![]() |
jak kiedykolwiek tu zajrzysz to może zostaw swoje gg albo napisz pod moje (1493368)......pisalem ci tyle pw....
Cytuj:
JESLI CHODZI O PK..... jest maj, zara beda wakacje..... jesli ktos ma jakakolwiek ochote jeszcze....mozna cos pokombinowac.... zeby nie bylo potem ze znowu zbieranina zaczyna sie w lipcu a pekujemy w listopadzie raz i to koniec :x trzeba cos ogarnac panowie... ja wiem ze wam sie nie chce :> mnie to sie lezka w oku kreci jak ogladalem nasze filmiki ;/ i ten chujowy glos cavekiego ... i jery mądrala ale byl dobrym dowodca... i adam ktory jest pipka ale i tak go kazdy kocha....(jak mozna zrookowac robina!) i wszyscy inni o ktorych nie zapomnialem! |
bemuś, kuuuuuuuu*wa znoooowu?:confused:
|
noooooo, znowu :P zlap mnie na gg moze cos dogadamy :P wiesz ze wyexpic 20 lvl to nie problem jezeli zapadnie decyzja twierdząca to moze trzeba pomyslec o jakiejs reklamie bo to forum umarło. poszukamy po innych forach :P ale to do dogadania,liderem jestes ty!
|
co tam brzydale? xd
|
gdzie ci 3 cc wysłać ? ^.^
|
do depota kurwa xd
|
żartujesz chyba. Dajcie w spokoju temu tematowi umrzeć
|
Ogółem to bemo nie chce mi się wracać do tibii by wyexpic 20lvl i pkowac w 3 osoby. Wiec w sumie podziękuje bo to nie wypali.
|
Siema, co tam chłopaki?
|
siemka szczylu :P nikt juz chyba nie gra, jery na hexanie, puzio niby tez, ja w 4 dni wbilem 120 lvl na expie x 180 bo nie ma czasu, ale ogolnie idzie wporzo. ja ide rozjebac sesje na 13:30 wish me luck :D
|
Co tam u Was leszcze ;] ? pekuejmy? huahuheuheuahuhaehua iks de
|
Co tam skurwysyny ;] wiem ze to czasem czytacie ;] kto chce pyknac czy dotykac sie koncowkami - [email protected] zostawic wiadomosc ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
:wasabi:X(:wasabi:X(:wasabi:X(8o:]:p;( |
Cytuj:
LoL eune - Ogorkowa steam - QQmb3R - awatar z przekreślonymi pedałami |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:35. |