Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Calen Futh 14-02-2009 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2463545)
Manchester United
FC Liverpool (z tym FC tak dumnie brzmi, nie wiem dlaczego)
Chelsea Londyn
Aston Villa
Arsenal Londyn
Everton

Ja bym tu zamienił Chelsea z Liverpoolem miejscami.

K.Jay 14-02-2009 12:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh
Dopóki piłka w grze. Ostatnie sezony nauczyły że nie ma co oceniać zbyt pochopnie, bo różne rzeczy się zdarzają.

Ja napisałem dokładnie to samo. ;)
@topic
Wczorajsza noc mogła okazać się przełomowa w walce o mistrzostwo NBA dla Miami Heat. Pozyskali oni bowiem Jermaine'a O'Neala z Toronto Raptors. Do Toronto przeszedł Shawn Marion. Wygląda na to, że Miami w końcu znalazło centra na miarę Mourninga czy Shaq'a. Bo w tym sezonie to Miami ma słabych zawodników pod koszowych. Mówię tutaj o Jamaalu Magloire czy Joelu Anthonym. W sumie transfer wygląda tak: Marion & Banks za O'Neala i Moona. Skoro jesteśmy przy NBA, to nie można zapomnieć o All-Star 2009. Wczoraj "pierwszoroczniacy" pokonali "rookies" 122:116, głównie za sprawą dobrej gry Kevina Duranta, który rzucił aż 46 punktów. 8o

K.Jay

Yoh Asakura 14-02-2009 12:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2463545)
Manchester United
FC Liverpool (z tym FC tak dumnie brzmi, nie wiem dlaczego)
Chelsea Londyn
Aston Villa
Arsenal Londyn
Everton

Nigdy nie słyszałem o takim klubie jak Arsenal Londyn/London.

AnonimowyPowrot 14-02-2009 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2463629)

Manchester United
FC Liverpool
Chelsea Londyn
Aston Villa
yoh
Everton

Lepiej?

Ze'To 14-02-2009 12:30

http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/...?id_news=31603

co te dziady jeszcze wymyślą?

Calen Futh 14-02-2009 12:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2463629)

Gdyby nie Ty, my też byśmy o nim nie słyszeli. Klubik marny jakiś z przedmieścia Londynu- who cares?

AnonimowyPowrot 14-02-2009 12:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 2463686)
Gdyby nie Ty, my też byśmy o nim nie słyszeli. Klubik marny jakiś z przedmieścia Londynu- who cares?

Najlepiej ich nazwać "jochuwa balonuwa" xD

@Pirotechnika

Moim zdaniem w tym nie ma niczego złego, chociaż zależy jak kto z tego korzysta.

@Down

Jeśli ma być jak w Anglii, to może piłkarsko też im dorównamy? Warto :D

@Edit

Pomysł z drużyną złożoną z 11 Bergampów jest bardzo dobry! Wyobraźcie to sobie - każdy mecz wyjazdowy grany rezerwowym składem :D W Lidze Mistrzów mogliby wygrać tylko wtedy, kiedy byliby gospodarzami :D

Articuno 14-02-2009 14:08

Pirotechnika jest niebezpieczna tylko wtedy, gdy używa ją kompletny idiota.
Niestety polski ruch kibicowski umiera, bedzie zamulanie jak w Anglii itd. Za niedlugo nie bedzie "12 zawodnika".

Fintex 14-02-2009 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2463624)
Wczorajsza noc mogła okazać się przełomowa w walce o mistrzostwo NBA dla Miami Heat. Pozyskali oni bowiem Jermaine'a O'Neala z Toronto Raptors. Do Toronto przeszedł Shawn Marion. Wygląda na to, że Miami w końcu znalazło centra na miarę Mourninga czy Shaq'a. Bo w tym sezonie to Miami ma słabych zawodników pod koszowych. Mówię tutaj o Jamaalu Magloire czy Joelu Anthonym. W sumie transfer wygląda tak: Marion & Banks za O'Neala i Moona. Skoro jesteśmy przy NBA, to nie można zapomnieć o All-Star 2009. Wczoraj "pierwszoroczniacy" pokonali "rookies" 122:116, głównie za sprawą dobrej gry Kevina Duranta, który rzucił aż 46 punktów. 8o

K.Jay

nie no, walke o misia to odpuścić mogłes. chyba, ze to kopiowałeś. wiadomo, że boston i cavs są poza zasięgiem na wschodzie. O'neal bedzie wzmocnieniem tylko wtedy gdy będzie zdrowy... a na to jest max 40% szans. ciekawy jestem czy beasley wskoczy do s5. miami ma dostać jeszcze kase i(lub) wybór w drafcie. ogladałem rookies z sophomores i to nudy takie, że hej. durant tylko się przykładał. bardzo chciał zostać mvp chyba. dziś licze na niezłe show w konkursach.

AnonimowyPowrot 14-02-2009 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2463869)
dziś licze na niezłe show w konkursach.

Te całe popisowe wsady, tak? Pooglądałby sobie, daj na forum kanał Justin TV, jak możesz. Jak to się nazywa w ogóle? Coś mi się kojarzy nazwa "Slam Dunk Contest", o to chodzi? Nie znam się w ogóle (no, może trochę) na koszykówce, żeby nie było, ale pooglądać zawsze można (tymbardziej, że to coś innego).

Xevez 14-02-2009 15:17

i jak by ktoś miał to channel sopcasta;d

Fintex 14-02-2009 15:22

www.atdhe.net <-- tam macie wszystko. na justin.tv kanału narazie nie ma.. będzie w godzinach konkursu. wystarczy kliknac sport/basketball i macie. chanell sopcasta na www.soccer-live.pl zapewne znajdziecie. uprzedzam, że slam dunk contest zaczyna się o 4:30 czasu polskiego ;) tak, nad ranem.

K.Jay 14-02-2009 15:59

Te konkursy dopiero od 2 w nocy, ale warto obejrzeć. :)

K.Jay

Pomocny Murzyn 14-02-2009 16:25

jutro meczyk milan vs inter, na kogo stawiacie?

MatiCFC 14-02-2009 16:38

Na Arsenal.
Myśle, że to jednak Milan coś ugra. Ronaldinho, Kaka, Becks, niezła forma całej trójki, Oni mogą coś tam ugrać razem.
O ile grają, niewiem jak z kontuzjami w Interze i Milanie.

AnonimowyPowrot 14-02-2009 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiCFC (Post 2464056)
Na Arsenal.
Myśle, że to jednak Milan coś ugra. Ronaldinho, Kaka, Becks, niezła forma całej trójki, Oni mogą coś tam ugrać razem.
O ile grają, niewiem jak z kontuzjami w Interze i Milanie.

Kaka chyba kontuzjowany, mogę się mylić. Liczyłbym bardziej na geniusz Pirlo.

Co do Beckhama - jak z jego powrotem do LA? Wiem, że jest pewny, ale kiedy konkretnie?

Thomisson 14-02-2009 17:44

8 marca bodajże

MatiCFC 14-02-2009 18:59

CFC- Watford.

A Tymczasem jest organizowany wypad fanów CFC na 24-26 kwiecień, blisko mnie, w Poznaniu :) Licze, że się wybiore :D

Dark Sven 14-02-2009 19:31

Stawiam na remis lub na Inter. Kaka' nie zagra. Brakuje Nesty, Boriello, Bonery i Gattuso. Poza tym, Milan ostatnio wyczerpał limit zwycięstw. Coby się fanom w dupach nie poprzewracało...

AnonimowyPowrot 14-02-2009 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 2464259)
Poza tym, Milan ostatnio wyczerpał limit zwycięstw.

Szczerze, rozwaliłeś mnie tym tekstem :P

@Slam~

Zniechęciłem się o_o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:35.