![]() |
żal mi was ludzie... szczerze? to już wiekszość jebie to wszystko i bedziemy sie bic do konca tak czy siak i nie piszcie głupot na forum ze bunt czy cuś jest u nas ... a zresztą piszcie se co chcecie lache na to kładziemy co sie na forum dzieje ....
POZDRO. |
OMG ale was podniecił ten mój dead.... Podniecacie się jakby małpie dać banan do ręki. Myślcie co chcecie ale i tak gówno wiecie.
|
Cytuj:
Cytuj:
Ale co do tego ze Vic expil 4dni z rzedu w jednym miejscu, to kazdy popelnia jakies bledy, tak samo Saweh po drugiej stronie, a ze expil podczas wojny to wygladalo jakbyscie wygrywali...Wiec nie przesadzajcie z krytyka - nie on pierwszy i nie ostatni padl w glupi sposob. Ale ze padl to gz dla Eternitas :) |
Cytuj:
Przenos sie pan panie mistrzu na saphire ;) |
Mały offtop ;p
http://i114.photobucket.com/albums/n...bakmorgana.jpg Staaaaaara fota @down Ten poszkodowany :S |
*up
ooooo000000 kto Ty ;> ? |
Soul's Ś5 p.(89.|1.349.790 P) Wioski 141.
Skoro Macie Spy, a graja na was chlopcy z Furory to dajcie im 1-2 dni walczyc BEZ WASZEGO udzialu na innym Vencie niz ten ktory uzywacie i zobaczcie czy wielkie Entire w ogole Opusci Pz :))) Dla tych co nie wiedza to jestem, w zasadzie juz bylem Darth Torax( na morganie ) oprocz tego ze mnie kiedys piotrek zabil na combo Ue jak tluklismy pkeya i dostalem pinga i dead od noob charkow ( vaikor mnie nie lubilxD ) to nie zaliczylem gleby na zadnej wojnie... :( ani tu ani na Titani,a co do graczy to tak znam wiekszosc z Entire i wiem czego sie mozna po nich spodziewac... znam takze Vic~ i wiekszosc polakow. |
Afff, jesteś lepszy o 1 wieś, ale punktowo stoimy podobnie :P (108.|1.346.033 P), oczywiście S6, kiepski tam u was poziom, sporo jesteś na 89 z tyloma punktami :P [u nas 89 ma 1.5kk :))]
|
Bez oftopika blz
|
Cytuj:
Prawie nikt Cie nie lubil :D bo pa w ch*j robiles ;] |
Cytuj:
ale lagi.... woooooooooooo |
Cytuj:
hahah pamietam ta akcje :) cos pieknego i ostatni koment xava "o k... padl lol" hahha pozdro morii :) jak tam leci ?? |
Cytuj:
OffT zaczlem grac w te smieszne plemiona na 5 wiosce wiec nie najezdzac na mnie xd |
Cytuj:
Koniec off. |
Cytuj:
moze sie ludzie nie pogniewaja ze nie na temat ;) |
A kopenga znow pokazala swoje umiejetnosci widze...
|
Cytuj:
|
@up
I torax zazdroscil mu skilli :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tzn, tak do 100-200k bez premium da się pociągnąć, ale żeby później to wszystko ogarnąć bez premiuma nie da rady :)) Top::D Cytuj:
Kogo ubili? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:31. |