![]() |
Bo Bon Devil , Crolic , Lord A , Catrishia Nie odzywają sie na forum
|
Ten topic do wszystkiego juz służył od opisu wojen na galanie poprzez różne przepychanki słowne teraz głópia gadka o acc sharingu botach makrech itp.
1, Z kąd wiesz że ktoś szaruje?? a) jesteś pierwszą osobą która gra tym charem b) jesteś x osobą która gra tym charem (gdzie x zmierza do nieskączoności w ciele liczb naturalnych). w przeciwnym wypadku to tylko insynuacje: bo ja wiem bo ktos kto go zna w rl powiedział albo o tym wszyscy wiedzą... więc lepiej jeśli nie spełniacie wersji a lub b po prostu nie wypowiadajcie się na ten temat. Co do makr i bootów też podobnie poza tym kto bynajmniej nie próbował zabawy z makrem, bootem nie uruchomił go nigdy no panowie tak z czystym sumieniem ??? podobnie z wojnami daje sobie lewą rękę sąsiada uciąć (swojej szkoda) że gdyby wpadł GM z niezawodnym wykrywaczem bootów uhających i atomatycznych SD na pole bitwy to około 80-90 % walczących miało by miesięcznego bana bo taka jest prawda podobnie ze skilami albo masz szajskie skile (50 lvl i 70/70) ale grasz fair albo masz boota i skile 80&up/80&up lvl 30-40 (oczywiście są wyjątki od regóły które zresztą potwierdzają regółę:P) Co do wojny nie uczestniczę więc się nie wypowiadam na jej temat chociaż szybkie zmiany niektórych jej uczestników zaskakują mnie szczególnie rain~~ jak sobie na tibia com poczytam jego wypowiedzi z dopiskiem trust me hehehe normalnie poprawia mi to chumor :P oskara dla tego pana |
Cytuj:
|
dzisiaj w carlin sir imp kardear i keekz'lorenzo ubili jakiegos 57 chyba knighta trzymal sie dlugo ale musial pasc nie mial innego wyjscia zwlaszcza ze byl trapniety :/ nie znalem typa ale mi sie go szkoda zrobilo bo mam kumpla 50 najta i keekz tez na niego polowal
|
Pats niemajol szas w otwartej walce wiec szukają swoih szas w trapowaniu ludzi:( I dlatego ta wojna sie wlecz bo US hcol wojny otwartej PATS tylko trapujol
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@ jastr
Widze ze uwaznie czytasz forum;) Bon~ Corlic i inni glupio wpadli ale z takimi numerami trzeba sie liczyc. Nie wiem jak to dokladnie wygladalo ale to mi wyglada na kolejnego "zyczliwego inaczej" w Unb~. Co do "rewolucji" na galanie to... Przykro mi to mowic ale... Demi polecam Keltere. |
Cytuj:
|
apropo bana corlica i calej reszty... no coz niektorzy patsi znaja pewnego GMa z rla ;)
ten pan oc walnal taki dlugi post o sharingu@ o niektorych rzeczach sie po prostu wie.. do tego doloz np opcje c) zna sie obu ownerow? bazd wiecej niz 2 ;) a to ze lady na bocie trenila i sharuje to kazdy czlowiek w temacie dobrze wie :P |
Cytuj:
Co do sharingu to sie wie jak napisales o tym ze ktos sharuje lub nie. Slodziutka gralo 3 osoby i ja to wiem bo z nimi rozmawialem (jednego z nich znam z rl). Co do macro to ile razy byla afk na dachach w ab dobre nascie miechow temu? Wszyscy ktorzy wtdy grali to wiedza ;] |
Przynajmiej sie przyznajesz szkodi :D . Ale to znaczy ze US sol odwas silniejszi
|
Cytuj:
|
Cytuj:
mmm. do czego sie przyznaje to raz. a dwa to pokazali i ciagle pokazuja jacy sa od "nas" silniejszi |
Cytuj:
|
Cytuj:
szkodi@ wiem ze co najmniej 2 osoby znaja GMa z rla z patsow.. ale nie chodzi mi o to ze ktos powiedzial "zbanuj corlica" i corlic dostal bana.. tylko o to ze zostali zbanowani za cos co bylo dawno temu(anii~) wiec czemu ban dopiero teraz? a do tego poczytaj forum na galanie, wyglada na to ze Tharrin sugeruej podobna opcje, chociarz on raczej pisze o tym ze tibia cam to nie dowod itp |
Cytuj:
co jak co - liczy sie efekt... a ten jest przynajmniej oszalamiajacy. Cytuj:
|
Zasady Tibii glosza, ze GM NIGDY nie moze opierac sie na dowodzie w postaci filmu TibiCam. Nie wiem czy to jest przestrzegane ale raczej tak.
|
Przegladalem se dzis tibia.com :p
i zobaczylem dosc ciekawy temat "Paid from War" napisany przez Grudging Ztego wynika ze ojciec Zaxhue nie ma hunta a zax moze grac nadal :p czyzby patsi sie zaczeli wstydzic za to ze mieli zamiar huntowac tak pokojawa osobe??;) qw kazdym badz razie ciesze sie ze tak sie stalo :] |
Oj Szkodi, Szkodi jak zawsze wzbudzasz kontrowersje xD
Ci ktorzy zarzucaja mu zdrade to chyba pomylili pojecia. Zdrada mozna by nazwac to, jakby Szkodi walczyl przeciwko Pats~, jako ze trzymal z nimi od dawna ( btw szkoda ze z NEbula nie wyszlo :P ) CO do Slodziutkiej to uzywala bota do treningu, wiem bo sam z nia trenilem kiedys ( ehhh...stare dobre czasy... ) 3maj sie Szkodi, i nie daj sie tym nabkom . Pozdro. |
huh. Oczywiscie ludzie z Un~~ uzywali macro ale koledzy z patriots nie, nigdy :D Oni sa the best i potrafia traficz kazdego w pelnym pedzie z sd kiedy tylko chca :) Tylko o tym nikt juz nie mowi :) heh i licze sie z tym ze kolega Szkodi poda jakis argument, iz nie mam racji. Chyba ze stwierdzi ze nie warto wogule dyskutowac
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:22. |