![]() |
Cytuj:
|
@Kiks
OK! @Dzed Nie mieszaj nalewek z piwem i szampanem! - klucz do braku zgona ;D. A ty nigdy nie zgoniles? XD Kutasy na policzkach po imprezie u marts :P @Sigg Moze lepiej tak? |
Cytuj:
pozdrowienia |
Ciri - ty lepiej wpadaj w ktorys dzien do mnie i do rzeznika do elektrona :D:D:D
Daj znac na kom jak bedziesz wpadal ;p;p;p;p bo chyba masz moj numer ;) |
Cytuj:
|
@Marihuans
Ty do elektrona chodzisz oO :P Mma niedaleko z chynowa :D można by się umówić na jakiegoś brona :P @Ciri Weź ja z Tobą więcej nie pije!!:P Tak zezgoniłeś że masakra, nie wiedzieliśmy co z Tobą zrobic :P @Yavi A juz się bałem że Rzeźnik powróci!!:D W sumie DO wrocka tez bym mogł wpaść na małe co nie co :D Pozdro all :D PS. Jed, Ty się z ta pizda na czole, co sobie garnkiem nabiles, nie pokazuj xD |
Hahaha...
Jacek... To była metalowa miska, nie garnek. Zresztą... Po co to wspominać? xD @ Kraw... O tym też nie wspominaj lepiej... xD @Topic Mastah hackero Tegax ma chyba problemy techniczne, bo spóźnia się z terminem kończenia kariery Wanted... :P |
Dobra starczy tych dyrdymałow, 'imprezowicze' :P nie robcie tu czatu
|
Cytuj:
|
Aj tam jak już piszemy głupoty to na maxa.Wiecie ze tegax to Chuck Norris ojebał cale wanted ale tak że nikt sie o tym nie dowiedział. :o
|
Xajaki owned
Oct 08 2007, 17:54:17 CEST Killed at Level 127 by Sir Scud Kaka and by Judofix butcher |
Cytuj:
|
6 deadow, a teraz wymar, kurde :p
|
Cytuj:
|
Xajaki padl tylko przez nieudane pojscie w dol :(
|
http://img230.imageshack.us/my.php?image=hahae8.jpg
cos sie chyba szykuje skoro DOF sie zaczyna logowac nie tegaxik naabku ;) |
Cytuj:
Wez stary wyjdz i zamknij drzwi za soba. |