![]() |
|
Cytuj:
|
@2up
Jak czytam twoje posty zastanawiam sie czy ty jestes spalony jakims towarem? |
Cytuj:
|
@TEN CO SIę PODAJE ZE MNIE
hehehe? co tam Rzal jak leci? zbanowili ci konto po moim raporcie? oj co za szkoda... :( cała luminera płacze....:cup: |
@ 2Up
Za długo był spokój ? Szczeniaku jebany.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. ten robert luminerska kuurwa to nie ja edit: Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 3, gości: 1) RZal_, Pacioreczek, Robert_kuurwa_of_luminera >.< |
odkrylem sekret!
lubie pierdolic mojom kurewskom starom AHAHAHAHA seler matkojepca xddddd lubi posuwac ta stara kurwe czyli jego matke ktura podaje buraki w warzywniaku |
ej seler slyszalem ze twoja stara bierze cie tez do japy i kisisz w niej ogura?
|
mordaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa debilu u gory..
|
@up
aha,na pewno sie zwróci no i widze ze u Ciebie już najnowsza tibia xd Fail ;~ |
|
Jak widać wciąż skilluje ;p
Jeszcze tylko wbic 60 axe i ide expić przez jakiś czas i potem znowu skillować xD http://img411.imageshack.us/img411/5116/uo0003nj0.jpg |
@ten co się podaje za mnie
ehhh ciota ;) |
Shadow noob plz :(
18:47 Shadow Druid of Luminera [107]: wczoraj zabilem 71 ms na hydrach chcesz pasc?
18:55 Shadow Druid of Luminera [107]: koles wiem nikt cie nie lubi itp nie umiesz expic/kupiles to (czyt. acc) na allegro ale prosze cie nie pierdol mi tutaj ok? pr0 EVUUUL... hahahah "Dam ci rade.. wez morde zamknij.. Chuj z ciebie nie pitbull, ty szczekasz jak jamnik..." |
19:35 Hartkor [42]: REKRUTUJEMY POLAKOW DO PK ANTY-SWE GILDI !
|
@Enris Ston
już ci raz powiedziałem Nie Lubie Ciebie! i się odczep btw stoję sobie spokojnie pod dp a ta ciota do mnie z jakimiś tekstami z polish prO evÓl rapu ehh zamknij sie |
|
.
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05. |
|