![]() |
Cytuj:
Krwa...szlak mnie trafia z takimi dziecmi |
DONAS oto moje wyniki FPS(10 pierwszych):
-5.42 -4.88 -4.92 -4.98 -3.73 -5.41 -9.01 (wow jakim cudem) -5.55 -5.12 -4.93 i to sie tak kreci kolo tego, kiedys mialem 20fps i jeczalem, teraz jakbym mial 20 to bym skakal ze szczescia.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nawet czytać nie umiesz.A i pisze się FIFA bo nie istnieje fife |
Cytuj:
Powiało grozą :( To, że ktoś nie jest super ubeR pr0 z angielskiego jak Ty, to nie znaczy, że musisz go pojeżdżać ,,pajacu''. @Sza'hel Daj screena, to Ci powiemy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@down Zgadłes, ten rocznik mnie minął, a z 12, odrazu miałem 14 :) |
Rozumiem, że ty nigdy nie miałeś trzynastu lat?
Szahel, spróbuj zwiększyć rozdzielczość. |
Cytuj:
Wpisz cwaniaczku swój wiek w profil, a nie kozaczysz tym, że bluzgasz wszystkich na około i, że ,,odrazu'' miałeś 14 lat. My english mastah, can I be your padawan? @Sza'hel Zwiększ rozdzielczość. |
Tylko ani w grze,ani we właściwościach nie ma opcji zmniejszenia roździelczości :/
|
Macie cos na ten ping nie da sie grac ciagle kicki i freeze pomozcie :(
http://img247.imageshack.us/img247/6749/beztytuuzd2.jpg |
Cytuj:
|
Mr.Musk@ przyszedłeś na to forum żeby wszystkich wyzywać "pajacu" ?
Jak tak to wyp******** bo my tu takich nietolerujemy. To forum dla ludzi z IQ wyzszym niż twoje kilkakrotnie, dlatego lepiej dla ciebie by było jakbyś sobie poszedł gdzie indziej. PS. Taki nowy na forum i kozaczy :s, więcej takich ludzi na real plxor? Bo przez kabel to i ja moge kozaczyć :s PS2. Ten post nie jest po to by byc "cool" drodzy użytkownicy forum ;) PS3. Ponawiam moją prośbę na stronie 36 jest wszystko opisane co potrzebuje itd. Cytuj:
|
Cytuj:
Co do twojego problemu, zrobiłeś to co ci napisałem stronę wcześniej? |
Cytuj:
|
Cytuj:
ISP ... czyli ?nie znam sie na tych sprawach |
@vivon666
Może masz jakiegoś vira obciążającego neta, skanowałeś kompa? |
@up
nie mam zadnego wirusa robilem formata to samo skanowalem dysk mks vir zadnych wirusow nie wykryl wiec to nie wirusy ;s |
Cytuj:
|
Cytuj:
moi koledzy maja ten sam net co ja ta sama prededkosc i nie maja takich problemow ;s |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:35. |