![]() |
Cytuj:
Taki singiel: Kod:
Polska - Serbia Women 2 4.00 |
Dlaczego, to że jak sie obstawi spotkanie za 2 zł i sie wygra 1.80 to nie błąd?
Pomyliła Ci się jedynka z dwójką w tym meczu? Polska wygra 3:0 |
a kolega slyszal o czyms takim jak "marza 10%"? Radze czytac regulaminy czasem, wtedy nie bedziesz takich glupot gadal...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A z jakiej paki na Serbię? Polki już z nimi wygrały i są niepokonane.
|
Cytuj:
|
Cholera jasna, chciałem obstawić dzisiejsze półfinały ME ale prof otwart do 14:30. Spózniłem się o 20 minut..
Typowałem Polska - Serbia 1 Włochy - Rosja 1 Polska według mnie powinna wygrać aczkolwiek w tym meczu może się wiele zdarzyć. Do postawienia (a raczej do CHęCI postawienia) na Polske skłoniła mnie poprzednia wygrana Włochy.. hm, dosyć spory kurs (2,20). 2 dni temu Włochy wygrały z Rosją, sądze że dzisiaj powtórzą ten wyczyn. Jak wejdą te mecze to sie zdenerwuję! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Polska wygra, Rosja wygra.
|
łohohohohoho Rosja nie wygra
|
Dlaczego nie?
~~~~~~~~~ Hibernian mi wszedł |
@Rupert, Slay:
Włoszki wygrały :] Jeszcze czekam na Polki. Więc Rupert może sie denerwować :P |
Cytuj:
źle Polkom nie życzę więc już przeboleje te kilka złotych, ale niech wygrają! @edit Polki 0:3 przegrały, dobrze że się spóźniłem do buka. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A ja tylko zaluje, ze nie poprawilem Serbek po 4.50, jak mialem okazje =/ |
I sie cieszysz? Kvrwa Polska przegrywa a ten sie cieszy.
ŻYCZĘ SERBII JAK NAJGORZEJ |
@up
Idź rytualne samobójstwo popełnij. Mało to razy Polska przegrywała blisko finału? A z wygranego zakładu można się cieszyć, bo niby czemu nie? |
kocham takich patriotów jak ty... w ogóle się nie smucisz, że Polki przegrały? Że to ludzie uczuć nie mają...
Włochy-Serbia -1 |
Cytuj:
człowieku, ogarnij się. Postawił, wygrał to się cieszy. Jedź do Serbii i najeb ich, patrioto.. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |