![]() |
@up:
Ale mi się za bardzo nie chce tego robić ;( |
Freeza dostałem,ok.odczekałem 2 minuty i wyrzucenie z gry
włączam jeszcze raz.wpisuje dane ale gdy dochodzi do pinu(Tak do pinu)komp sie resetuje. Czy jest sposób na to. |
@Kuraj
To jest eventowa czapka z EuropeMapleStory. Screena z nią zamieściłem na tym forum całkiem niedawno Def: 30 Jump: 10 Speed: 10 Tylko że 10.05.07 o godzinie 7:00 znika ;( @Majin Dobre są te potworki na których expisz? (Pytam czy dla ciebie są dobre) |
Tak są dobre, ale szybko hp leci.
|
14 lvl warrior :D Sprzedam jakieś tam ore. Można się zgłaszać w grze 'matiiii' Broa, channel2. ;)
@down Nawet jak się pisze z kimś? Nie widziałem.:confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
geez po dłuszym zastanowieniu,i dobiciu 25 lvl lucznikiem(ale dobry lvl nie?) robie wara lub maga jeszcze nie wiem nick podam pozniej....
DOWN:dokladnie 21:00 co do minuty ;p |
Cytuj:
|
Mam takie pytanie jak myślicie kogo lepiej zrobić pagea czy spearmana?
Mam już 14 lvl :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dzisiaj zrobilem Party Questa ;) co z tego, że nie trafiałem King Slima, chociaż sam zabiłem Curse Eye xD Loocik to Blue Bamboo Hat (15def, str+3, 25lvl). Odradzam robienia Party Questa na 21lvlu - ciężko było trafiac Ligatory nawet ze sniper potionem :/ |
Cytuj:
Wiem tylko, że spearmen podobno jest najsilniejszy, a Page z początku słaby, ale potem wymiatające skille ma :P |
@Anarion
http://www.basilmarket.com/show/guid...ior_Class.html Proszę, masz tu porównanie klas warriora. Po angielsku ofc. |
uprzedzając jego pytanie. Nie dla ciebie nie ma po polsku męcz sie po angielsku albo translatorka uzyj.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:44. |