Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wojna Nowa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132308)

Poyeman 27-06-2007 06:49

@Lindlay
Jedno pytanko, bedziesz kontynuowal plany Tiusa?;)

Arm 27-06-2007 10:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poyeman (Post 1514120)
@Lindlay
Jedno pytanko, bedziesz kontynuowal plany Tiusa?;)

Nie wiem o czym mowisz młokos...

Nacpany_Wlodek 27-06-2007 10:46

@taki mały offtopic związany z update'm

Już rano musiałem z kumplem wywalić 30+ pala z tomba, bo chciał expic 4h. Nie no jak tak to ma wyglądać ta gra, to ja to pierdole.

Ciacho1920 27-06-2007 13:29

Pier**le taki update jak na ofie 39lvl expi:| a zeby dostac sie na dragi to kolejka juz na 1 tydzien^^

notop 27-06-2007 14:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eizix (Post 1512822)
eh, ale sie porobilo... do tej pory nie moge uwierzyc w to, ze leszczu wybral dpft a nie tiusa, ktorego poznal jak byl jeszcze noobem na ruberze, i od tej pory trzymali sie razem przez 5~ lat. ;) widac jak gra zmienia ludzi, zapominaja o uczuciach.. no coz, pozostaje nam walnac retired i czekac na nastepny war, jezeli kiedykolwiek bedzie. :) dziekuje wszystkim za mile spedzony czas, nawet wtedy, jak mnie bluzgaliscie wymyslajac coraz to nowsze teksty, no i zycze milej zabawy oraz szczerych i prawdziwych przyjaciol, ktorzy nigdy sie od was nie odwroca. :)

pozdrow wovimusa mojego best kumpla :d i sprzedawce pomaranczy;] i babcie franke

Ka$z3r 27-06-2007 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kendran (Post 1513831)
gdybys chociaz troche myslal to bys przeczytal przyczyny wojny napisane przez TTT to tam jest wlasnie tak napisane a pozatym sam wiem co nie co widac ze twoim gadanie ze DPFT jest bogate chcesz sie im podlizac ale umyj oczy i mów trzeźwo skoro maja tyle kasy to po co KRZYCZA co drugiej osoby która spotkaja PAY ... NIe wszyscy z DPFT sa juz straceni chodzi mi o to ze nie maja rl zycia tylko tibia np. Medivh dobrze wypowiada sie na tym forum nikogo nie obraża (RESPECT) , Alunir mimo iz nie znam go tak dobrze nigdy od nikogo nie slyszalem zeby ktos cos złego na niego powiedział, Leszcza kiedys szanowałem ale teraz to sie zmieniło, Caros bardzo wporządku gracz, Dark kajko tez jest spoko, najbardziej nie lubie Lukiego ale to za duzo powodów zeby tu pisac :| ciesze sie ze Ares jest Hunted jak narazie wkońcu chłopak zobaczy jak to jest ... bo od niego to tylko to mozna uslyszec "PAY 20K" bo niezej nie schodzi no to teraz ladnie tą cala kase co ukradl i dostal z PAYMENTÓW bedzie musial oddac heh :P

A tak pozatym to zycze wam milej gry po tym Update bo ja wale RETIRED (czekam na new world nie wiem czemu ale zawsze to pisze hheh)

a co do Valdnorka też myśle ze nie jest mu żal bo moze i ma teraz ciezką sytuacje ale mysle ze bedzie czekał na nowe wojny i bedzie w nich uczestniczył a narazie pozostaje PZ :|

i nie wiem czemu caly czas sie sracie do LINDA o te pomarańcze zazdrosciecie mu czy co bo nie wiem ??

juz nie musze / odnosze sie do wlasnej osoby mowiac o tym ze dpft jest bogate :) To wlasnie twoj kumpel tak chodzil i krzyczal pay boh pay boh ;/

Ale valdarnok w ogole nie walczyl ;/ lipa ;/

Arm 27-06-2007 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka$z3r (Post 1515707)
juz nie musze / odnosze sie do wlasnej osoby mowiac o tym ze dpft jest bogate :) To wlasnie twoj kumpel tak chodzil i krzyczal pay boh pay boh ;/

Ale valdarnok w ogole nie walczyl ;/ lipa ;/

i co z tego ? czlowieku przeszkadza ci ze mi placili a na ciebie by sie wysrali ? nie dal bym zlotowki komus kto sie kajtek nazywa, jesli masz tak w rl na imie, to cie niezle starzy pokarali... pozatym co z tego ze sobie co jakis czas 5 par bohow sciagnalem z ludzi ? to tylko gra

Thuygioshok 28-06-2007 00:51

Powstała nowa gildia ! Proponuje odrazu zmienić jej nazwe na "sorry but we don't have money for payment"

Nie żebym robił reklame ale, www.allegro.pl =]

Ka$z3r 28-06-2007 01:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1516108)
i co z tego ? czlowieku przeszkadza ci ze mi placili a na ciebie by sie wysrali ? nie dal bym zlotowki komus kto sie kajtek nazywa, jesli masz tak w rl na imie, to cie niezle starzy pokarali... pozatym co z tego ze sobie co jakis czas 5 par bohow sciagnalem z ludzi ? to tylko gra

HAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHh I LOVE ORANGES

Czlowieku wez pomysl przez chwile czy ja moge miec tak na imie...mysl! Zrob cos w zyciu czego nigdy nie zrobiles! Pierwszy raz jest trudny ale warto probowac :)

Imie to Kamil, a kajtek poprostu podworkowe przezwisko, kazdy ma jakies...ciebie jak nazywali? pomaranczowy zyd? zreszta nic mi do tego...niby warszawka, a iq na poziomie wiesniaka,pff

Thuygioshok 28-06-2007 01:48

Ja mieszkam na wsi :>
No to ta nowa gildia co chce osiągnąć? Ułatwić liste paymentów czy jak..?

Ka$z3r 28-06-2007 12:28

Grudziądz to fajne miasteczko :) zadna tam wies, bylem zobaczylem i oczy nacieszylem ;p tylko drogiego browca tam macie ;/

tsch 28-06-2007 12:38

@Thuygioshok -->Słonko - ale za co mają płacić ? Arcania jest dla Wszystkich. Płacą tylko cykory i ludzie dla których ta gra jest ważniejsza od RL - no pomyśl... Mają honor i nie będą płacili :]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1516229)
Powstała nowa gildia ! Proponuje odrazu zmienić jej nazwe na "sorry but we don't have money for payment"

Nie żebym robił reklame ale, www.allegro.pl =]

@Ka$z3r --> skończ jechać na wawe bo mi się to wcale nie podoba (świadczy to jedynie o Twojej dziecinności w dodatku masz rasistowskie zapędy -mówiąc ,,pomarańczowy żyd" , masz cośdo żydów? Znasz wogóle jakiegoś żyda? - nie sądze ).Jeśli nie smakują Ci pomarańcze - jedz cytryny i luuz

Ciacho1920 28-06-2007 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka$z3r (Post 1517012)
Grudziądz to fajne miasteczko :) zadna tam wies, bylem zobaczylem i oczy nacieszylem ;p tylko drogiego browca tam macie ;/

Fajne miasteczko... Kayetan widze ze ja nie jedyny Kamil na forum;P

Doom Terror 28-06-2007 13:56

odnosnie wydarzen z aracnii wlasnie sie fajnie przejechalem , 4h na of expilem ladny lootbag mialem,ide podlatuje typ 30 lvl (pro by xxx) i kroi lootbag,typ pada(1st unjust on this char Tt) potem hi pro -<bum bum>,uh,boh,bb :p mocno uproszczone ale zajebac sie mozna jak ktos sie napina jak narabany,wozi,kroi lootbagi a potem placze do pr0 zal.40k w plery bo pleb co ma pro chce sie powozic po servie ;p dobrze ze to gra bo w rl jak ktos by mi cos ukradl to tez bym zabil ;p

Thuygioshok 28-06-2007 14:31

Dobra bob jak mówimy to mówimy ;p provider xxx ;d
sorry but arcania is arcania

mialem napisane kto ale
(bob mi kazal zmaazc bo nie chce sie pozbyc bohow na ktore zbiera dopiero >_<)
Mówiąc po ludzku : "Bob sobie expił 4h na OF, później przyszedł koleś 30lvl~ i mu ukradł lootbaga... Bob go pare razy sieknął, typek padł, zaraz przylatuje xxx z xxx combo sd+exori i boh bb :)
chciałem podać nicki ale wyżej bobek napisał powód ;p

co wy na to xd kto chce kupic
http://img76.imageshack.us/img76/7936/cotobp9.png
Shot at 2007-06-28

arekstec2007 04-08-2007 07:24

Hah

Cracovia !! Pierdoli cwks więc popiera DPFT niezjechaną A brygade :D
Jak by Hemp Gru grało w tibie to by śpiewali że pierdolą (time to terror)
bo to jebane lamusy ktore olało DPFT nie pisze poto żeby komuś lizać dupe bo swojego name nie daje -.- ale widze jak jest jak by 3 typków DPFT podbiło do tiuso to by wysrał i dał leave z guild albo jak by dostał oferte że go wezmą do DPFT albo opuścić go na liście do 90? xd wtedy napewno było by allegro.pl albo pay or die haha pozdro

Mordor 04-08-2007 10:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez arekstec2007 (Post 1585217)
Cracovia !! Pierdoli cwks więc popiera DPFT niezjechaną A brygade :D
Jak by Hemp Gru grało w tibie to by śpiewali że pierdolą (time to terror)
bo to jebane lamusy ktore olało DPFT nie pisze poto żeby komuś lizać dupe bo swojego name nie daje -.- ale widze jak jest jak by 3 typków DPFT podbiło do tiuso to by wysrał i dał leave z guild albo jak by dostał oferte że go wezmą do DPFT albo opuścić go na liście do 90? xd wtedy napewno było by allegro.pl albo pay or die haha pozdro

Omg >.< nie znasz Tiuso wogule i sytuacji na Arcani, a wypowiadasz sie w każdym temacie,a jak Tiuso by chcial sprzedac chara to raczej nie allegro.pl tylko ebay.com, bo polakiem to on nie jest i wez juz s koncz z tym "jebać cwks, tylko cracovia", bo to żalosne jest...

Medivh Shady 04-08-2007 11:26

eh... dziecko się do forum dossało to tak jest ;) dalej nie wiem po co odświeżasz stare tematy , wojna dawno się skończyła i nie ma sensu do tego wracać.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:40.