![]() |
27lvl 31mlvl Master Sorc, serwer Candia
posiadane eq: Crown Helmet, Crown Shield, Crown Legs, Blue Robe, Scarf, Leather Boots, no i Różdżka w depo mam około 10k w kasie i itemkach, coś zmienić? |
Paladin.
Crown set narazie nosze noob seta wrazie śmierci.Bohy tez mam.A kasa to nie problem mam ponad 100k:D Czy cos zmieniac u mojego pala?
|
Mam Royal Helmet, Golden Armor, Crown Legs, Demon Shield, BS i GS, no i o UHy i manaski martwic sie nie musze xD
Co Kupilibyscie teraz na moim miejscu/ na co zbierali :D ? |
Cytuj:
|
$$$$$ X( $$$$$
Cytuj:
korwa pomogles?? ja to sie przestraszylem tych cen korwe z kosmosu je wzieles ? na Liberze vamp shield max 20k !! B robe max 17k!!do rodow to niewiem :P Bohy max 30k !! C legi max 20k !!X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam 8lvl 5,5k i eq plate-set, dark helmet, two handed sword, buty i protection amulet.
Co radzlili byscie mi kupic?? |
Cytuj:
teraz ja: __________________________________________________ ___________- Poziom: 21 Skille/Mlv: 21 shielding/--- 19 mlvl Posiadany Eq:steel helet, noble armor, plate legi, croco bootsy, Il. dostępnej kasy:2,3k moge wydac Co chcemy kupić:shield. najlepiej guardian lub dragon Cena przedmiotu który chcemy kupić: ?? Czy sie oplaca na tym lvl? |
Cytuj:
guardian ci narazie wystarczy. |
Witam! Mam pytano, czy przy eq : Golden armor(45k), Royal helmet(30k), Knight legs(15k), Demon Shield(50k), BoH(45k), Fire axe(10k)/Dragon lance(15k) warto jest nosic aola? Prosze od szybko powiedziec. Z gory thx! :) ps. Ceny podalem orientacyjnie
|
Cytuj:
|
@up:
Thx, a p ammy mam :) |
Mam 40lvl knight, 73/74 skille eq: bright/giant sword, knight legs, warrior helmet, demonka, platinum ammy, golden armor.
Myślę o kupnie bohów, czy to dobry wybór? |
@Kup BOH'y, poźniej RH.
|
Mam 5k. Kupić najpierw knight armor (obecnie mam noble) czy dragon shield (obecnie mam beholder)?
|
Lepiej kup knight armor, a potem jak najszybciej staraj się uskładać na tower/crown/medusa shield.
|
Cytuj:
|
chcialem sie dowiedziec co jest lepsze hat of the mad czy crown helmet ??
Mam Crowna (arm. 7 29,5oz) i nie wiem czy warto kupic Hat of the Mad (arm 3. 7oz) Roznica arma olbrzymia ale i capa duza a jak wiadomo u maga lepsze jest lzejsze eq chce sie tylko poradzic doswiadczonych sorkow sam mam 30 lvl i 42 mlvl (na dzien dzisiejszy) wiem ze powinienem sam wyviagnac wnioski ale chce sie dowiedziec czy ktos to wogole nosi ... pzdr |
...
mam do dyspozycji 20k. mam wand of inferno i itemy widoczne nadole tzn. b robe, boh, k legs, cruzader helmet, v shield, mam 29 lvl i prawie 40 m.lvl
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:42. |