![]() |
Paladyn~ trzeba było zainwestować w Błogosławieństwa, wtedy to byś nie marudził o 200k expa tylko z 50k expa, i skills by się tak nie ***ło :P
Ps.Pamiętacie pierwszego zabitego orsha~, to ziomek z mojego świata. Oto co dał na trade 14:11 Elahrion Avessar: Selling thunder hammer[less offer then 4 million will be ignored], protection (100k/year), Mastermind shield (200k),Dragon Scale mail, Steel boots (80k) |
;]
4 miliony to jeszcze nie tak dużo jak za taki rar :P,widac kasy potrzebuke ;]
|
Błąd posta.
|
Cytuj:
|
przemyslam wszystko co piszecie i wracam do gry nie bede marnowac 73 dni pacca :D juz znowu mam 49 lv jescze tylko 110 k expa i bedzie jak przed dedem :d
|
I Dobrze :D
Widze że jak ja skończyłem grać i expić Simorem nikt nie daje tu ss'ów , temat podupada :/ |
Cytuj:
Ha :D A jak ty skończyłeś to ja przecież dawałem jeszcze z ok. miesiąc :D A dziś mi się pacc'yk skończył :P |
Cytuj:
~Yours Jojo |
Cytuj:
|
[quote=Jojo Ninja]Offerts less 4 mln will be ignored - to znaczy że poniżej 4 mln, a wątpie żeby sprzedał za równe 4 mln, pewnie pójdzie a 4,5-5 mln :D
[quote=Jojo Ninja] Pójdzie za 6 mln jesli nie więcej, to jest jedyny wylotowany egzemplarz thunder hammera (z tego co wiem). Heh, miało byc "cytuje", ale coś zmazałem i tak wyszlo sry ;P |
ehh... żal.pl
Mam poprostu *******onego pecha... Lagi, 3 stracone żeczy, ded, skille stracone, level stracony, magiczny stracony, bs poszedł się srać, BP UH też. Jak ja qrwa nienawidze pk. |
Ricky nie łam się , też padłem bo Lycian mnie zobaczył ;p hehe
Poprostu dawaj nicki jeśli to nie były noob chary to rzeczy oddadzą. |
Cytuj:
|
Heh. Dla 25 lvl jednak te 17k (po wycenieniu rzeczy) to jest troche dużo. ****a... nic nie zrobicie. Zbanowali go a drugiego nie mam nicku. Trudno, jakoś odrobie straty :/
|
trzeba wrocic na valorke i pozabijac wrogów :D
bernardo provezano na czele.. |
A oto co wylotowałem z Fire Devila, mój najlepszy loocik jaki dotychczas mam. :D
http://i45.photobucket.com/albums/f5...lle/UO0022.jpg |
A oto co wylotowałem z Fire Devila, mój najlepszy loocik jaki dotychczas mam. :D
http://i45.photobucket.com/albums/f5...lle/UO0022.jpg Byłem jeszcze na time ring qest ale zapomnialem ss'ka zrobić :/ UPS podwujny post sry :/ niechcący |
Gz loota, ja pallek ubilem z 20 FD i nawet scimitar nie wypadl..:(
|
No to mój też gdzieś bedzie 20 FD i też wcześniej z 3 blanki i nic pozatym, aż tu nagle g shield :dance:
|
UP@
Tez sie pochwale, zabiłem 5 fd loot : 2x G shield i Volcanic rod =) Sry za offtop@ gl, hf all |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:53. |