![]() |
Cytuj:
mysle, że teraz sie boisz o swoja dupe ^^, ponieważ wczasie wojne z morita robiliscie propagande na okhrane. @Blood~ nic nie wiesz o titani... śledzić se możesz... @panie bolter i inni proponuje wziąć słownik do ręki @topic saweh padł bez blessingów i teraz płacze na forum, a na morganie to tak kozaczy, że szkoda gadać. w okhranie doszło do rozłamu. calmek, heracles~ itp. zostali po stronie nizahe i myślę, że nie wrócą na titanie. unit strasznie nie lubił nizahe, więc może to też wpłynęło na podpisanie pokoju. z resztą to są tylko moje domysły... btw. ktoś wie, co się dzieje z mastahem dadi? z góry thx za info |
Martinesz jesli chodzi o slownik to wiesz ja niesiedze calymi godzinami aby odpisac na forum ze slownikiem i niesprawdzam slowa po slowie.
Jak Niektorzy ^^ wazne ze umiesz dobrze czytac. A jesli chodzi o Titanie to panowie Jak unit puszcza wolno okhrane a okhrana puszcza all ktorych Huncili to Czemu Seq niemoze sie pogodzic z VIlumem i Marrionem? To juz niechodzi oto kto sie kogo boji tylko o to by sie Milej gralo. |
Cytuj:
heeeeeh fajne fajne pogodzil sie z jednymi ze swoich najwiekszych wrogow a ze mna sie nie chce pogodzic i mi odpuscic :| |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit: Z "pszykro" to byla ironia. |
Powiem Tak!!!!!!!!
Mam Was Gdzies! Pgpgpgpgpg Hail Vilum |
Vers do boju !!!! :cup:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
hmmm... czytać nie umiesz??? No tak Word przecież ci nie przeczyta (zawołaj mame) ;(
Czy ja sie odniosłem konkretnie do tej wypowiedzi jak i do nadawcy tej treść?? Jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem do ci to objaśnie jak najprościej. No wiec Inni oprócz ciebie i Martinesz dużo więcej mają ciekawszych rzeczy do powiedzenia niż po raz kolejny komuś wypomnić "ohhh.. co za debil źle przecinek postawił " Zrozumiałeś?? |
Cytuj:
|
Demdoras dead ;)
czas na zmiane mojego screena juz niebawem:D |
No to żeby Martinesz sie popisał i pokazał nam jaki jest mądry to specjalnie dla niego ;**
jótro o godzinie tżećej lódzie na dwódziestyh lvlach bedą pekowaci na órkach 8o |
Cytuj:
Stary ale jestes zajebisty!! chwala Tobie co by to forum bez Ciebie zrobilo?? Niedobor postow by chyba byl to spamowac bezsensu to ty dobrze umiesz.:P Koles wes lepiej wstan, przepros i wyjdz, a i nie trzaskaj drzwiami!! |
Cytuj:
|
Powracajac do Słownikow
Martinesz Lovah Martinesz idz na Polonistyke a nie pier.... na forum niekazdy jest prymusem Tak jak Ty. Umiesz rozczytac to sie ciesz :) Lockhart Za to co ty zrobiles "tzn Sprzedawales ludzi i placiles szwedom zeby zabijali polakow" napewno Ci nieodpuszcze Frajerstwa nienawidze Pierw All ok a potem sprzedajesz... Okhrana mi nic takiego niezrobila nawet niezostalem zaatakowany przez Okhrane to co mi zawadzili ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:58. |