![]() |
co się dzieje gdy nasza postać umiera? 8o
|
@Snoring
Traci po jednym skillu, 10% posidanego exp(może spaść lv)-7% z promocjom. O 1% mniej na każde wykupione błogosławieństwo.(jest 5 Blessów) Jest 100% szansy, ze straci swój plecak oraz 10% no to, ze straci dnay przedmiot. Możę być, że nic nie straci poza plecakiem, a może wypaść nam broń, tarcza i zbroja jenocześnie. Przy następnym zalogowaniu postać jest w świątyni w mieście gdzie mieszka. |
Pacc
Mam bardzo przydatne i ciekawe pytanie: CO DOKLADNIE DAJE PREMIUM ACCOUNT??? Prosze o szybką odpowiedz.
|
Gdzie w thais kupic blank runa
siema wiem ze juz zadawalem te pytanie w dziale magia ale mam problem dzisiaj przenioslem sie z kumplem do thais i nie wiem gdzie kupic blank runa, moze mi ktos opodac nick NPC ? potem jakos go znajde a i podajcie strone w ktora mam sie kierowac od depo z góru thx
|
Cytuj:
Nowe stroje Nowe potwory Nowe miejsca Nowe itemy Wchodzenie bez kolejki Gdy wychodzisz z rooka mozesz tez wybrac miasta: edron Ab'dendriel, kazordon i cos jeszcze chyba ? :P Mozliwosc zalozenia Gildii Mozliwosc posiadania domku no...i to chyba wszytko ?? @up: NPC nazywa sie Xodet, z depo skieruj sie na wschod, poprostu wychodzisz z depo i idziesz caly czas prawo... i gdzies tam przed sklepem z bizuteria masz NPC Xodet :) |
pytanie
a i jeszcez jedno pytanie
Gdzie jest gildia sorcerów w thais ? Tzn. nick NPC i w którym kierunku sie kierowc od depo ? z górki thx |
Cytuj:
http://www.tibia.pl/map.php?map=thais Cytuj:
http://www.tibia.pl/tutorial.php?tut=301 Cytuj:
|
Cytuj:
|
a no tak zapomnialem o mapkach ;P thx za pomoc
|
Cytuj:
|
Parcel
Za to teraz mam pytanie rok/main mój kolega z klasy (taki ****** opisu nie przewidziala ustawa) twierdzi ze mozna wysylac parcele na roka i ze pojawiaja sie w plecaku/worku. osobiscie nie wierze wiec pytam a w takim razie gdzie by sie ten parcel pojawial gdyby akurat adresat nie mial CAPa ??
jeszcze jedno : jak wykasowac wlasnego posta?? |
Nie ma żadnego połączenia rookgardu z mainem. Żadnego wysyłania paczek, żadnego wysyłania listów.
Nie można skasować swojego posta. Najlepiej wyedytować, napisać: "post do usunięcia" i zraportować, żeby jakiś mod mógł jak najszybciej dotrzeć i skasować posta. |
Killed at Level 144 by a magicthrower?
Co to znaczy magicthrower? Znalazłem to na nicku jednej osoby! Nie był to nick od jakiegoś gracza. Co to znaczy? |
Pod pustynią dookoła Ankrahmun są krypty i tam są takie rzeczy jak magictwhrower. To akurat to jest bodajże taka wieża strzelająca pociskami. Są też inne pułapki.
|
Mam problem z Tibia
Gdy gram w Tibie to czesto zdarza mi sie ze robi mi sie caly bialy ekran komputer na nic nie reaguje musze zrestartowac wtedy. W World of Warcraft tez mi sie to dzieje pomozcie pls. ;/
|
To prawda, że na Foldzie w pierwszym poziomie pod ziemią są Fire Elementary?
|
Nieprawda. Co prawda raz widziałem zropowanego i zlurowanego pod samo wejście do podziemi, ale normalnie siedzi sobie na -3 poziomie
|
hmmm... problemik
Jestem nowym tibilijczykiem( nawet nie zdąrzyłem napisać swojego imienia ). Jak próbuje się zalogować wyświetla sie mi taki napis:,,Account disabled for five minutes. Please wait''. Czekam pięć minut ( Jak zresztą jest napisane :D ) i nic się więcej nie dzieje. Co to oznacza? Co mam dalej zrobić?
|
Cytuj:
|
Jak ściąć żyto w tibii?, bo chce upiec chleb ale nie wiem jak to ściąć!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:30. |