![]() |
@Lindlay
Jedno pytanko, bedziesz kontynuowal plany Tiusa?;) |
Cytuj:
|
@taki mały offtopic związany z update'm
Już rano musiałem z kumplem wywalić 30+ pala z tomba, bo chciał expic 4h. Nie no jak tak to ma wyglądać ta gra, to ja to pierdole. |
Pier**le taki update jak na ofie 39lvl expi:| a zeby dostac sie na dragi to kolejka juz na 1 tydzien^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale valdarnok w ogole nie walczyl ;/ lipa ;/ |
Cytuj:
|
Powstała nowa gildia ! Proponuje odrazu zmienić jej nazwe na "sorry but we don't have money for payment"
Nie żebym robił reklame ale, www.allegro.pl =] |
Cytuj:
Czlowieku wez pomysl przez chwile czy ja moge miec tak na imie...mysl! Zrob cos w zyciu czego nigdy nie zrobiles! Pierwszy raz jest trudny ale warto probowac :) Imie to Kamil, a kajtek poprostu podworkowe przezwisko, kazdy ma jakies...ciebie jak nazywali? pomaranczowy zyd? zreszta nic mi do tego...niby warszawka, a iq na poziomie wiesniaka,pff |
Ja mieszkam na wsi :>
No to ta nowa gildia co chce osiągnąć? Ułatwić liste paymentów czy jak..? |
Grudziądz to fajne miasteczko :) zadna tam wies, bylem zobaczylem i oczy nacieszylem ;p tylko drogiego browca tam macie ;/
|
@Thuygioshok -->Słonko - ale za co mają płacić ? Arcania jest dla Wszystkich. Płacą tylko cykory i ludzie dla których ta gra jest ważniejsza od RL - no pomyśl... Mają honor i nie będą płacili :]
Cytuj:
|
Cytuj:
|
odnosnie wydarzen z aracnii wlasnie sie fajnie przejechalem , 4h na of expilem ladny lootbag mialem,ide podlatuje typ 30 lvl (pro by xxx) i kroi lootbag,typ pada(1st unjust on this char Tt) potem hi pro -<bum bum>,uh,boh,bb :p mocno uproszczone ale zajebac sie mozna jak ktos sie napina jak narabany,wozi,kroi lootbagi a potem placze do pr0 zal.40k w plery bo pleb co ma pro chce sie powozic po servie ;p dobrze ze to gra bo w rl jak ktos by mi cos ukradl to tez bym zabil ;p
|
Dobra bob jak mówimy to mówimy ;p provider xxx ;d
sorry but arcania is arcania mialem napisane kto ale (bob mi kazal zmaazc bo nie chce sie pozbyc bohow na ktore zbiera dopiero >_<) Mówiąc po ludzku : "Bob sobie expił 4h na OF, później przyszedł koleś 30lvl~ i mu ukradł lootbaga... Bob go pare razy sieknął, typek padł, zaraz przylatuje xxx z xxx combo sd+exori i boh bb :) chciałem podać nicki ale wyżej bobek napisał powód ;p co wy na to xd kto chce kupic http://img76.imageshack.us/img76/7936/cotobp9.png Shot at 2007-06-28 |
Hah
Cracovia !! Pierdoli cwks więc popiera DPFT niezjechaną A brygade :D
Jak by Hemp Gru grało w tibie to by śpiewali że pierdolą (time to terror) bo to jebane lamusy ktore olało DPFT nie pisze poto żeby komuś lizać dupe bo swojego name nie daje -.- ale widze jak jest jak by 3 typków DPFT podbiło do tiuso to by wysrał i dał leave z guild albo jak by dostał oferte że go wezmą do DPFT albo opuścić go na liście do 90? xd wtedy napewno było by allegro.pl albo pay or die haha pozdro |
Cytuj:
|
eh... dziecko się do forum dossało to tak jest ;) dalej nie wiem po co odświeżasz stare tematy , wojna dawno się skończyła i nie ma sensu do tego wracać.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:40. |