Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85431)

Martinesz 01-11-2006 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 1058938)
Saweh padl za atakowanie mordiego i Versa. (Info od Viluma) <Cud ze sie pogodzilismy -.^>

o jaki ty dobry, jak unit z okhrana sie pogodzii, to wszyscy sie godza.
mysle, że teraz sie boisz o swoja dupe ^^, ponieważ wczasie wojne z morita robiliscie propagande na okhrane.

@Blood~

nic nie wiesz o titani... śledzić se możesz...

@panie bolter i inni

proponuje wziąć słownik do ręki

@topic

saweh padł bez blessingów i teraz płacze na forum, a na morganie to tak kozaczy, że szkoda gadać. w okhranie doszło do rozłamu. calmek, heracles~ itp. zostali po stronie nizahe i myślę, że nie wrócą na titanie. unit strasznie nie lubił nizahe, więc może to też wpłynęło na podpisanie pokoju. z resztą to są tylko moje domysły...

btw. ktoś wie, co się dzieje z mastahem dadi? z góry thx za info

Bolter 01-11-2006 22:56

Martinesz jesli chodzi o slownik to wiesz ja niesiedze calymi godzinami aby odpisac na forum ze slownikiem i niesprawdzam slowa po slowie.

Jak Niektorzy ^^ wazne ze umiesz dobrze czytac.

A jesli chodzi o Titanie to panowie Jak unit puszcza wolno okhrane
a okhrana puszcza all ktorych Huncili to Czemu Seq niemoze sie pogodzic
z VIlumem i Marrionem? To juz niechodzi oto kto sie kogo boji tylko o to by sie Milej gralo.

Lockhart 03-11-2006 19:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1059274)

A jesli chodzi o Titanie to panowie Jak unit puszcza wolno okhrane
a okhrana puszcza all ktorych Huncili to Czemu Seq niemoze sie pogodzic
z VIlumem i Marrionem? To juz niechodzi oto kto sie kogo boji tylko o to by sie Milej gralo.

heeeeeh
fajne fajne pogodzil sie z jednymi ze swoich najwiekszych wrogow a ze mna sie nie chce pogodzic i mi odpuscic :|

Lovah 03-11-2006 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lockhart (Post 1061535)
heeeeeh
fajne fajne pogodzil sie z jednymi ze swoich najwiekszych wrogow a ze mna sie nie chce pogodzic i mi odpuscic :|

Tak, to juz z ludzmi ich pokroju bywa :>

SeQ_PL 03-11-2006 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1061566)
Tak, to juz z ludzmi ich pokroju bywa :>

Pszykro mi. Podac pieluszke?

Lovah 04-11-2006 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 1061876)
Pszykro mi. Podac pieluszke?

Najpierw niech ktoś Ci poda słownik ortograficzny z wizytowka od najblizszego psychologa w srodku.

Master Vilum 04-11-2006 07:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1062072)
Najpierw niech ktoś Ci poda słownik ortograficzny z wizytowka od najblizszego psychologa w srodku.

I po jakie czolo ty tu piszesz i wyzywasz? Masz napisany Świat Nebula to idz tam a nie krytyukujesz graczy tutaj:<:confused:

Martinesz 04-11-2006 08:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1062130)
I po jakie czolo ty tu piszesz i wyzywasz? Masz napisany Świat Nebula to idz tam a nie krytyukujesz graczy tutaj:<:confused:

chłopak ma racje, trzeba pisać poprawnie, bo tak kaleczycie język polski, że, aż mi Was szkoda. wystarczy skopiować do worda i sprawdzić pisownie. a jak nie macie czasu, to nie piszcie na forum, zawsze zaoszczędzicie komuś nerwów i czasu.

Blood Romeragura 04-11-2006 09:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 1062170)
chłopak ma racje, trzeba pisać poprawnie, bo tak kaleczycie język polski, że, aż mi Was szkoda. wystarczy skopiować do worda i sprawdzić pisownie. a jak nie macie czasu, to nie piszcie na forum, zawsze zaoszczędzicie komuś nerwów i czasu.

inni mają dużo więcej do powidzenia niż jedynie żeby każdego upominać o to że po pełnił bład :) dobrze że ty sie nigdy nie mylisz ;**

SeQ_PL 04-11-2006 11:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1062072)

Wiesz co Martinesz wez te swoje hujowe teksty na szczyt Empire State Bulding, posmiej sie sam do siebie jak to zazwyczaj robisz i rzuc sie w dol, pomozesz przy tym wielu osobom.

@edit:
Z "pszykro" to byla ironia.

Master Vilum 04-11-2006 14:06

Powiem Tak!!!!!!!!

Mam Was Gdzies!

Pgpgpgpgpg

Hail Vilum

Silvaeris 04-11-2006 14:18

Vers do boju !!!! :cup:

Lovah 04-11-2006 14:24

Cytuj:

I po jakie czolo ty tu piszesz i wyzywasz? Masz napisany Świat Nebula to idz tam a nie krytyukujesz graczy tutaj:<
Bo bardzo mnie interesuje świat Titanii z uwagi na wspaniałe wojny, ktore juz nie raz mialy tu miały miejsce. Zreszta to on zaczal z pieluszka, wiec pretensje kieruj do Seq'a, ktory jeszcze nie dawno po tobie jechal.

Cytuj:

inni mają dużo więcej do powidzenia niż jedynie żeby każdego upominać o to że po pełnił bład dobrze że ty sie nigdy nie mylisz ;**
Ta, wypowiedz Seq'a o pieluszkach, byla tak bogata w tresc, że aż dziw mnie bierze, że nie napisał o tym książki.

Cytuj:

Wiesz co Martinesz wez te swoje hujowe teksty na szczyt Empire State Bulding, posmiej sie sam do siebie jak to zazwyczaj robisz i rzuc sie w dol, pomozesz przy tym wielu osobom.
Pisze sie chujowe. A ja bym jednak proponowal zebys ze szczytu Empire State Building zrzucił swojego kompa, wiesz ile bys przy tym nam radosci zrobil?

Blood Romeragura 04-11-2006 15:23

@up

hmmm... czytać nie umiesz??? No tak Word przecież ci nie przeczyta (zawołaj mame) ;(
Czy ja sie odniosłem konkretnie do tej wypowiedzi jak i do nadawcy tej treść?? Jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem do ci to objaśnie jak najprościej. No wiec Inni oprócz ciebie i Martinesz dużo więcej mają ciekawszych rzeczy do powiedzenia niż po raz kolejny komuś wypomnić "ohhh.. co za debil źle przecinek postawił " Zrozumiałeś??

SeQ_PL 04-11-2006 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1062781)
Bo bardzo mnie interesuje świat Titanii z uwagi na wspaniałe wojny, ktore juz nie raz mialy tu miały miejsce. Zreszta to on zaczal z pieluszka, wiec pretensje kieruj do Seq'a, ktory jeszcze nie dawno po tobie jechal.

Ta, wypowiedz Seq'a o pieluszkach, byla tak bogata w tresc, że aż dziw mnie bierze, że nie napisał o tym książki.

Pisze sie chujowe. A ja bym jednak proponowal zebys ze szczytu Empire State Building zrzucił swojego kompa, wiesz ile bys przy tym nam radosci zrobil?

Zacznijmy od tego ze jezeli nie grasz to sie nie wypowiadaj. Po 2 jestes plytki jak pizda dziewicy. Po 3 jak bys nie wiedzial word nie ma "wulgarnych" wyrazen w slowniku. Po 4 twoje teksty splywaja po mnie jak po kaczce (czytaj ze huj mnie to co piszesz).

Morii 05-11-2006 12:35

Demdoras dead ;)

czas na zmiane mojego screena juz niebawem:D

Blood Romeragura 05-11-2006 21:42

No to żeby Martinesz sie popisał i pokazał nam jaki jest mądry to specjalnie dla niego ;**

jótro o godzinie tżećej lódzie na dwódziestyh lvlach bedą pekowaci na órkach 8o

kokos@ 05-11-2006 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blood Romeragura (Post 1065313)
No to żeby Martinesz sie popisał i pokazał nam jaki jest mądry to specjalnie dla niego ;**

jótro o godzinie tżećej lódzie na dwódziestyh lvlach bedą pekowaci na órkach 8o

Stary ale jestes zajebisty!! chwala Tobie co by to forum bez Ciebie zrobilo?? Niedobor postow by chyba byl to spamowac bezsensu to ty dobrze umiesz.:P Koles wes lepiej wstan, przepros i wyjdz, a i nie trzaskaj drzwiami!!

Blood Romeragura 06-11-2006 10:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kokos@ (Post 1065482)
Stary ale jestes zajebisty!! chwala Tobie co by to forum bez Ciebie zrobilo?? Niedobor postow by chyba byl to spamowac bezsensu to ty dobrze umiesz.:P Koles wes lepiej wstan, przepros i wyjdz, a i nie trzaskaj drzwiami!!

stary a coby forum zrobiło bez ciebie ;0 ty oprócz tego że powidziałeś jaki ja jestem zajebisty to nic nie powiedziales :D

Bolter 06-11-2006 17:20

Powracajac do Słownikow
Martinesz
Lovah

Martinesz idz na Polonistyke a nie pier.... na forum niekazdy jest
prymusem Tak jak Ty. Umiesz rozczytac to sie ciesz :)

Lockhart Za to co ty zrobiles "tzn Sprzedawales ludzi i placiles szwedom zeby zabijali polakow" napewno Ci nieodpuszcze Frajerstwa nienawidze Pierw All ok a potem sprzedajesz...

Okhrana mi nic takiego niezrobila nawet niezostalem zaatakowany przez Okhrane to co mi zawadzili ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:58.