![]() |
Cytuj:
|
61 ek skille:72/70 eq:g armor,mystic blade,demon shield,crusader helmet,k legs.
Chodzi o szybka kase nie interesuje mnie exp:P |
gdzie mogę zarobic 20 lvl paladyn eq : plate legi, k armor, guardian shield, bohy, crown helmet.:);) z gory thx
|
@3up
dc, lootbagi na minosach, lootbagi na dwarfach. @2up dc, lootbagi na mint, ghostland, facc tomb, cyce na południe thais. @up dc, lootbagi na minosach, lootbagi na dwarfach. |
Gdzie dobrze zarabiac kase!
Najlepiej kasę się zarabia na elf Forest bez lot baga jak i z. Każde holy orchid(Elf Arcanist) to 2-4k w zależności od świata (na 30 royal sperach na 45lvl wynosiłem po 5-7 holy orchid co daje od 10-28k) lecą tam tez WOCE(2k Elf Arcanist) i heaven bloosom(kolo 200gp Elf Arcanist,elf ) można teraz tam wchodzić na dragi(są 3 na całym elf forest i resp każdego jest pojedynczy, wiadomo co z draga leci...(opłacalnie jest je zabijać na 45lvl dla każdej profy bez wielkiego waste) resztę capa można zapchać bowani z elfow lub crossbowami z dragow(z tego jedynie opłaca się robić lot baga ). najlepiej na elfach expi sie paladynowi w przedziale lvl 30-60 knightowi 45-70(można wcześniej na dobrych skillach i eq sorc/drut 33-60
|
gdzie zbierać kasę 27 druidem z paccem bez promocji, eq to Spirit Cloak , hat of the mad, dwarven shield, crocodille boots?
około 5k w banku, 25 m lvl |
A gdzie zarobie 165 rp?:D
gdzie zarobie dobrą kase (1kk+~) 165 - 170 rp : ):D
|
up polecil bym Ci dl(pod poh) ewentualnie hydry lub gs,y. Dziwie sie ze niewiesz gdzie zebrac kase na takim lvl...
2x up mino piramid lub mino miasto do 33 potem z tym rodem o lvl i ds,ami hunt dragow + frigo |
42 sorc Pacc, gdzie szybko zarobię ;>?
Proszę o szybką odp. |
gdzie zarabiać kase
Gdzie zarabiać kase 33master sorciem?
Z góry dzięki |
up,2xup tomby , mino piramida ,mino miasto( z log bagiem) ,elfy
|
Gdzie zarabiac dobrze kase i przy okazji dobrze expic 20 knightem na eq serepnt sword, knight arm, knight legs, steel helm, dwarvenka i leather boots?
Z gory wielkie dzieki ;) |
Cytuj:
@PUSZEKXD Jeszcze raz ponowisz po 100 odpowiedziach a poleci raport, nie wiesz co to znaczy @up. @up2. @up3. itp? -.^ |
Cytuj:
|
Gdzie mozna w miare dobrze zarobic Sorcem 20 lvl
(eq Plate Armor, Plate Legs, Crown Helmet, Dwarven Shield, Wand of Decay) Proszę o odpowiedź |
Cytuj:
Kopalnie koło Kazo. Wieża koło ab. Ghustland na ghulach bo na ds sie nie oplaca loot słaby B) |
76 Pall ze skillem 89 (Pacc)
z gory dziekuje |
@up
yala dragi z rsami ofc only exurka i masz profitando ;) |
@2up
Tak jak kolega up Ci powiedział do tego możesz też stone tomb, lizardy, djiny. |
Gdzie zarobić na lepsze eq kin pacc, p set, serpent sword? lvl 24
4mlvl, skille 70/70 Mam tylko 2k :/ moge mieć stealth ringa |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:01. |