![]() |
siema.
Szukam serwera pvp gdzie jest dużo polaków mało pk i pa z cenami milo by bylo jak by były niskie xD interesuje mnie jak jest na serwie no i na początek przydała by sie mała pomoc ;p Pozdro D4n1 |
Dzień dobry :)
Szukam serwera, na którym ceny są dość niskie i nie ma takich noob'ów, jak na Galanie (tam gram, tymczasowo). Co polecacie? |
up@
keylogger nie włazić Pozdro D4n1 |
Lucera
Gram na Lucerze od niedawna, jakieś 2-3 miesiące, ale postaram się odradzić wybór tego serwera :p Podkreślam, iż wypowiadam się przede wszystkim o Venore, bo w tym mieście spędzam 80% czasu :)
1.Ilośc PL/BR Niestety na tym serwerze przeważają BR :( Nie wiem dokładnie jak jest w Carlin i Thais, ale w Venore przed depo to stoją same BR. Słyszałem, że spory czas temu BR wygrali wojnę z Polakami i wielu polskich h lvl skończyło grę, dlatego zaczęli przeważać BR. 2. Ceny Jakby to ująć, ceny w normie :) Powiedziałbym, że nawet dosyć niskie, dla przykładu: Plate Armor - 400-500gp Plate Legs - 200-300gp Knight Armor - 3-5k Knight Legs - 6-7k BoH - 29-35k 3. PK Raczej niedużo ;) Dwa razy w ostatnim tygodniu spotkałem się z PKującymi neewbie, tj. grupa 10-15 lvl, także można się nawet z nimi zabawić :D 4. Kolejki Kolejki w godzinach 18:00 - 02:00. Expić najlepiej od 8 do 12, wtedy są pustki na respach. To mój pierwszy wpis, więc proszę o wyrozumiałość :] |
Nerana
A więc tak:
1.Polacy, Brazylijczycy, Hiszpanie. 2.Dość duża ilość polaków. 3.Ceny dość tanie, np Boot of haste (boh) 40k, blue robe 11-12k, k legi 6k, k armor ~4k 4. Dosyć miło, server non-pvp :) 5. NON-pvp 6.Dla facc jest średnio, ale w moim odczuciu dla pacc jest lightowo :baby: 7.Rook nie jest przepełniony, można dość szybko z niego sie wydostać:cup: 8.Świat jest naprawde fajny, osobiście poznałem wielu miłych i spoko polaków, ale tez kilka brazylijek:evul:B) |
:p
Cytuj:
Titania niewiem.. Pandoria ,hmm mozesz tutaj grac chociaz czesto pk biegaja po pohu i dark cathedral.PA raczej malo:P |
HONERA
1.Dużo Polaków. 2.Średnia ilość noobów. 3.Dużo ataków (....). 4.High lvl jak do tej porey 214. 5.Fajna Atmosfera. Ale tez złe strony: Mass kicki,lags. |
ASKARA
MEGA HIPER EVO MAX SWIAT Pa jest zajebiste jak niemasz znajomosci to se niepograsz pelno pk noobów kurwa full w dp ciagle ieda z 40 noobów po 15+lvl wiec grajcie tam bo jest zwalal i niejest nudno B) |
Na jakim z tych światów (kyra,selena) jest mniej pk,pa i czy w thais na tych światach da się pomieszkać na małym lvl?
I jakie są ceny: Boh B Robe/Dsm k legs crown helmet Vampire/Demon shield |
Tak się zastanawiam gdzie grać mam na morganie 60palka+ i myślę czy nie zmienić świata bo po ostatniej wojnie dużo osób odeszło więc mam takie pytanie jaki serw wybrać gdzie będzie pvp albo non-pvp:
-średnie ceny -mało noobów -małe PA lub brak -średnio polaków -mało pk -lub grać dalej na morganie? |
Na jakim z tych światów (kyra,selena) jest mniej pk ,pa i czy w thais na tych światach da się pomieszkać na małym lvl?
I jakie są ceny: Boh B Robe/Dsm k legs crown helmet Vampire/Demon shield |
Gdzie grać?
Mam pytanie... Chcę grać palkiem na jakimś dość przyjaznym, jakby to powiedzieć nieodkrytym servie. Żeby nie było za dużo noobów i PA...I też nie za wiele high lvli. Oczywiście chodzi mi o świat PVP... W sumie ilość polaków/ brazoli itp mi za bardzo nie robi. Tak samo ceny - nie są ważne. Wiem, że zapewne była już masa takich postów, ale jakoś nie mogłem znaleść tego o co mi chodziło ;) Proszę o odpowiedź. Pozdro :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Odradzam gre na pacerze.
Duzo noobow i botterow, ludzi nie umiejacych zrozumiec ze jezeli ja bylem pierwszy w cave to aktualnie jestem ownerem tego cave'a. Nie grajcie na pacerze bo nie warto. |
Cytuj:
Więc? Czekam na jakąś logiczną wypowiedź :) |
Nikt jeszcze Xereny nie opisał :p
|
Solera[/color][/color] Narodowosci:Brazylijczycy,polacy,hiszpanie PK:7/10% Polacy:mało Ceny:Dosyc małe bo duzo pk Expowiska: dużo wolnych expowisk Klasy:dużo paladynow radze uwazac Ludzie:polacy sa przyjemni ale na brazylijczykow raczej uwazac Polecam mam tam duzo postaci |
Cytuj:
|
STANOWCZO ODRADZAM GRĘ NA CANDII
Świat przepełniony. Kolejki zaczynają tworzyć się o 13. Do ok 16 są w granicach 50-130 . Później są mniejsze od 17-18.30, ale już o 21 są w granicach 200 a trwają do ok 23.30 a czasem nawet do 1 w nocy. Dużo polaków. W resztę nie wnikałem zbytnio jakiej są narodowości. Atmosfera jest bardzo niemiła ;(:(;(:(. Ludzie często w depo stają za kimś, ustawiają za sobą paczki, aby nie można było ich przepchnąć i wymuszają itemy lub kasę, za odblokowanie wyjścia |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:41. |