![]() |
heheehhehehehehe :D
|
-Auroth
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing |
Cytuj:
|
80 ed solo 85 kina ciezko xD
|
największą ciotą to chyba był/jest sebarivel, wąsaty ciul który zawsze potulnie lizał dupę na forum.tibia.com, a jak WRESZCIE się zdecydował uczestniczyć w wojnie (został odrzucony przez swoich panów) to bał się wklepać nawet skulla tłumacząc to "a po co mam dawać fraga"? Jeżeli ktoś jest ciekaw jak wygląda seba to proszę na priv, chętnie dam jego fotkę klasową [masz ładne dziewicze wąsiska], bo chłopak tylko udaje geniusza i wielkiego kozaka mając klawiaturkę.
|
witam ja wam pomoge ocalic saphirę już założyłem postać nazywa się Eragon
Wasz szcerze, Shane ~ |
|
up nie ;/..............
|
Cytuj:
;;;;;;;;;;; |
pewnie slucha z komurky muzyczki :(
|
Cytuj:
|
uszami ??? przeciez rece masz zajete
|
no baaa ja juz 2 lata bez muzyczki w tibii :D a jak przedtem gram w cos innego to moge przez 1h miec sluchawki i sie nawet nie kapne ;
PS Przynajmniej w uszy cieplo ;D |
Widze ze u was tam w domu mrozy panuja !
|
siemka witam saphiranuw muglbym wam pomuc mialem kiedys knight 30 lew :cup:
|
Cytuj:
|
Dlaczego na tym forum nie moze toczyc sie dyskusja na powazne tematy albo chociaz majace sens ? Dlaczego ta dyskusja nie moze byc na wysokim poziomie ? Jak ktos to zoabczy to powie, ze same ciule, idioci i nooby graja na tej Saphirze i jeszcze chc ja ratowac.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ojej! na takich hard monstrach expisz to kozak z niemiec jestes, ja bym sie bał w takich ciemnych zakamarkach szperac, ale jestes dobrjim poszukiwaczem złota:( |
Cytuj:
dzieki!! mozemy byc przyjaciollmiiii na 4ever B)B)B):cup::cup::cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:29. |