![]() |
@Sanada
brud to ty masz w dupie i pomiedzy paznokciami. To w takim razie padnieszi od PoD i Odemnie :)[/quote] Od ciebie nie padne ****u, kozaczyc to ty mozesz na podworku a nie na forum robisz z siebie kozaka a kazdy ma o tobie inne zdanie.Jak jestes taki mocny przed ss thais.(Jak nie zaspie) |
zamknąć mordy tępe huje
|
Cytuj:
|
ssij pento = ssij tendento <3
hau hau miau miau |
Cytuj:
Masz racje, padniesz od PoD PoD = Paj or Daj xD |
Cytuj:
Musisz tak pierdolić zamiast szukać nowego chara?:< |
Cytuj:
I od kiedy wiem, panie wszystkowiedzącapęto to na forum isary ( mówiąc o tym na tibia.pl ) zawsze był śmietnik O.o . I jeżeli zakończyłeś swoją 'karierę' z tą grą, to spieprzaj , bo Twoja osoba jak i posty są tu zbędne. |
Arconz, Jezyk tesciowej to Arco Heas, ktory jebie PaD.
aRek here |
Cytuj:
|
2x up. ocb chopie?
|
Cytuj:
Najbardziej inteligentny Kolega się odezwał ;* Od początku forum to ty nie zamykałeś swojej mordy conajmniej na 5 tematów =* |
Cytuj:
I to by bylo na tyle ELO |
Cytuj:
|
Gaxumi has paid and will not be touched.
Hahahah dawajcie Iqev, glazze itd teraz wasza kolej cioty hahahah |
Cytuj:
|
Ojj dawno mnie tu nie bylo :D Widze ze znowu jakies przyglupy zaczely sie udzielac na forum i tylko caly czas sie bluzgaja.
@kazo2 Ciebie to juz chyba do konca popierdolilo. Jezeli myslisz ze ja zaplace za wolnosc to sie bardzo mylisz. To ze gaxumi zaplaci to bylo od zawsze wiadomo i nikt sie bardzo tym nie zdziwil a takze plakac nikt nie bedzie. P.S. Pozdrowienia dla wszystkich psow ktore zaplacily. |
SIEEEMANO !!!!!!!!!
Dawajcie SS'ki bo zmuła ; DDD PS. Pozdro ALL |
Cytuj:
|
http://img401.imageshack.us/img401/3...aeshackbj9.jpg
Zamiast się ciągle się kłócić, to coś ode mnie ;) |
Kurwa!
Siarczysław to Laxia -.-' Chciał kupic od mojego sąsiada konto i wyszło podczas transakcji (z resztą nieudanej) ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:50. |