Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   Chosen Ones + ANIMA vs. Eternal March !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104197)

JHolger 07-03-2007 10:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jiibav (Post 1304698)
chociaz wzrok masz dobry.

wpadlismy dzisiaj po spliffusa, ale niestety popelnil samobojstwo na WL, gdy Hoolger go blokowal :<

Padl tez Huligaan 70ms, ktory odszedl z Valiant nie placac nam

~20dmg wiecej z mojego exori i bym mial fraga.

Tak czy tak padl, lvl w dol i ponad 50k w plecy.

Hail EM

Biedny 08-03-2007 10:01

20:03 Piechtolot [154]: who hates sharers hand up!
20:04 Piechtolot [154]: \o/
20:04 Last Del'Impro [94]: \o/
20:04 Vu'Xiu [110]: /o/
20:06 Masakrowiec [153]: .o/

piechtolot, vu, last sharerzzz??????????????? NO WAY!

Iksdek 08-03-2007 11:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jiibav (Post 1304698)
chociaz wzrok masz dobry.

wpadlismy dzisiaj po spliffusa, ale niestety popelnil samobojstwo na WL, gdy Hoolger go blokowal :<

Padl tez Huligaan 70ms, ktory odszedl z Valiant nie placac nam

Gówno byście zabili gdyby nie to, że Fireplex jest tak żałosną i zdradliwą istotą. Huligaan po tym jak odszedł z Valiant był przez pewien czas retired, gdy chciał wrócić do gry ( wiedział o huncie ). Napisał do Fireplex co z tym huntem etc. Na początku mówiła, że ma zapłacić 200k powiedział, że nie zapłaci bo nie ma i na tym się gadka skończyła. Po paru dniach Huligaan znów napisał w sprawie hunta na to Fireplex, spytała czy pomoże jej w czymś ( miało to być ubicie Elaidena, bo zabił jej druida ). Huligaan poszedł i PRAWIE ubił Elaidena, mówię PRAWIE bo miał 20hp jak wszedł do dp, po tym zdarzeniu Fireplex napisała do Huligaana, że nie ma się co martwić i jest free bez żadnego paymentu. Po 4 (?) dniach wpadacie i go zabijacie. To jest fair? Wy to nazywacie zerowy żalowcu fragiem? To ja pozdrawiam Tatę.

elmo_us 08-03-2007 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iksdek (Post 1306271)
To jest fair? Wy to nazywacie zerowy żalowcu fragiem? To ja pozdrawiam Tatę.

Blagam Cie nie mow mi nic o far play, jak popatrzysz na to co robial CO+co to az chce sie zygac.

Marianos 08-03-2007 21:13

Ron Montegro padł od ludzi z 40 lvlem.

Mar 08 2007, 19:26:47 CET Killed at Level 164 by Azashem and by Infhel

Midarth 08-03-2007 21:36

A ja mam z Ronem film, ale nie dam hahaha, a narazie mozecie sobie zoabczyc fragi z wczesniej na wmv:
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=106365
:o

MagField 08-03-2007 21:40

Cytuj:

Gówno byście zabili gdyby nie to, że Fireplex jest tak żałosną i zdradliwą istotą. Huligaan po tym jak odszedł z Valiant był przez pewien czas retired, gdy chciał wrócić do gry ( wiedział o huncie ). Napisał do Fireplex co z tym huntem etc. Na początku mówiła, że ma zapłacić 200k powiedział, że nie zapłaci bo nie ma i na tym się gadka skończyła. Po paru dniach Huligaan znów napisał w sprawie hunta na to Fireplex, spytała czy pomoże jej w czymś ( miało to być ubicie Elaidena, bo zabił jej druida ). Huligaan poszedł i PRAWIE ubił Elaidena, mówię PRAWIE bo miał 20hp jak wszedł do dp, po tym zdarzeniu Fireplex napisała do Huligaana, że nie ma się co martwić i jest free bez żadnego paymentu. Po 4 (?) dniach wpadacie i go zabijacie. To jest fair? Wy to nazywacie zerowy żalowcu fragiem? To ja pozdrawiam Tatę.

Takto to jest widzisz.Em cały czas jedzie CO że nie grają fer etc. a sami sie zachowują gorzej...Skandal i żenada! xD .A zresztą...W końcu to em B)
Hail CO
edit:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1307090)
far

Wpisz sobie w www.translate.pl co to znaczy "far".Bo widze że nie wiesz i głupotki piszesz :D

LaresCotton 08-03-2007 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marianos (Post 1307190)
Ron Montegro padł od ludzi z 40 lvlem.

Mar 08 2007, 19:26:47 CET Killed at Level 164 by Azashem and by Infhel

ron montegro = idiota

Mihash 08-03-2007 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1307252)
Takto to jest widzisz.Em cały czas jedzie CO że nie grają fer etc. a sami sie zachowują gorzej...Skandal i żenada! xD .A zresztą...W końcu to em B)
Hail CO

Polemizowałbym ze stwierdzeniem że Em zachowuje się gorzej od Co, no ale opinię każdy ma swoją. Jeżeli tego nie wiedziałeś to oświecę cię - Co oficjalnie orzekło, że zaczęli tą wojnę bo Em zabija niewinnych ludzi , nie walczy z cheaterami i ogólnie są źli. Moim zdaniem troszkę dziwnie te słowa brzmią w ich ustach no ale cóż. Reasumując - jeżeli słowa twoich uwielbionych Czosen Ones są cokolwiek warte, Em ma pełne prawo jechac ich za walkę nie fair itd. bo przecież Czusen Łans są tą lepszą stroną konfliktu, a Em to ci gorsi.

Cytuj:

edit:

Wpisz sobie w www.translate.pl co to znaczy "far".Bo widze że nie wiesz i głupotki piszesz :D

Ty chyba też masz z tym pewne problemy.

Modus 09-03-2007 09:43

Cytuj:

Huh jak cos to Elaiden nie schowal sie do dp tylko na dywan na hills, po drugie jak by go nawet ubił to by to nie było ubicie bo Elaiden stał kratke przed dywanem, Huligan wyszedl walna UE a Elaiden sie schowal wiec zal ... a po 3 nawet jak by go ubil to bylby moze free od EM ale nie od CO :) Jednym slowem huligan ma przejeba** ;)

elmo_us 09-03-2007 10:44

Cytuj:

Hail CO
edit:

Zamknij d*pe niedorozwoju, juz mnie wk******a tacy ludzie jak ty. Znam angielski bardzo dobrze, po prostu zgubilem jedna literke a ty sie przy*******asz jak bym pisal na forum jak lady galfi...

Marianos 09-03-2007 12:53

A wczoraj padł Eleik Roon.

Mar 08 2007, 21:09:08 CET Killed at Level 177 by Brollik
and by Darkk'cut.

MagField 09-03-2007 23:38

Oj

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1307794)
Zamknij d*pe niedorozwoju, juz mnie wk******a tacy ludzie jak ty. Znam angielski bardzo dobrze, po prostu zgubilem jedna literke a ty sie przy*******asz jak bym pisal na forum jak lady galfi...

No właśnie pokazujesz nam swoją inteligencje.Oby tak dalej to daleko zajdziesz ;)
edit:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mihash (Post 1307507)
Ty chyba też masz z tym pewne problemy.

Po czym to orzekłeś?:D:D:D:D:D:D

elmo_us 10-03-2007 11:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1308945)
No właśnie pokazujesz nam swoją inteligencje.Oby tak dalej to daleko zajdziesz ;)
edit:

Po czym to orzekłeś?:D:D:D:D:D:D

Nie musze Ci pokazywac mojej inteligencji, wazne ze ja wiem ile jest ona warta.

Cinkowski 10-03-2007 12:22

Tak elmo zamknij sie w sobie i nie odslanaj swojego cennego IQ na widok publiczny^^

elmo_us 12-03-2007 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cinkowski (Post 1309428)
Tak elmo zamknij sie w sobie i nie odslanaj swojego cennego IQ na widok publiczny^^

Juz nacieszyles sie swoja chwila "neibywalego triumfu" ?

JHolger 12-03-2007 22:18

Gerrell
Mar 12 2007, 16:33:06 CET Killed at Level 74 by Smuulaan

Piechtolot
Mar 12 2007, 16:35:28 CET Killed at Level 155 by Anubis Woman and by Lunusa

Hail EM

Didek Boys 12-03-2007 22:30

GZ EM ;)
Bylem neutralny ale teraz jestem za wami bo to co co wyprawia i inne gildie ktore im pomagaja co oni wyprawiaja...

Ankel 12-03-2007 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Didek Boys (Post 1313799)
GZ EM ;)
Bylem neutralny ale teraz jestem za wami bo to co co wyprawia i inne gildie ktore im pomagaja co oni wyprawiaja...

Nie podoba Ci sie, nie graj na aldorze albo dolacz do EM.Proste i logiczne.8o

Meteon! 13-03-2007 00:02

Sa jakies camy z fragow ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:45.