![]() |
Cytuj:
Tak czy tak padl, lvl w dol i ponad 50k w plecy. Hail EM |
20:03 Piechtolot [154]: who hates sharers hand up! 20:04 Piechtolot [154]: \o/ 20:04 Last Del'Impro [94]: \o/ 20:04 Vu'Xiu [110]: /o/ 20:06 Masakrowiec [153]: .o/ piechtolot, vu, last sharerzzz??????????????? NO WAY! |
Cytuj:
Gówno byście zabili gdyby nie to, że Fireplex jest tak żałosną i zdradliwą istotą. Huligaan po tym jak odszedł z Valiant był przez pewien czas retired, gdy chciał wrócić do gry ( wiedział o huncie ). Napisał do Fireplex co z tym huntem etc. Na początku mówiła, że ma zapłacić 200k powiedział, że nie zapłaci bo nie ma i na tym się gadka skończyła. Po paru dniach Huligaan znów napisał w sprawie hunta na to Fireplex, spytała czy pomoże jej w czymś ( miało to być ubicie Elaidena, bo zabił jej druida ). Huligaan poszedł i PRAWIE ubił Elaidena, mówię PRAWIE bo miał 20hp jak wszedł do dp, po tym zdarzeniu Fireplex napisała do Huligaana, że nie ma się co martwić i jest free bez żadnego paymentu. Po 4 (?) dniach wpadacie i go zabijacie. To jest fair? Wy to nazywacie zerowy żalowcu fragiem? To ja pozdrawiam Tatę. |
Cytuj:
|
Ron Montegro padł od ludzi z 40 lvlem.
Mar 08 2007, 19:26:47 CET Killed at Level 164 by Azashem and by Infhel |
A ja mam z Ronem film, ale nie dam hahaha, a narazie mozecie sobie zoabczyc fragi z wczesniej na wmv:
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=106365 :o |
Cytuj:
Hail CO edit: Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A wczoraj padł Eleik Roon.
Mar 08 2007, 21:09:08 CET Killed at Level 177 by Brollik and by Darkk'cut. |
Oj
Cytuj:
edit: Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak elmo zamknij sie w sobie i nie odslanaj swojego cennego IQ na widok publiczny^^
|
Cytuj:
|
Gerrell
Mar 12 2007, 16:33:06 CET Killed at Level 74 by Smuulaan Piechtolot Mar 12 2007, 16:35:28 CET Killed at Level 155 by Anubis Woman and by Lunusa Hail EM |
GZ EM ;)
Bylem neutralny ale teraz jestem za wami bo to co co wyprawia i inne gildie ktore im pomagaja co oni wyprawiaja... |
Cytuj:
Nie podoba Ci sie, nie graj na aldorze albo dolacz do EM.Proste i logiczne.8o |
Sa jakies camy z fragow ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:45. |