![]() |
noob troche dziwny nick zawolac do niego "noob choc tu noobie"!
|
Nie wiem czy już gdzieś było, nie chce mi sie przeglądać ponad 70 stron tematu, dlatego jak się powtarza to do kasacji...
Koleś się nazywał "Toksyczny Odbyt" (Danera) jak go z kumplem zobaczyliśmy to ze śmiechu oparskaliśmy monitor :D , nawet nie wiem czym to było spowodowane... na rooku widziałem jeszcze jakiegoś gościa o niku "Świerzbiąca grzybica" czy coś w tym stylu, nie jestem pewny. |
Z Aldory:
"Postacdorobieniajajwgrze" "Pogromca parowy" "Tuiuiuiuiuiu" "Pokonamy Fale" "Wujek Zdzislaw" "Zrob Mi Druta" :flaga_pl: "...to co przezylem to moje i nikt mi nie odbierze to co zdobylem to bronie bo w to najbardziej wierze pytasz kto ja jestem mow mi Polak wiekszy jaki znak moj dwie zacisniete piesci , sila i bunt ,prawda i bol zawarte w tresci, chcecie przeczyc przeczcie , nie wierzycie to lepiej uwierzcie mam zaslugi w swoim miescie, w gescie jednosci wzniescie swoje piesci..." :flaga_pl: |
Mareczek bez Jajeczek - Berylia
Pogromczyni Niewiernych - Berylia General Kurt Cobian - Berylia |
[quote=Damek]
Dwa kilogramy ziemniakow << czy cos takiego QUOTE] dokladnie to Dwa Kilogramy Ziemniakow a pozatym odwal sie od mojego uh makera co? :> aha mam jeszcze Zapomniany Talerz Daj mi zagrac Nie mam Eqp Nielubie cie Neaeab all deleted z zachciangi gm'a xD |
Lepszy jest : Kupazmaslem
|
ja znam:
Zdzichu Gazownik(galana) Zdzichu Krupniok(galana) Siusiak(galana) |
Cytuj:
|
Ja mialem takie nicki
- Juzio-dobre serce - ignacy opona - po prostu zenon Edit: I jeszcze widzialem nick: Robie uhy bo mi sie nudzi i widzialem kolesia co sie nazwal kapucha mielona :P |
Na Arcanii :
Miastowy Partyzant Okoliczny Partyzant Na Shanerze : Pogromca Malyh Gryzoni (czy jakos tak). |
hehe
to ja moze dam :
Miesozerny misio yogi - Guardia :D |
To najpierw mało orginalne imie mojego UH'makera:
Chce Robic Uhy Tego gościa widziałem na rooku: Losowa Kupa Na mainie: Marichuana banana wszystkie nicki pochodzą z Pandorii |
;(
Cytuj:
A tak poza tym ciekawy nick to - Rets a me mag - Coś dla spostrzegawczych :D Czytając od tyłu daje nam "Gamemaster xD" Postać niestety została zdeletowana, razem z Tomaszem gejaszem ;( A tak na marginesie to postać mojego kolegi... tz. postacie :confused: |
Cytuj:
|
A ja znam takie:
Wy***any przez Stado Murzunow (Celesta) Kmieciu Zadymiarz (Julera) Poklikany (Julera) - moja postać Nie wiedzialem co napisac (Titania) Guard of Guardia (zgadnijcie jaki świat :]) |
Podam Wam paru "ziomali":
-Fredzio parowa -Babcia Kiepska -Pampers Mocy -Dzieci plodze na jednej nodze -Kotku psi ku.tas(Istnieje postac Kotku hlvl) -Pan Pieluszek -Ku.tafon trimera C ya ;) |
Ja widzialem takie:
- Glodny Trampek - Teacher of Maths - Cieply Lodzik - Magiczny Sutek - Wal sie na ryj pedale glupi - Masz Uhy |
najgłupszy nick jaki zobaczyłem to "twuj ku*as" :D heh
|
[IMG]http://tibicam*********/tyhwbijkwemnie.JPG[/IMG]
Nik: Ty ***u wkladaj kutwasa we mni Moze nie jest to nik na rooku ale i tak warto pokazac :D |
Zbieram Kartofle <-Refugia
***ajnoga <-Refugia @Down: Mam inny nick w tibii lolQ :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22. |