![]() |
Cytuj:
btw powiem wam tak że coś sie stanie niedługo jak pójdzie wszystko po myśli... @slovik fakt z tym kantorkiem przypaliliśmy ale kit ; p a Kolos from rodos ma trochę racji... ale slovik i tak dostajesz 50 ptk w lidze hools za napinkę na necie... zrób sobie flagę Władcy Neostrady ;] |
Fragment dead listy Draverika:
Kod:
Oct 11 2007, 01:44:18 CEST Killed at Level 94 by Gohan Oblivion |
@ Slovik
Wszyscy wiemy , jesteś hooliganem Lechii , tutaj mam pewien obrazek dotyczący ciebie ;)) http://img214.imageshack.us/my.php?i...apinaczwg3.gif Pozdrawiam |
Cytuj:
Stawiam, że nowego chara ^^ @ co do Cyrilusa i innych super ziomków wy dostaniecie po 100 pkt w lidze hooliganów ; ))) WŁADCY NEOSTRADY AAEAOOO ( tylko ja nie mam neostrady kuwa ;/ ) |
Slovik , powiedz ile masz lat , tylko szczerze prosze ; >
Jeśli jesteś prawdziwym kibicem Lechii , powinieneś jeździć na wyjazdy , angażować się w doping na meczach , z twoich wypowiedzi wynika tylko ze jesteś jedynie napinaczem (Człowiek podający się za Hooligana - kibica ) Peace ;) Btw , jeżeli jesteś kibicem chciałbym ciebie zobaczyć na meczu Lechia - Slask , będę tam Pozdrawiam |
Cytuj:
Nigdzie nie jest napisane ze tylko uzytkownik neostrady moze byc dzieckiem neo... to tylko takie okreslenie ;) |
Slovik, wiesz co? Twoje posty stają sie juz tak zalosne, ze odechciewa mi sie tu wchodzic, pewnie nie tylko mi..
Zawsze wyglaszasz jakies swoje bezsensowne racje GOWNO NAS TO OBCHODZI ZE JESTES KIBICEM LECHII Tak jak zawsze nie trawilem postow Khazula, to teraz wole jego posta niz Twoje bezsensowne wywody Pozdro kibicu |
Khazul roX! =PP B)
|
Wiecie co jest w tym najlepsze ??
Że mam ten dział jak i Furore w dupie i robie tutaj mega offtop. Mam w dupie wasze komentarze wobec mnie ;) |
Cytuj:
|
Pewnie sie tak przejmuje tym ze zostal zbesztany przez 90 % uzytkownikow ze chyba zamknal sie w sobie :(
|
Ehhh ... zamiast znowu wysmiewac sie z uzytkownikow wejdzcie w to :
http://forum.tibia.org.pl/showthread...=226633&page=1 - tam sie dopiero mozna posmiac xD. |
Cytuj:
|
@UP Jak offtop to off:D
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Lepsi jak slovik tutajB) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja jebie, Imargam i Tarrin zrozumieli, że wypisywanie postów z cyklu "ale jestem zajebisty kibol" to wiocha, ale Slovik widać jeszcze nie zrozumiał. Zajrzałem tu po długiej przerwie i widzę, że to był jednak błąd...
|
@up
O do Tarrina mam szacunek jako jedynego z Vision bo jest kibicem Lechii + ma w dupie imargama i spółke jak i tą gre ; )) LECHIA GDAŃSK! @down Kto to mówi ;( |
brak slow. twoja glupota mnie przeraza
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:16. |