![]() |
Cytuj:
Edit: Golden Rasel wyplacil sie z wojny. Zaplacil wtedy Demon Helmetem. Nastepnie sie dolaczyl po zdeletowaniu Misimy. |
Wojna "odnowila sie" po dojsciu Polakow z Rom do Mi
|
Byc moze... Wydawalo mi sie, ze pod Misimie bylo pare zrywow :S No ale faktem jest fakt, ze od tamtych momentow RoM dostaje w dupe -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wydarzenia: Ogolne: Speed~ wbil 100 lvl. Wojna: Natalon znowu wrocil do RoMu, a gildia Orientels juz nie istnieje i jej czlonkowie sa w RoMie. |
Cytuj:
|
[CHAR]Vanhalo[/CHAR]
Banished: until Nov 11 2006, 16:25:04 CET because of excessive unjustified player killing 2x :o jeszcze 1x i deleted :P A co do ciebie Kidler frajer jestes i tyle :P |
Cytuj:
|
No wlasnie slyszysz?? Nie wyzywaj ich :D Szacunek i porzadek powinien byc na forum aurea... a czemu jest frajer sprzedal cie na psach? ...
|
Cytuj:
A ja h** sie ciebie boje !! @Up Bo ja tak mówie :P, poprostu mnie zdenerwował |
Cytuj:
|
ehhh chlopacy chlopacy wyzywacie sie jak dzieciaki w piaskownicy...
kidler byl jechany i bedzie, pewnie mu z tym dobrze hehehe, odpalil na was "olewator" i nie widzi was... @kidlex Jakas mala kontra by nei zaszkodzila ;) @doneq Wlasnie co zabijesz go? ;> @topic Nic sie nie dzieje... NUDA |
Cytuj:
|
13:00 Many aggressive beasts are roaming south of Ab'Dendriel! Take care!
Super. Mogliby chociaż nalot orków walnąć. |
Cytuj:
|
Ulala Doneq powialo groża strach się bać
btw ostatnio cos sie RoM chyba pozbierał :P bo FAG oklep otrzymuje :D:D |
Cytuj:
ale przynajmniej Sir Redrose zaplacil FoRowi ;p jeszcze do wydarzen to przedchwila mass log romu i padł Piaty ;( 19:31 You see a dead human (Vol:10). You recognize Piaty Jezdziec Apokalipsy. He was killed by Ulrig. Oct 14 2006, 19:29:19 CEST Killed at Level 97 by Liam darkcrosser and by Ulrig |
zdarza się ;]
|
Druid Karolka wbil 100 level i pewnie niedlugo przegoni Mamilupa (112ED) patrzac w jakim tempie expi i zostanie najlepszym drutem Aurery.
Co do wydarzen z wojny, to padl Piaty~ , Mopug~. RoM zaczal masslogowac i expic ,i zdobyl pare fragow. 134-112 (?) |
Cytuj:
Druid Karolka juz 102 lvl :p |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:26. |