezpieczna tylko wtedy, gdy używa ją kompletny idiota.
Niestety polski ruch kibicowski umiera, bedzie zamulanie jak w Anglii itd. Za niedlugo nie bedzie "12 zawodnika". |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
i jak by ktoś miał to channel sopcasta;d
|
www.atdhe.net <-- tam macie wszystko. na justin.tv kanału narazie nie ma.. będzie w godzinach konkursu. wystarczy kliknac sport/basketball i macie. chanell sopcasta na www.soccer-live.pl zapewne znajdziecie. uprzedzam, że slam dunk contest zaczyna się o 4:30 czasu polskiego ;) tak, nad ranem.
|
Te konkursy dopiero od 2 w nocy, ale warto obejrzeć. :)
K.Jay |
jutro meczyk milan vs inter, na kogo stawiacie?
|
Na Arsenal.
Myśle, że to jednak Milan coś ugra. Ronaldinho, Kaka, Becks, niezła forma całej trójki, Oni mogą coś tam ugrać razem. O ile grają, niewiem jak z kontuzjami w Interze i Milanie. |
Cytuj:
Co do Beckhama - jak z jego powrotem do LA? Wiem, że jest pewny, ale kiedy konkretnie? |
8 marca bodajże
|
CFC- Watford.
A Tymczasem jest organizowany wypad fanów CFC na 24-26 kwiecień, blisko mnie, w Poznaniu :) Licze, że się wybiore :D |
Stawiam na remis lub na Inter. Kaka' nie zagra. Brakuje Nesty, Boriello, Bonery i Gattuso. Poza tym, Milan ostatnio wyczerpał limit zwycięstw. Coby się fanom w dupach nie poprzewracało...
|
Cytuj:
@Slam~ Zniechęciłem się o_o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:35. |
|