![]() |
exura ""Gówno daje ale sie pzrydaje"
utevo lux ""If you wanna by my friend take my penis in your hand":D |
Utevo lux ""Tylko nie po oczach, nie po oczach!!!
Exevo pan ""Jezus mode Adori gran flam "" Fire in the hole !!! |
Exana pox ""Ten sam gnoj -.-""
Exevo mort hur ""Nie no znow beklem"" Utana vid ""wtf gdzie ja jestem"" utamo vita ""god mode"" looooooooool |
utevo lux "Nie boje sie gdy ciemno jest, wciskam F1 i światło jest. No zaśpiewajcie razem ze mną: nie boje sie gdy ciemno jest, wciskam F1 i światło jest"
Ja widziałem takie ćoś. |
Exura Vita '''APAP i po bulu
Exana pox '''Antybiotyk 4ever |
Exura Vita '''' Gozdzikowa przypomina.....
Exana pox '''' Działa jak ruska polopiryna ..... |
utevo lux ""zacmienie slonca odeszlo!
utevo lux ""ciemno jak w dupie ale torcha nie kupie :P exevo gran mas vis""upsss, nie ten guzik :/ exori mort ""czarna dziuura utani hur ""gogo power ranger!! |
Exevo gran mas vis """"Gdzie sie wszyscy podziali
|
Moje :
utani gran hur ""SuperSonic Speed ^^"" exori vis ""Kiss :*"" exevo gran mas vis ""Wa$$up?"" |
Ja mam swoje niezle
moje to:
utevo gran lux ""Ziomki To jest magiczna swieczka exura gran ""poraz kolejny ratuje mi zycie adura gran ""ten run duzo daje xD z gury thx wszystkim tibiijczykom x] |
Exura """""""""""Tak działa Polska służba zdrowia
Widzialem kolesia ktory mial tak wpisane :p |
;]
Utani Gran Hur ""N~i~t~r~o~>
Exura Vita ""No keal me plx! 8o :D 8o |
Exura """Prawie jak APAP!
Exori mort ""Uwaga moja babcia idzie! Adori vita vis ""Kill me plx! Exevo gran mas vis ""You are dead! Exevo gran mas pox ""Padasz |
Nie które są zjebane.. :D 8o
utani gran hur ""juz za*******am zaraz bede utevo lux ""ciemno jak w dupie to se zapal exura ""kurwa ulecz mnie plx bo zdechne |
Utevo res ina "..." """ "nawet mnie nie znasz"8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
|
Adevo Mas Hur "" Plusik w dupie
Adori Gran Flam "" Kur*** Pozar ! Exori "" <\//\> Matrix Exevo flam hur "" Dragon ball Exura vita "" gdy jeb**esz w kalendarz wez e-vite, nie PEKASZ! Utani gran hur "" Powared Exori flam "" Burn- niech cie pochłonie Exura gran "" Tiger-power is back! To tyle :) Wszystko ja wymyślałem :) |
a to moje
exura""pani gozdzikowa przypomina na ból glowy etopiryna"":p exura ""tabletka na ból glowy utevo lux ""swiatlo nosisz je w sobie |
a oto moje
exura""pani gozdzikowa przypomina na ból glowy etopiryna |
Utani hur "" swisdu gwizdu lece w pizdoo
moze było ale nie chce mi sie czytac 73 stron |
exori ""Welcome to Paradise
exevo gran mas vis ""Hej hej mars napada... exori ""zabilem byka cóż to dla mnie byk |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:32. |