![]() |
|
Cytuj:
...:confused: :cup::cup::cup: Wasz szczerze, Shane ~ |
dlaczego niemodne?
ja tego nie pamietam bo jeszcze wtedy mnie nie bylo ale duzo o tym slyszalem:) ja moge swoim dzieciom tylko opowiadac o hotkejach mojego kumpla virusika :) to juz bylo za moich czasow |
Ja pamietam jak mowiles o nim ze jest spoX
xD |
Cytuj:
a co z pytaniem virona,jak chlopek juz strapowany a on pyta czy paralize na niego walic ? albo test hit z dsow na hydrach ? ze o boskim filmie " ofiara krola " i eq guarda nie wspomne xD hahaha |
viron to glupi pies co tylko przez lizanie dup sie wybil jest typowm zerem bez pvp , ofiare króla kazdy old player pamieta ;] . Btw chujowo jest aktualnie na iridi ludzie z violence leca w chuja kazdy raz dedl i juz placze w rl ze stracil poziom,mlvl i skille . Ogolnie polska scena iriidi to ludzie co sie boja wogole cos zrobic i tylko mysla o swoim charze zeby nie padl wiecej prolacy tez sie boja walczyc chociaz przegrywaja wojne na pandori i nie maja nic do roboty tam ;] , powiem tyle iridia to juz jest naprawde stracony server i nic tu juz sie nie zmieni bo polacy to cip i nic wiecej tak samo crealeth i neztas moi good friends a boja sie walczyc wola byc dalej niewolnikami szwedow
|
Tak jak ty nim byłeś przez jakieś poł roku po czym nie nadawałeś się do pracy i cie wywalili :>>>
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
heh <short>
|
Cytuj:
ekhm 'ok' |
Cytuj:
Killed Rojtan at Level 142 unjustified Killed Stram at Level 197 ok Killed Rau Grinakh at Level 128 ok Killed Viron Mysta at Level 156 ok Killed Artharun Hoodz at Level 103 ok Killed Shuppel at Level 103 unjustified ;) |
Vrelica uczy Polski!
Najwazniejsze zemam woi [9]: u szmata? 22:20 Solrac Heart [12]: sim
22:30 Najwazniejsze zemam woi [9]: "wpie.r.da.l.a " - love 22:30 Elite Flamingo [10]: i wpie.r.da.l.a you xD a tak to boruta na carlin 9 lvl'ami :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
"We Tunga Krigare declare war upon Matata.
The reason of this war is that you did many misstakes. Signed Marcus" |
to wisialo w powietrzu od dluzszego czasu ;)) teraz tylko czekac co sie wydarzy :D
|
chuja bedzie, mimmem gra academion = rl chealino a rle sie nie beda na*****ac, wiec czelino zostanie neutralny i chuja z tego bedzie, chyba ze violeance i polaki pomoga dla tej mataty to chealino by sie wjebal i by byla porzadna boruta;]
|
a moim zdaniem na*******anie będzie napewno
|
predzej czy pozniej sami sie powybijaja xO
|
dokladnie ;) wg mnie beda sie lac ;) bo miedy nimi od dluzszego czasu sie dzialo cos;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:48. |
|