![]() |
Bright sword quest
Bright sword quest obojętnie jaki vocation
THx już! |
Yeti!
Prosze o filimk z Yeti. Zapłace pózniej :P :D
|
Prosze o filimk z Yeti. Zapłace pózniej :P :D
Robaczek specjalnie dla ciebie zrobiłamfilmik ;) Prosze oto link http://rapidshare.de/files/6316181/DESERTQUESt.rec.html Prosze również zajrzeć tu: http://forum.tibia.pl/showthread.php...756#post568756 Narazie tyle ale bedą aktualizacje :P |
Cytuj:
|
Prosze o filmik z próba dostania sie do PITS OF INFERNO i filmik z przejsciem najwiekszego labiryntu tibia MOLTS calego labiryntu wiec film powienien miec z 3,5h moze 4h ale calego :D
|
Prosze O Film
Prosze o film z wojny na valorii Shadow Pilgrims vs. Heretics..
|
filmow juz nikt nie podaje....
|
Ja bym prosił o film z:
Banshee lub lichem I jeszcze Drogą do mintwalin |
Czy ma ktoś Film Z Paradox Tower ?? Bardzo potrzebuje :( przeszukałem już chyba all , ale cały czas wyskakuje mi jakiś błąd.
|
diadon puto przypomnij mi w sobote to cie zaprowadze :P
A ja z koleji poprosze filmy i faraonach. (Najlepiej z droga) z gory thx. |
Pk ;)
Ja poprosze filmiki z PK, :evul: tych bardziej i mniej udanych B) :D B)
Bo PK pack niedziała ;( ;( Zamieszczajcie tutaj lub na PW :D |
Help..
Ktos moze mi zrzucic filmik jak Cachero z pomocą blokera zabija orshabala
Z gury thx.. |
YYyyyyyyyyyyyyyyyyy
a ja chcialbym 12 lvlpall na fe :P albo sam dam:P
no dobra chcial bym filmik o Mass Pk tzn moga byc takie lvl od 16 -60 lvl :P |
Witam.
Ja chciałbym zobaczyć test Poison Storm w wykonaniu jakiegoś druida (~50lvl). Słyszałem, że po update trochę się zmieniły zadawane przez niego obrażenia. |
filmik z ab prosze
chciałbym obejrzeć film z okolic ab
najlepiej tam gdzie jest sporo potworów do 100 exp pliss |
Ja bym prosił o filmik z bs questu :) z góry thx :)
|
Prosiłbym pilnie o film z Questu : Postman Quest.
Nie tylko final room, ale cały, od miasta z którego najlepiej zacząć do końca :p Link prosiłbym na PM. Pozdro! |
ach te dragi
Uprzejmie proszę jeśli ktoś może niech zamieści filmik z naprawdę dużym kombo od draga - powyżej 300 - wiedział bym, że innych mocniej zabolało. Dostałem 2 razy pod rząd (dwa kolejne dragi) combo po 295 = ded z miejsca. Fajnie by było zobaczyć jak ktoś obrywa ze 320...
PS. To nie temat na to ale jakie jest max kombo zwykłego draga? |
@up
Chlopcze czy ty jestes normalny? mam specjalnie isc na draga i rozkazywac mu zeby mi walnal kombo za 300+? tak z nudow? ty chyba niepowazny jestes, moze popros zeby ktos poszedl na demona i zeby mu walnal kombo za 1000+ bo ja jeszcze nie widzialem |
Kto ci każe
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:39. |