![]() |
about test server
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cipy i tak zrobia co beda chcieli. W tamtym upie mimo "sprzeciwu" magow zrobili co chcieli :P mysle ze tak samo teraz bedzie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co tam, że knight będzie mieć big waste, co tam, że uhy lecza -\+100, co tam, że druid i sorc maja nowe czary i sile jak za 7.6. JA I TAK BĘDĘ GRAĆ KNIGHTEM. KNIGHT FOREVER :kon:
|
Cytuj:
@top nie podoba mi się to coraz bardziej, to tak jakby sorc/drut mieli hmm za 20 many i nie musieliby ich robic/spamowac trade. bezsens z tymi fluidami, powinny byc lzejsze a nie wiecej many, warlord/anni weapons powinny miec mozliwosc dodania kamyczka |
Cytuj:
|
Cytuj:
To nie mam pojecia czemu cipy polepszaja magow skoro sa nadal najlepsi... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a jednak troszkę za bardzo ich ulepszają :/ lecz niecały rok świetności Knighta właśnie minął :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. płaczą, że zwalą update, że tibia 7.6 była najlepsza, ale jakby nie robili update'ów to byłoby "nic nie zmieniają w tej tibii, co za gówno (za przeproszeniem), po co będę kupował pacc" ;; |
tyle gadania na ten temat , PAMIĘTAJCIE ŻE JAK NA RAZIE TO TYLKO TESTY !!
|
Widze że ponad 70% piszących tu nierozumie co znaczy TEST SERVER ale mniejsza o to.
Swoją postacią przeżyłem juz 2 update'y i nigdy nie zmieniałem profesji. Raz jest lepiej, raz gorzej, generalnie takie nagłe zmiany urozmaicają rozgrywke. Może wkońcu znajde jakiegoś druida/maga na wspólny hunt po tym update. Takie ciągłe "expienie" solo jest dosyć nudne, uciążliwe, i bóg wie co jeszcze... Ostatnio na refugii był Ferumbras. I co? Nie było magów i druidow ... I smieszą mnie niektóre wypowiedzi że rycerze NIGDY nie maja waste... Wszystko zależy od szczęścia/pecha :>. Jeszcze co do czarów force strike na odległość, przecież rycerz i paladyn też mają "exori hur" i "exori con(?)" pozdrawiam, Smug |
ja to kurwa bede grac palkiem nawet jakby nie bylo spearow i mialbym walic z fista...TO TYLKO GRA
@Do knightow i palladynow co beda retired po update Naucze sie w to grrac dzieci updata... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:32. |