![]() |
Pwoeim szczeze ze niewiem zabardzo po jakiej stronie bym chcialstanac bo w Ald~ Secura team to najgorsze PA i c***ki( rozdawanie banow + sposob w jaki Cirmo zalatwili) a sami sprzedaja PACC N/C. Podobnie jak *****ny Scotty .
@Yama wg mnie jestes nieslowny i juz nie pyskujesz tak jak niemasz kolegow, warto bylo sie tak zucac wczesniej?? 0o. Myslalem ze Arc w takim skladzie niebedzie tak PA, ale sie zdziwilem. Iridia jest jedyna w swoim rodzaju xD |
Jesli juz o Danythu mowa, tak sie konczy organizowanie sd spamow i fundowanie sdkow noob charom.
|
Cytuj:
Skonczy sie co innego Signed Lukasz |
@Rankor - Nie mysl ze jesteście nietykalni bo sie przeliczycie.
@Yama - Oni robia to samo co ty robiłes jak byłeś w Arc - czyli PA |
Cytuj:
Chris, rotfl a najsmieszniejsze jest to, ze kilka stron wczesniej sam napieprzales posty po nie wiem ile linijek. forum jest po to aby wymieniac opinie. |
Cytuj:
|
@Rankor: tego typu zdania naleza sie czlonkom gildii, ktora go w zabila. Fakt, ze im pomagalismy nie upowaznia nikogo z nas do niepotrzebnego kozaczenia i wyjasniania przyczyn, przebiegu i skutkow.
Cytuj:
Rank, nigdy nie mielismy wystarczajaco silnych charow (ani chociaz wystarczajaco silnych plecow w postaci posiadaczy silnych charow). Cytuj:
Cytuj:
//Arnus Peter Armanio, Lamalas Armanio |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Co do niepotrzebnego wyjasniania przyczyn i skutkow to raczej sprawa na priv. |
Hehehehehhehehehhe
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Sila chara przeklada sie na sile gildii, pomysl o tym =p Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Z innej beczki, opis 'TuuT' odpada. Ni da sie =/ |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Panowie robcie jakies krotsze wypowiedzi bo teraz sa po 3 posty na 1 strone.
Atak na wiasem to ludzi malo obchodzi przypominanie histori |
Nawiasem*
To wracajac do tego nawiasu, historia jest calkiem fajna i mysle, ze warto ja pamietac. |
Cytuj:
|
@2x up
Tak nawiesem to jeszcze ja 2 swoje grosze dorzuce :p. TyranX ma racje i Ty tez masz, ale.... ... jesli chcesz przedstawic historie Iridi - a jest co przedstawiac - mozna by bylo to zrobic w troche lepszej formie, opisac i scharakteryzowac calosc, albo jakas czesc (dac to tego tematu lub stworzyc oddzielny), gdyz to tej pory jest to dialog pomiedzy Toba a Anum - forum sluzy do wymiany zdan itp, ale chyba sa uzytkownicy, ktorzy nie znaja histori i mimo ze przeczytaja starsze posty, nie beda wiedziec o co chodzi. Kwestie prywatne, wspomnien czar, mozna omowic na gg, w tibi, badz innym dostepnym komunikatorze (jesli to wyglada tak jak tu). To tylko co do formy i delikatnie co do tresci. Btw. jestem ciekaw czy ktos bylby wstanie sie podjac opisania (obiektywnie) histori Iridi?? B) |
Chcialem sie zpaytac Lidera DB bo tak czynnie uczestniczy w forum... Jak by wybuchla teraz war Gildie Vs Arc to po czyjej stronie stanelo by DB? (prosze o odpowiedz chyba ze jestes 16 letnim dzieciaczkiem co niepotrafi podac rozsadnej odp po ktorej stronie byscie staneli)
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:58. |