![]() |
W duzej czesci moich postow bronilem swojego zdania i swoich kolegow... i maja one cos wspolnego z tym tematem bo ab'team=proba niszczenia radosci z gry tym, ktorzy nas huncili za nic i moj char( a raczej moje chary), ktorego poswiecalem na pk wrogow ;] nie siedzac w depo i pieprzac na forum jak reszta. A w swoim poscie mam na mysli sytuacje, kiedy obrazales moich kolegow w ab a wczensiej jeszcze wkurzyles mnie na forum i za kilka minut padles ode mnie nie uzywajac jak dobrze pamietam nawet jednego potiona... a miales ich chyba 3bp albo wiecej.
|
Hahaha jak ja chcialem 1v1 to sie srales dopiero jak wpadlem do thais to pomoglem temu 64 bilismy sie 2v2 poczym zawolales kolegow bo sie zesrales i bylo 4v2 wiec kto tu sie broni.. a to jest oczywiste ze jak sie poty koncza to ratuje sie dupsko.. a po czym do trita napisalem ze brak potow. i przylecial na pomoc przynajmniej pozadny kumpel a nie takich jak ty miales co byl 3 razy na red i uciekl a pod depo w ab kozaczyl bo 2xfe i 1v2 + 2 fe na mnie no to co tu mowic. tak wiec tu nie zagladaj i idz na non pvp pokozaczyc jaki ty pro evul jestes.. a moze ty wzucisz skreena jak ty uciekales z pod dp thais przed nami co ? a nie odrazu jak ja uciekam ..
@down Yhm |
Cytuj:
|
czemu masz wy potpisie pytanie kture skierowalem do szanownego kolegi Sargeres ???????????????//////////////
|
Cytuj:
|
HEHHE miales 3bp minium jak nie wiecej bo wiem ze pzrez dlugi czas zasilalem nimi swoje noobchary :D
|
Cytuj:
|
Yoshin z bazin talalalalla
@down Zgadleś ? :D |
@pan na gurze MIESZKO MIESZKO MUJ KOLESZKO
|
Btw co sie stalo z demoralize, ze jakos mniej czlonkow ma... i czemu nie ma ineki w demo? ;s
|
jak wygrywali to walczyli , jak zaczelo sie robic trudniej to im morale padło ;;;;
|
Cytuj:
A jakie to pytanie domnie skierowal szanowny kolega??? |
Cytuj:
|
xD
Szpanujesz angielskim Dla Tritza WOLNOSC SLOWA! |
Kensei nadal jesteś duchem :O :kilof:?
@ http://pl.youtube.com/watch?v=f7S1vj-Vpmo wbijajcie i komentujcie!!!! fast fast! best combo z sd OO! |
jakim duchem?
Postanowiłem rozpocząć akcję słownik poprawnej polszczyzny dla kensaiego. Za wszelkie datki dzękuje xD |
chłopaki nie trzeba sie kłócic :D joszi'chrzan vs srageres xD :* smieje ;d
bez obrazy ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tritzuuuum Ty masz jeszcze wogole jakies chary na szaafirze?
[Old Friend] |
Cytuj:
|
@up
smoczy pls? |
A co tam chłopaki myślicie o nadchodzącej legendzie serwera - Alekseevie?
|
Cytuj:
elo |
Elo elo to jak ratujemy saphire czy nie bo jusz nie wiem ;/
|
Cytuj:
\/ |
Hodry Maydone [11]: being pl is a crime
Niewiedzialem ;( |
To jak kur......czę jest z tą Saphira!? nadal te swe nas atakuja!?? co mamy zrobic!!!?? Do Boju!
|
Cytuj:
|
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
|
panowie musimy sie wszyscy zebrac razem (all polacy calkiem wszyscy kazdy musi pomocy) i jedziemy na swe przeciez nie mozemy sie im tak dac!!
|
Jak chcecie to można zrobić pk team 50+ na nich i trapować w paru miejscach :)
|
Stwierdziłam ostatnio, że dawno nie grałam na Saphirze i trzeba to koniecznie zmienić. Stworzyłam nową postać i w miarę szybko wbiłam 8lvl, zostałam pallkiem. Idę sobie na trolle nawet nie tyle żeby expić, a żeby trochę skille podnieść bo mi niepotrzebnie dużo strzał idzie i wpada mi tu taki 30lvl z jakimiś innymi 2 i zaczyna lać.
Troje swe na jeden 8lvl xd Mam zamiar się przyłożyć, i zacząć to tępić. |
a poplakales sie czy pozygales ze smutku ?
|
Cytuj:
Nie, wyobraź sobie, że jak mnie ktoś ubije to ja nie rzucam się na mamę z krzesłem. ani nie Żygam też xd |
^
Podaj ich nicki bejba. B) |
elo laska patrz na mojego
< niezly co |
Stulejke sie leczy kretynie... :oooo
Zadna ci dupy nie da hahahah ... |
Cytuj:
Ostrzeżenia: /2 (35) co zrobiles?: b |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:01. |