Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Emok 15-11-2007 02:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yongg (Post 1746370)
Co jak co, ale ty to potrafisz sie wyrazić ekspresywnie, ciekawe czy na polskim tez tak się wczuwasz ;] i używaj z łaski swojej prawego altu ;p bo polskie znaki to u ciebie gówno ;]

-----
A co do wojny to nie_ma spisanego regulaminu i praw, kto chce może się wylogować i zalogować ile razy mu sie podoba // baaa, może nawet nasrać na środku planszy i nikt mu tego nie zabroni, więc zbędne są dyskusje na ten temat, liczy się końcowy wynik i zabawa bo w końcu o to tu chodzi.

Będziesz jeszcze poprawiał Boltera?

Wesha 15-11-2007 09:35

@ Kirshna & Ancient Sorcerer
ciekawe z czego sie cieszycie? zrobiliscie 1 fraga i wpadliscie w extaze? wyluzujcie z deczka bo co dopiero bedzie po wygranym openie? Narazie to wy dostajecie w dupe nie odwrotnie:) lepsze danie x loga niz s*******anie przez 3/4 kontynetu zeby dupe uratowac a innym kumplom pozwolic zdechnac co nie:D:D?
Co do znajomych to tak wy Oven nie zabijaliscie znajomych Prouds... wy kurde wszystkich ubijaliscie bez zadnego powodu i (to sie nazywa PA) nie placzcie mi tutaj bo to jest zenujace. Bolter zrob cos z ta ortografia albo pisz wolniej i poprawiaj bledy bo nie da sie Ciebie czytac...

Scroopy 15-11-2007 10:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1746485)
ciekawe z czego sie cieszycie? zrobiliscie 1 fraga i wpadliscie w extaze? wyluzujcie z deczka bo co dopiero bedzie po wygranym openie? Narazie to wy dostajecie w dupe nie odwrotnie:) lepsze danie x loga niz s*******anie przez 3/4 kontynetu zeby dupe uratowac a innym kumplom pozwolic zdechnac co nie:D:D?
Co do znajomych to tak wy Oven nie zabijaliscie znajomych Prouds... wy kurde wszystkich ubijaliscie bez zadnego powodu i (to sie nazywa PA) nie placzcie mi tutaj bo to jest zenujace. Bolter zrob cos z ta ortografia albo pisz wolniej i poprawiaj bledy bo nie da sie Ciebie czytac...

Przeczytaj najpierw DOKLADNIE z czego sie smieje a pozniej cos pisz.

yongg 15-11-2007 12:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok (Post 1746388)

Nie chcę się wymądrzać ale od czasu do czasu może kliknąć prawy alt i nie czepiam się interpunkcji, zgrabniej by to wyglądało.
A co do ciebie, to widzę ze nie masz co robić o 2 w nocy tylko analizować mój tekst ;] dziękuję za poświęconą mi uwagę :>

Dziwne jest to ze gracze którzy są w oven zmienili swoje zachowanie diametralnie, ta wirtualna władza strasznie zmienia ludzi, ktoś powinien napisać prace na ten temat bo sporo by sie uzbierało, rodzi się w was chamstwo i chora nienawiść do ludzi.

Dominatorrr 15-11-2007 16:07

Mogę oczywiście ale mi sie niechce poprawiac bledow bo niechce mi sie zastanawiac nawet 30sec nad postem na tym forumbo i tak zal pisac. Wiec pisze ogolnie w wolnym czasie.

a od teraz moge wam pisać posty ze znakami polskimi jak wam to tak przeszkadza.

Ps. Juz 2 raz mi rzepka wyskoczyła prawdopodobnie do srody w domu asuahsuahs a i operacja w ciagu roku ;/ w piłe juz sobie nie pogramy chłopaki ;<

albert0 15-11-2007 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1746485)
Co do znajomych to tak wy Oven nie zabijaliscie znajomych
Prouds... wy kurde wszystkich ubijaliscie bez zadnego powodu i (to sie nazywa PA) nie placzcie mi tutaj bo to jest zenujace. Bolter zrob cos z ta ortografia albo pisz wolniej i poprawiaj bledy bo nie da sie Ciebie czytac...

Uwazasz te to co robilismy przed wojna bylo 'zle'? Poczekaj do konca wojny low-lvlowa cipo. I tak - oceniam cie po tym jaki masz lvl, a dlatego, ze nienawidze takich jak ty, ciot ktore nic nie moga zrobic w jebanej w gierce 2d i pisza pierdoły, płacząc na forum, w sprawach, o ktorych nie maja zielonego pojecia. Gówno wiesz o taktyce, czy 'walce' innej niz pk wiec poprostu zamknij ryj

K, macie wiecej fragow w smiesznych war statsach Cynis of'Baca ktory dolicza kazdego nooba ktorego zabijacie. I CO Z TEGO? Spojrz na fakty; robimy wiecej expa niz wy, a w dodatku juz 11 osob sie od was wyplacilo (od nas dla przypomnienia 0).

Ostatnia sprawa. Mam w dupie kogo zabijacie, o ile nie jest w Oven/Cf/moj rl. Zobaczymy kto sie bedzie smial ostatni

Wesha 15-11-2007 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 1746988)
Uwazasz te to co robilismy przed wojna bylo 'zle'? Poczekaj do konca wojny low-lvlowa cipo. I tak - oceniam cie po tym jaki masz lvl, a dlatego, ze nienawidze takich jak ty, ciot ktore nic nie moga zrobic w jebanej w gierce 2d i pisza pierdoły, płacząc na forum, w sprawach, o ktorych nie maja zielonego pojecia. Gówno wiesz o taktyce, czy 'walce' innej niz pk wiec poprostu zamknij ryj

K, macie wiecej fragow w smiesznych war statsach Cynis of'Baca ktory dolicza kazdego nooba ktorego zabijacie. I CO Z TEGO? Spojrz na fakty; robimy wiecej expa niz wy, a w dodatku juz 11 osob sie od was wyplacilo (od nas dla przypomnienia 0).

Ostatnia sprawa. Mam w dupie kogo zabijacie, o ile nie jest w Oven/Cf/moj rl. Zobaczymy kto sie bedzie smial ostatni

Nigdy do ciebie nie mialem szacunku,. byles j iejstes najbardziej nie lubiana postacia z Oven przeze mnie! jesli myslisz ze ejstem lovl-lvlowa cipa to sie mylisz:) Veshgar to jest przykrywka. mam chara o wiekszym lvlu niz ty i co mi powiesz teraz? Lvl nie robi roznicy chcesz przyklad? porownaj kto jest lepszy Amenum czy Tailer/Fraten czy nawet od was Ancient Sorcererr.. jakos prawie dodani w temacie Cynisa sa od Oven/CF/Vk tylko 2 fragi na Aresti Aliano sa dla mnie niejasne. 11 osob sie od nas wyplacilo i co z tego? Zobaczymy Ovenowska lazjo po wojnie kto bedzie sie smial

Scroopy 15-11-2007 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1747212)
Nigdy do ciebie nie mialem szacunku,. byles j iejstes najbardziej nie lubiana postacia z Oven przeze mnie! jesli myslisz ze ejstem lovl-lvlowa cipa to sie mylisz:) Veshgar to jest przykrywka. mam chara o wiekszym lvlu niz ty i co mi powiesz teraz? Lvl nie robi roznicy chcesz przyklad? porownaj kto jest lepszy Amenum czy Tailer/Fraten czy nawet od was Ancient Sorcererr.. jakos prawie dodani w temacie Cynisa sa od Oven/CF/Vk tylko 2 fragi na Aresti Aliano sa dla mnie niejasne. 11 osob sie od nas wyplacilo i co z tego? Zobaczymy Ovenowska lazjo po wojnie kto bedzie sie smial

Typowa wymowka.
A jak myslisz on chce byc zajebiscie lubiany na serwie? Albi pewnie sra na to czy ktos go lubi czy nie.

Mefisto.16.Psk 15-11-2007 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok (Post 1746388)

a Ty co kurwa w poloniste się bawisz o 2 w nocy? Naprawde zachłanny jesteś.

@Yong
Masz racje. Po zdobyciu władzy przez oven nad serverem zabijali ludzi bez powodu dla zabawy ponieważ nie zależało im czy ktos zginie czy nie.=) Władza odbija do główki:P
@ Wesha
Co do tego kto wygra wojne.? Wygra CF poniewaz oni nigdy ale to nigdy sie nie poddadza zas rhexx i ekipa nOObów z prouds bo to sa zwyczajne lamusy które potrafia tylko i wyłacznie expic. Pozatym jest ich za duzo i jest za duzy rozpierdol nawet na openach musze sie stosowac do taktyki 1 sqm która przynosi czasem efekty.

Wesha 15-11-2007 20:52

@Mefisto wedlug mnie wygra Vitality,nie z powodu tego ze sa to moi znajomi tylko dlatego ze Oven i CF maja podobne charaktery... obie gildie chca wladzy i wczesniej czy pozniej beda zgrzyty! tego jestem pewien. co do taktyki 1 sqm to faktycznie jest mizerna i dala zly skutek - ded versa , ale s*******anie gdzie tylko mozna bez zadnego zorganizowania tez nic nie daje!

@Scroppy to ciekawe co on chce osiagnac na tym swiecie? respect poprzez zabijanie wszystkich? sorry ale to dla ludzi psychicznych ta gra jest dla poznania nowych ludzi a nie do leczenia kompleksow ;]

Scroopy 15-11-2007 21:03

Veshgar wiesz, niektorzy chca byc lubiani na serwie ze pomagaja innym blablabla a inni poprostu wola jak ludzie mowia na jego temat z nienawiscia bo kiedys tam go zabil albo zabral bohy :) Ja tam zawsze wolalem wizerunek tego zlego niz dobrego :P

Raziel4ever 15-11-2007 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk (Post 1747287)
a Ty co kurwa w poloniste się bawisz o 2 w nocy? Naprawde zachłanny jesteś.

@Yong
Masz racje. Po zdobyciu władzy przez oven nad serverem zabijali ludzi bez powodu dla zabawy ponieważ nie zależało im czy ktos zginie czy nie.=) Władza odbija do główki:P
@ Wesha
Co do tego kto wygra wojne.? Wygra CF poniewaz oni nigdy ale to nigdy sie nie poddadza zas rhexx i ekipa nOObów z prouds bo to sa zwyczajne lamusy które potrafia tylko i wyłacznie expic. Pozatym jest ich za duzo i jest za duzy rozpierdol nawet na openach musze sie stosowac do taktyki 1 sqm która przynosi czasem efekty.

Emok nie może siedzieć przed kompem 20h, to siedzi wtedy kiedy ma czas, albo kiedy mu się chce. Mógłby nawet napisać posta o 4 rano, a Tobie nic do tego.

Torpedo 15-11-2007 22:48

Marrion i Element~ glebka :D

albert0 15-11-2007 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wa;1747212esh
Nigdy do ciebie nie mialem szacunku,. byles j iejstes najbardziej nie lubiana postacia z Oven przeze mnie!

Jej, [sarkazm]przejalem sie w chuj[/sarkazm]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1747212)
jesli myslisz ze ejstem lovl-lvlowa cipa to sie mylisz:) Veshgar to jest przykrywka. mam chara o wiekszym lvlu niz ty i co mi powiesz teraz?

Wiec jestes jeszcze wieksza cipa skoro boisz sie nia walczyc. Btw jaki to lvl? 80? quash quash

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wa;1747212esh
Zobaczymy Ovenowska lazjo po wojnie kto bedzie sie smial

Haha. ha. haaha. HAHAHAHAHHAHHAA xDDDD

Scroopy 15-11-2007 23:02

[CHAR]Elementmagician[/CHAR]
Nov 15 2007, 21:24:53 CET Killed at Level 138 by [CHAR]Doomzor[/CHAR]
and by [CHAR]Fummlan[/CHAR]

[CHAR]Marrion[/CHAR]
Nov 15 2007, 21:25:18 CET Killed at Level 116 by [CHAR]Doomzor[/CHAR]
and by [CHAR]Fummlan[/CHAR]

Mefisto.16.Psk 15-11-2007 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raziel4ever (Post 1747648)
Emok nie może siedzieć przed kompem 20h, to siedzi wtedy kiedy ma czas, albo kiedy mu się chce. Mógłby nawet napisać posta o 4 rano, a Tobie nic do tego.

a Ty co kurwa jego prawnik? czy moze prokurator. mówie tylko ze zachłanny jest.

Cf zaczyna juz ubijac proudsów. Niedługo połowa sie wyplaci znajac zycie a Cf znów bedzie miało kaske na runy i expo wiec grats Vitality.

albert0 15-11-2007 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1747383)

@Scroppy to ciekawe co on chce osiagnac na tym swiecie? respect poprzez zabijanie wszystkich? sorry ale to dla ludzi psychicznychb ta gra jest dla poznania nowych ludzi a nie do leczenia kompleksow ;]

Sorry nastpeny post ale niechce mi sie edytować.

Wiesz stary, nie mam takich problemow , zebym musial szukać kumpli w jakiejs pojebanej grze 2d bez dźwieku (podkreslam "szukać") , a zabijanie idiotow jak ty sprawia mi frajde .Płaczesz bo dobrze wiesz ze na Titanii znacze wiecej niz ty kiedykolwiek w swojej nedznej 'karierze' pikeja, jako przydupas partyzantow

De'Leash 15-11-2007 23:28

No i CF wraz z Ovenem zabili dwie osoby a teraz gdy Vitality jest okolo 30~ tamci dali loga lmao.Poczekali by to moze bylby openik?

Scroopy 15-11-2007 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez De'Leash (Post 1747846)
No i CF wraz z Ovenem zabili dwie osoby a teraz gdy Vitality jest okolo 30~ tamci dali loga lmao.Poczekali by to moze bylby openik?

Bylby, ale moze nie zauwazyles ale na Tibii sa lagi, a open z lagami to zadna przyjemnosc.

Versus 15-11-2007 23:55

za duzo hashu wypalilem i zalogowalem sie na zlego chara ^__^

Dominatorrr 16-11-2007 00:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Versus (Post 1747925)
za duzo hashu wypalilem i zalogowalem sie na zlego chara ^__^

HAha bywa XD

Lagi/Kicki spowodowane otwarciem Tservera spowodowały brak naszego zaangarzowania w role nacierających i wywołania opena btw znów staliscie na 1 sqm ahsasuhasuahusuahs

Veshgar kruwa oczym ty mowisz skończ i pokaż nam name tej postaci chyba że masz ją na innym serwie to sie w dupe pocałuj

Mhm nie wiemy jakim cudem Wiscer dostał bana haha pewnie dal komuc passy na Ts xD albo huj wie
02:40 GM Draco [2]: Account of player Wiscer banished for Account Sharing. Play by the rules and have fun!

De'Leash 16-11-2007 16:43

Thinki-
Banished: until Nov 20 2007, 14:36:23 CET because of name to fake player identity

Emok 16-11-2007 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk (Post 1747808)
a Ty co kurwa jego prawnik? czy moze prokurator. mówie tylko ze zachłanny jest.

Czy Ty w ogóle wiesz o czym piszesz? Jestem zachłanny? W jakim sensie? I wiesz kto to jest prokurator?
Poza tym, jeśli ktoś sam robi błędy - nie powinien poprawiać innych, nieprawdaż?

Latim3rid 17-11-2007 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez De'Leash (Post 1748599)
Thinki-
Banished: until Nov 20 2007, 14:36:23 CET because of name to fake player identity

E tam, za 3 dni koniec

Mefisto.16.Psk 17-11-2007 14:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok (Post 1748985)
Czy Ty w ogóle wiesz o czym piszesz? Jestem zachłanny? W jakim sensie? I wiesz kto to jest prokurator?
Poza tym, jeśli ktoś sam robi błędy - nie powinien poprawiać innych, nieprawdaż?

A Ty co tak cwaniakujesz wiem co to jest prokurator=). Ale naprawdę czasem sam musze się domyślać bo Bolter napisał w swoim poście. Zachłanny to ze chce Ci sie o 2 w nocy poprawiac głupi tekst na forum.:)

Emok 17-11-2007 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk (Post 1750171)
A Ty co tak cwaniakujesz wiem co to jest prokurator=). Ale naprawdę czasem sam musze się domyślać bo Bolter napisał w swoim poście. Zachłanny to ze chce Ci sie o 2 w nocy poprawiac głupi tekst na forum.:)

o.o?

._. xD

Mefisto.16.Psk 17-11-2007 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok (Post 1750607)
o.o?

._. xD

No poprawiałeś błędy w tekście yonga chyba. =)
A zreszta wielki chuj mnie to teraz obchodzi poprawiaj sobie ile chcesz:)
Jak tam wojna?
Słyszalem ze Kuja Kaora juz kaske zbiera na wyplacenie?
Wiedziałem ze z Vitality tak bedzie nabiora nobków jak zawsze i tylko daja zarobić Cf-om żenada;P

Emok 17-11-2007 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk (Post 1750982)
No poprawiałeś błędy w tekście yonga chyba. =)
A zreszta wielki chuj mnie to teraz obchodzi poprawiaj sobie ile chcesz:)
Jak tam wojna?
Słyszalem ze Kuja Kaora juz kaske zbiera na wyplacenie?
Wiedziałem ze z Vitality tak bedzie nabiora nobków jak zawsze i tylko daja zarobić Cf-om żenada;P

Dzięki za pozwolenie :D:D:D :*

Dobra, idę mecz oglądać. Nasi górą! :D

albert0 17-11-2007 21:31

"Heiopei is now free. "

"Sir Lockhart is now free. "

;> quash-quash

Mefisto.16.Psk 17-11-2007 21:49

hahahaha wiedziałem ze tak bedzie bo tak jest zawsze ;d;d;d =)

Latim3rid 18-11-2007 00:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 1751172)
"Heiopei is now free. "

"Sir Lockhart is now free. "

;> quash-quash

Partyzanci moga sie wyplacac. Heiopei, Rhexx i Cronos praktycznie nigdy nie byli przekonani do tej wojny, to byla kwestia czasu, GL im na Titanii.

Co z tego ze placa wam osoby ktore w ogole praktycznie nie walcza? Kogo to obchodzi lol, a wy sie cieszycie z jakies kaski jak placi jakis niemiec czy cus lol =P

Emok 18-11-2007 01:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Latim3rid (Post 1751703)
Partyzanci moga sie wyplacac. Heiopei, Rhexx i Cronos praktycznie nigdy nie byli przekonani do tej wojny, to byla kwestia czasu, GL im na Titanii.

Co z tego ze placa wam osoby ktore w ogole praktycznie nie walcza? Kogo to obchodzi lol, a wy sie cieszycie z jakies kaski jak placi jakis niemiec czy cus lol =P

Może i masz dobre wytłumaczenie do tego, ale sam fakt, iż strona Vitality się wypłaca (przynajmniej częściowo), a CF'u nie, świadczy sam za siebie.

Btw. Wygraliśmy 2:0 i po raz pierwszy w historii jedziemy na Mistrzostwa Europy. Czy to nie piękne? :')

Scroopy 18-11-2007 08:48

Lati moze i masz racje, ale w takim razie powiedz mi po co przyjmowaliscie do gildi ludzi co wiedzieliscie ze sie wyplaca i dadza zarobic przeciwnej stronie?

Latim3rid 18-11-2007 10:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1751972)
Lati moze i masz racje, ale w takim razie powiedz mi po co przyjmowaliscie do gildi ludzi co wiedzieliscie ze sie wyplaca i dadza zarobic przeciwnej stronie?

Hmmmm, przyjmowalismy jak najwiecej moglismy, ludzie ktorzy walczyli, wiekszosc jest lojalna, jest pare osob ktore nigdy nie walczyly itp, rozumiesz sztuczny tlum =d im wiecej tym lepiej xddd a ze Heiopei,Rhexx,Cronos praktycznie NIGDY nie byli walczyc ani na vent, poprostu strata zadna, uwierz mi. A co do zarobku hmmm... co wam Ovenom (jezeli cos dostaniecie) i Cfom za roznica pomiedzy 1kk a 2kk ? Zadna ? :P

Bede w Warszawie za tydzien !!!!!

Scroopy 18-11-2007 10:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Latim3rid (Post 1752020)
Hmmmm, przyjmowalismy jak najwiecej moglismy, ludzie ktorzy walczyli, wiekszosc jest lojalna, jest pare osob ktore nigdy nie walczyly itp, rozumiesz sztuczny tlum =d im wiecej tym lepiej xddd a ze Heiopei,Rhexx,Cronos praktycznie NIGDY nie byli walczyc ani na vent, poprostu strata zadna, uwierz mi. A co do zarobku hmmm... co wam Ovenom (jezeli cos dostaniecie) i Cfom za roznica pomiedzy 1kk a 2kk ? Zadna ? :P

Bede w Warszawie za tydzien !!!!!

Daj znac idziemy na browar !! xD

albert0 18-11-2007 11:24

@Latimerid

Nie ciesze sie ze non-pvp niemiec sie wyplacil, ale ludzie, ktorzy uwazali sie za 'lojial til di end' placa jaka pierwsi (partyzanci), a na dodatek nie moga odpisac na ten post zadnej zgryzliwej odpowiedzi, bo widza czym to sie moze skonczyc. Tak; to wlasnie mnie bawi.

QUOTE=Latim3rid;1751703]Hmmmm, przyjmowalismy jak najwiecej moglismy[/quote]

Nom, juz 15 lojalnych sie wyplacilo. Naprawde nie chce zeby ta wojna sie tak szybko skonczyla. Wytrzymajcie do update przynajmniej, zeby byla jakas zabawa ^^

Latim3rid 18-11-2007 15:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 1752143)
@Latimerid

Nie ciesze sie ze non-pvp niemiec sie wyplacil, ale ludzie, ktorzy uwazali sie za 'lojial til di end' placa jaka pierwsi (partyzanci), a na dodatek nie moga odpisac na ten post zadnej zgryzliwej odpowiedzi, bo widza czym to sie moze skonczyc. Tak; to wlasnie mnie bawi.

QUOTE=Latim3rid;1751703]Hmmmm, przyjmowalismy jak najwiecej moglismy

Nom, juz 15 lojalnych sie wyplacilo. Naprawde nie chce zeby ta wojna sie tak szybko skonczyla. Wytrzymajcie do update przynajmniej, zeby byla jakas zabawa ^^[/quote]

15? Z tego 3 z Vitality - 15 niekatywnych, 15niepotrzebnych, 15 blabblallballbalblalba =)

Nie boj sie... wytrzymamy =)

Dominatorrr 18-11-2007 15:30

Vilum co be gildi znow bediesz robil nowy name gildi czy jakas propagande a moze pokluciles sie xD chciałbym znać reason twojego odejścia z Vitality.

Gz dla CHrisa za Czyszczenie DHQ 1 raz widziałem jak tak łatwo komuś poszlo :D

De'Leash 18-11-2007 18:02

Lmao jest wojna a Vaelor sobie expi calymi dniami xDD
Moze sneak?Albo zrobcie cos bo nudno ,albo czekacie na update.

Madreth 18-11-2007 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 1752143)
@Latimerid

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Latim3rid (Post 1751703)
Hmmmm, przyjmowalismy jak najwiecej moglismy

Nom, juz 15 lojalnych sie wyplacilo. Naprawde nie chce zeby ta wojna sie tak szybko skonczyla. Wytrzymajcie do update przynajmniej, zeby byla jakas zabawa ^^

=))))))))))))))))))))))

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59.