Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Harry Xin 19-08-2006 17:05

Ah ta Galana...

Nie wiecie może czemu od pewnego czasu Lovize i Oen trzymają się na uboczu?

Catrishia 19-08-2006 17:26

oen mial zamiar dobic 150 lvl i przestac grac, pisal zreszta posta ze skonczyl z ta gra juz...
a co do lovize to kiedys slyszalem pogloski ze dostal bana czy nawet delete i przestal grac...

thewojtek 19-08-2006 17:50

oj catri widac ze dawno nie grales.......
co do Oena masz racje ;P

Catrishia 19-08-2006 17:54

no widac, widac... strata czasu ze tak powiem ;)
dlatego napisalem ze co do lovize to plotka :P

thewojtek 19-08-2006 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Catrishia (Post 944055)
no widac, widac... strata czasu ze tak powiem ;)
dlatego napisalem ze co do lovize to plotka :P

ale ktos te lv na catri jednak robil ^.^

Satan666 20-08-2006 02:34

Jastr hacked?

jastr 20-08-2006 02:49

ehh Dobrywieczór i dobranoc dzisiaj definitywnie zakończyłem grę w tibie. Pomogło mi o dziwo ...PIWO. Wypiłem parę (przez duże P) i padłem a ze nie za ardzo wiedziałem co robiłem po raz kolejny postanowiłem skończyć z grą :D i stało się w końcu odwarzyłem się na pkowanko hyhy oczywiście w moim stylu (czyli tak żeby nikt nie padł) w ankh pod depo latałem latałem (no i zginęło mi sie parę razy) chociaż za 1 razem było najfajniej ale toxo wpadł i popsuł mi zabawe (nieładnie z jego strony) a biło mnie chyba 3 drutów/sorców powyżej 30 lvla i knight chyba 43 lvl. No cuż Tibia to pożeracz czasu jeśli nie masz powyżej 3h dziennie wolnych na grę to zapomnij (a tak sie składa że teraz pracuję i nie mam) Pozdro dla wszystkich przyjaciół
Robal- odszedłeś już dawno i dobrze
Oraf- przykro mi ale w kolejnej gildi nie będę :/
Ciemny sniper- 3maj się i lvl up
Ametystowy- hyhy sprzedawaj sprzedawaj te bułki nie bój sie deviladona (swoją drogą szkoda że go online nie było zapewnił bym mu szybki tp do temple)
Heres~~ programuj programuj ;) szkoda że już nie pogadamy sobie. Jeśli grałem to grałem dla nich bo właśnie po to się gra w Tibie nie dla siebie ale dla przyjaciół. Jak by ktoś miał jakąś prośbę to walcie jak w dym chara mogę wypożyczać na pkowania (ma jeszcze 40 lvl i jakiś tam mlvl nawet nie pamietam ale okolo 40-44 więc jak ktoś ma trochę run i chce kogoś ubić (char ma pacca jeszcze 42 dni i większość czarów wykupionych) msg na pw. Cya friends
Over and out signed Jastr8
a Ogame RULEZZZZZ;)

Komandos Strong 20-08-2006 02:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jastr (Post 944711)
Robal- odszedłeś już dawno i dobrze

Wyjechal nad morze i tyle :P

jastr 20-08-2006 11:32

Mówł że go nie będzie :D poza tym to wszystko już za mną i dobrze mi z tym hehe.
PS moja rada nie grajcie po pijaku ;)

Maniek Master 20-08-2006 13:43

Szukam Dużej Ekipy Na Orc Fortress Quest 40 + lvl . Nagroda : Knight Axe , Fire Sword , Knight Armor , Najlepiej dużo magow , Palków i knightów z ponad 40 + lvl .

Catrishia 20-08-2006 14:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek (Post 944324)
ale ktos te lv na catri jednak robil ^.^

od miesiaca nie robie ;) i nie mam juz zamiaru...

chyba ze ktos chetny? oddam 130 ek za free!

ok, joke :P

thewojtek 20-08-2006 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcio (Post 945051)
Yachh u Rox nawet nie wiesz co piszesz...
Takkk Niema to jak Konfident...;)

Niemam czasu na taką szmate jak Ty.
a jesli bym jechal nie sam.

omg, dziecko wpadaj do lodzi ;)

sliver 20-08-2006 14:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jastr (Post 944711)
chociaż za 1 razem było najfajniej ale toxo wpadł i popsuł mi zabawe (nieładnie z jego strony) a biło mnie chyba 3 drutów/sorców powyżej 30 lvla i knight chyba 43 lvl.

taa bylem tam widzialem to ... zdechles bo nie potrzebnie zaatakowales tych ludzi z rsem na pierwszy "rzut oka" bylo widac ze maja protekcje

jastr 20-08-2006 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 945141)
taa bylem tam widzialem to ... zdechles bo nie potrzebnie zaatakowales tych ludzi z rsem na pierwszy "rzut oka" bylo widac ze maja protekcje

po pierwsze nie zdechłem tylko padłem :P po drugie ale z ciebie ainsztain (pisownia zamierzona) dzięki że mi to powiedziałeś-.- nie pkuje się pod depo w ankh!!! jeśli się nie chce paść. Ten xazie czy siakoś tak to noob char xisso :D i wiedziałem to. Ja chciałem paść masz to czy trzeba ci jakoś to inaczej zakomunikować??? Gdybym chciał pkować poszedłbym do tarpit tombu poziom 2 z 2 fe (tam zawsze drut/mag lvl 30-40) i bym sobie poubijał nieźle zarobił ale tak naprawdę ja chciałem odejść i przed końcem się trochę pobawić (zabiłem chyba 2 osoby bo na afku były) wiem wiem zachowanie godne pożałowania sam odszedł i psuje zabawę innym :/ niestety alkochol connecting people:D poza tym serio jeśli ktoś nie był na afku to ja po prostu bym go nie ubił!!! co tam fe padły szybko wogóle ankh jest chyba najgorszym miastem do pkowania bo wszędzie jest pz :D fajnie się tak chodzi kiedy nie martwisz sie o chara :D masz wszystko w d... hyhy czad wtedy dopiero zrozumiałem czemu czasami hlvle się bujają (pkują) i czemu hwl bawi się tak dobrze przy wojnach fajnie jest podejść do tej gry z ogromnym dystansem nie myśląc o tym że ded to ileś tam k expa w plecy że coś spadnie :) drugi(czy może 3:)) mój ded był zajedwabisty hyhy przyleciało 3 ludzi z hwl w tym 2 msów i chyba pallek/knight i dawaj buehehe nie chcieli na mnie run marnować i sumonowali po bersercu huehue a ja walilem z sd w jednego z msow z 2 bp sd zostalo mi chyba z 13 jak padlem to byla jazda poszedl bp uh/ i 3 bp mfow zebym za pierwszy razem zauwazyl toxo to bym sie dluzej pobawil mialem 5bp mfow i jeszcze uhy ale po prostu nie zauwazylem jak sie zjawil. Pk to nie jest part of the game pk is the game hyhy. The end

thewojtek 20-08-2006 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 945172)
noo a jak sie nawet zrzuca to moga sobie sale zabaw w macu wynajac :D
PS: wrocilem widzimy sie niedlugo ;)

Catri@ no bo taka prawda ze tak naprawde na tym elvelu to juz nie ma co robic ;)

chyba sale w szpitalu ;)
racja widzimy sie niedlugo online :)

Mlecziii 20-08-2006 22:24

Widać że modek wpadł .Tylko czego Rumcio niema bana???

sliver 21-08-2006 00:09

lol spoko nie goraczkuj sie tak jastir... wiem wiem juz przyzwyczailes nas do szczegolowego opisu nawet krajobrazu wokolo jak dziecia, ale to wydarzenia z galany a nie temat co jastir mial w bp kto go gonil i ile bp manasow mu poszlo ;)

cya i powodzenia w rl life

PolishDrinker 21-08-2006 00:35

napisal co i jak bo nie kazdy to widzial. i dobrze zrobil. fajna zabawa musiala byc ale szkoda ze nie wolales cos na tym zarobic xD zawsze to dodaje smaczku no nic your choice gl irl

Catrishia 21-08-2006 11:00

oj jest co robic na tym lvl... bo juz nie trzeba nonstop expic nie jest tak monotonnie... ale mi sie poprostu NIE CHCE ;)

Mlecziii 21-08-2006 13:47

Niewiem czy to już było ale dam padł Steve Ens
Aug 19 2006, 21:52:59 CEST Killed at Level 93 by Xisso
and by Keekz'Lorenzo

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:35.