![]() |
Ah ta Galana...
Nie wiecie może czemu od pewnego czasu Lovize i Oen trzymają się na uboczu?
|
oen mial zamiar dobic 150 lvl i przestac grac, pisal zreszta posta ze skonczyl z ta gra juz...
a co do lovize to kiedys slyszalem pogloski ze dostal bana czy nawet delete i przestal grac... |
oj catri widac ze dawno nie grales.......
co do Oena masz racje ;P |
no widac, widac... strata czasu ze tak powiem ;)
dlatego napisalem ze co do lovize to plotka :P |
Cytuj:
|
Jastr hacked?
|
ehh Dobrywieczór i dobranoc dzisiaj definitywnie zakończyłem grę w tibie. Pomogło mi o dziwo ...PIWO. Wypiłem parę (przez duże P) i padłem a ze nie za ardzo wiedziałem co robiłem po raz kolejny postanowiłem skończyć z grą :D i stało się w końcu odwarzyłem się na pkowanko hyhy oczywiście w moim stylu (czyli tak żeby nikt nie padł) w ankh pod depo latałem latałem (no i zginęło mi sie parę razy) chociaż za 1 razem było najfajniej ale toxo wpadł i popsuł mi zabawe (nieładnie z jego strony) a biło mnie chyba 3 drutów/sorców powyżej 30 lvla i knight chyba 43 lvl. No cuż Tibia to pożeracz czasu jeśli nie masz powyżej 3h dziennie wolnych na grę to zapomnij (a tak sie składa że teraz pracuję i nie mam) Pozdro dla wszystkich przyjaciół
Robal- odszedłeś już dawno i dobrze Oraf- przykro mi ale w kolejnej gildi nie będę :/ Ciemny sniper- 3maj się i lvl up Ametystowy- hyhy sprzedawaj sprzedawaj te bułki nie bój sie deviladona (swoją drogą szkoda że go online nie było zapewnił bym mu szybki tp do temple) Heres~~ programuj programuj ;) szkoda że już nie pogadamy sobie. Jeśli grałem to grałem dla nich bo właśnie po to się gra w Tibie nie dla siebie ale dla przyjaciół. Jak by ktoś miał jakąś prośbę to walcie jak w dym chara mogę wypożyczać na pkowania (ma jeszcze 40 lvl i jakiś tam mlvl nawet nie pamietam ale okolo 40-44 więc jak ktoś ma trochę run i chce kogoś ubić (char ma pacca jeszcze 42 dni i większość czarów wykupionych) msg na pw. Cya friends Over and out signed Jastr8 a Ogame RULEZZZZZ;) |
Cytuj:
|
Mówł że go nie będzie :D poza tym to wszystko już za mną i dobrze mi z tym hehe.
PS moja rada nie grajcie po pijaku ;) |
Szukam Dużej Ekipy Na Orc Fortress Quest 40 + lvl . Nagroda : Knight Axe , Fire Sword , Knight Armor , Najlepiej dużo magow , Palków i knightów z ponad 40 + lvl .
|
Cytuj:
chyba ze ktos chetny? oddam 130 ek za free! ok, joke :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
racja widzimy sie niedlugo online :) |
Widać że modek wpadł .Tylko czego Rumcio niema bana???
|
lol spoko nie goraczkuj sie tak jastir... wiem wiem juz przyzwyczailes nas do szczegolowego opisu nawet krajobrazu wokolo jak dziecia, ale to wydarzenia z galany a nie temat co jastir mial w bp kto go gonil i ile bp manasow mu poszlo ;)
cya i powodzenia w rl life |
napisal co i jak bo nie kazdy to widzial. i dobrze zrobil. fajna zabawa musiala byc ale szkoda ze nie wolales cos na tym zarobic xD zawsze to dodaje smaczku no nic your choice gl irl
|
oj jest co robic na tym lvl... bo juz nie trzeba nonstop expic nie jest tak monotonnie... ale mi sie poprostu NIE CHCE ;)
|
Niewiem czy to już było ale dam padł Steve Ens
Aug 19 2006, 21:52:59 CEST Killed at Level 93 by Xisso and by Keekz'Lorenzo |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:35. |