![]() |
Niom. Właściwie Skarbonka ocaliła Szatana (chyba) ;P
|
Super fake,spadałem z krzesła X( .No to i ja się pobawie w archeologa :DB)
|
Nawet jeśli chciałbym zrobić kolejny pasek, to jest pewien problem - nie za bardzo już siedzę w temacie Tibii.
|
Pomysł
Zrób coś związanego z Odejściem Tibii.pl z "Supported Tibia Fansite",
Jakies głupie tłumaczenie Cip'ów czy coś... |
Albo z relacji i narzekań innych.
|
Ewentualnie o konkursie na grafike... ;p
|
Konkurs na grafikę najlepiej przemilczeć, niemniej praca Miszy była rewelacyjna ;p
|
nie mogłem pozwolić, żeby taki wspaniały fake się zatracił...
@offtop kiedyś w sieci były paski o trójkącie i kwadracie... szukałem tego w googlach, ale nie mogę tego znaleźć... może ktoś dać do tego linka, albo chociaż powiedzieć jak się to nazywało?? P.S. Jestem facetem. ;P tylko taki nick się kiedyś do mnie przyczepił... ;) @down: wielkie dzięki. o to mi chodziło ;) |
To był F!UCK czy jakoś tak autorstwa Greenka.
|
nadrill...
nie musisz siedzieć w temacie tibii żeby robić dobre feke'i... zrób coś ze starej tibii, albo powyśmiewaj te wspaniałe update'y :p </ironia mode> @down to nie jest spam ;/ nie interesuje mnie ilość moich postów po prostu chciałem, żeby nadrill wszedł na ten temat i przeczytał mojego posta. gdybym zedytował poprzedniego nikt by tego niez zauważył... ;/ |
@up
Wybacz, ale ten post to spam. Raport. @up again Owszem, jest. Post pod postem = spam, nieważne w jakich intencjach. @3up UC! (Untitled Comics), od części trzeciej zwane bodajże fUC!k. @topic Rób te paski dalej or i will eat ur brain! |
Piekielna historia o Szatanie Rox !!! GZ ziomek za motyw :)
|
MAS DACZ FEJKA !!!111111ONEONE
A tak serio to zajekur*abiscie ci wyszly all ;> dalej, dalej !! my chcemy wiecej ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:12. |