![]() |
Cytuj:
i mowcie sobie ze to nie prawda ale ludzie z Maels sami to przyznaja |
no moze i chcieli ale juz maja pierwsze skutki 14x4 <fail> haha ;d
|
Cytuj:
|
Smiech pozostawie to bez komentarza.
|
Cytuj:
Prawda boli co ? |
Czy to akurat jest prawda, moglbym nad tym podyskutowac. Ale napisalem ze zostawie to bez komentarza wiec tak tez zrobie.
|
ale to jest prawda tylko ze ty jestes nikim w DL i pewnie na dodatek wierzysz we wszystko co mowi Keny i Flo lol
|
Jeszcze duzo rzeczy o mnie nie wiesz i zapewne sie nie dowiesz. Ale co by tu duzo gadac Wesolych Swiat.
|
Zadziwiło mnie to. Pewnie już wiekszość z Was wie o tym, lecz osobą te ktore nie graja systematycznie może sprawić zaszokowanie (jak nie sprawiło wiekszosci graczy na Eternii)
You see Bysen (Level 206). He is a royal paladin. He is Hossam of the Maelstrom (Merry Christmas). Enjoy Wesołych Świąt :)) |
Cytuj:
mmmm a co do Bysena i Sleipena to oni to zrobili dla zabawy i tylko na pewien czas i nikt ze strony ich ex gildi nie ma nic przeciwko a to tylko bardziej udowadnia jakie DL jest lamerskie wzieli by kogo kolwiek zeby miec jaka kolwiek szanse 0 zasad 0 wstydu Wesolych |
Dla zabawy powiadasz?:>
Zivicon: Dec 24 2008, 02:00:24 CET Killed at Level 109 by Bysen and by Kiny nie kazdego ta zabawa bawi chyba |
nie ma takiej zabawy co bawila by wszystkich ^^
|
No też fakt... Zaczynam mieć wątpliwości czy to tak dla zabawy zmienili gildie:)
Alzie: Dec 25 2008, 00:36:38 CET Killed at Level 154 by Bysen and by Shel Storia Cytuj:
DL/Mae~ są znani, że potrafia kupic sobie chary... zdaje mi sie (i nie tylko mi), że Bysen zmienił właściciela ;D |
a o co zaklad ze za 2 tygodnie znow zmini strony ? bo to jest tylko dla zabawy ^^
|
Zobaczymy ;D
|
Cytuj:
|
fajne open battle :DDD
Edit: sleipen juz wrocl na swoje miejsce ;DDD |
Krwawy Wilk
Dec 28 2008, 01:17:55 CET Killed at Level 147 by Bysen and by Hasedipi no i gdzie masz Bysena ? |
bysena teraz nie chca nigdzie :D
|
Cytuj:
Ziom jak czytam twoje posty to mi sie Ciebie robi szkoda, nie masz żadnego pojęcia o tej wojnie twoje posty są bezsensowne wyglądają jakbyś się chciał komuś "podpucować" ze coś jednak wiesz na temat wojny jednak twoja wiedza jest bardzo mała, objaśnię ci może chodz trochę ich plan: Bysen i Sleipen dla zabawy doszli do maelstrom niby na "18dni" jak oni tak powiedzieli widocznie trochę zmienili swoje plany Głównie tak jak ktoś wcześniej napisał chcieli tez udowodnić ludziom jakie DL jest lamerskie invitujac jednego z najwiekszym wrogow i dawając mu dostep do swojego venta zeby chodz troche wynik war się zmienił co do twojego posta to ze bysen nie jest w żadnej gildii nie świadczy o tym ze nikt go nie chce jestem pewien w 100% ze cały ten czas co był w mael~ miał dostęp do venta Brand~ Stwierdzając twoją wiedzę myślę że poprostu stoisz pod ab dp i czytasz co ludzię piszą a potem poprawiając to piszesz bzdury na forum. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:49. |