![]() |
moj problem z lagami juz sie skonczyl wiec chyba cos tam robia albo poprostu naprawili mi bo mieli dosycmoich codziennych telefonow ;)
|
Ja od 2 tygodni, dzien w dzien do nich dzwonie i jakos mi nie naprawili xD Dalej wykrecaja sie tracertami, ktore im wyslalem ofc jakis tydzien temu, odpowiedzi nie ma do dzisiaj.. :]
|
Cytuj:
|
a i jeszcze jedno za kazdym razem prosilem o technika bo twierdzilem ze administracja i tak nie da odpowiedzi i przychodzili panowie i wkoncu trafil sie inteligentny pan ktory zalatwil maja sprawe
|
to ja mam dekoder multimedi , wypozyczylem film i po 6 minutach piszze ze sie skonczyl i czy chce jeszcze raz ogladac...
|
Cytuj:
|
patrzcie ludzie na tego cyrkowca sorbeta, wchdzi i tylko komentuje wszystkich wypowiedzi po kolei... gdzie sie rodza takie dzieci? żyd?
|
Cytuj:
patrzcie ludzie na tego cyrkowca mario, wchdzi i tylko wymysla bajeczki... gdzie sie mutuje takie stwory? arab? Po prostu skończ do mnie pisać, ja już wcześniej skończyłem, i będzie ok. |
Umcy
No to was oświece.
Czytając ten temat myślałem ze to naprawde ich wina a tymczasem tadam. Dziś byłem w MM i okazuję się ze problem polega na tym ze kiedy mamy inernet np 512 to wysyla sygnal 512 tak. Kiedy powiekszymy sobie do 1mb wtedy sygnal pozosaje 512 a internet i te wszystkie testy pokazuja 1mb. bumbum. Rada;Idzcie do mm poproscie o technika który zwiekszy wam sygnal i bedzie cacy. Edit: Wlasnie zadzwonil do mnie technik ze to "mało prawdopodbne ze to problem z ich strony -.-" W huja se lecą. Kazali przysłąc tracert noobs ;/ |
@up
No, ale co masz na myśli? Chodzi ci o to, że rzekomo powiększają z 512 na 1mb/s, a dalej jest 512mb/s i dlatego lagi? OMFG. Zresztą ja mam od początku 1mb/s i nic nie zmieniałem i mam lagi jak chuj. Powoli tracę cierpliwość. Binladen pl0x zbombarduj MM : < |
Adapter
@exero
Bylbym wdzieczny jakbys podal mi e-mail multimedi ( zgubilem hehe ) @up Ja mam lagi od wrzesnia..Miliony telefonow i tak laggi :/ |
[email protected]
Prosze Cie bardzo ;f Lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi =/ ;CCCCCC |
Cytuj:
LAGI LAGI LAGI LAGI LAGI LAGI LAGI LAGI LAGI LAGI LAGI LAGI LAGI LAGI : << ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( jaki spam :confused: Właśnie wysłałem kolejnego maila z serji "MultiMedia halp me pl0x lagi" ; / ciekawe co odpowiedzą. |
Cytuj:
druga sprawa to technik wyjasnil dlaczego to tak Dziala - stronki dzialaja Normalnie bo stronka do wyswietlenia pobiera jakies dane i jak sie wyswietli tych danych juz nie pobiera a tibia i inne Gry aby dzialac potrzebuje ciaglej Wymiany Danych miedzy serwerem a twoim kompem a jak u mnie lacze bylo przeciazone to lagowalo z tej wlasnie przyczyny no i technik przy mnie zadzwonil do swojego kierownika zeby upchneli mnie na mniej zatloczony rejon no i udalo sie ! ps. jak tak patrzylem na Te wykresy lacza z roznych rejonow to 70% bylo zatloczonych tak jak moje! |
@up
Czyli najlepiej "zaprosić ich do siebie" ? |
jak pisalem wyzej zawsze prosilem o technika bo wiedzialem ze z administracji i tak nie oddzwonia!
|
I jak, zadziałało? Nadal posiadasz nasze ukochane lagi? :]
|
Adapter
@Litin_Kaire
Wielkie dzieks @up U mnie oni byli raz na dwa-tygodnie od wrzesnia ale i tak laggi i ostatni zamiast mi sie w nocke powiekszac 2x spada mi 2x X(..Czasami po ich wizytach dalo sie z 1 h pograc ale potem laggi..JEDNA WAZNA RADA POD ZADNYM POZOREM NIE DAJCIE SOBIE WMOWIC ZE LAGI TO WASZA WINA!!! |
banczo z jakiej dzielni jestes? i czy lagow juz nie masz? u mnie byl technik chuja zrobil :) jak cos ja ztrz; ]i problemy od 3 miesiecy ponad
|
@up
Ja też zatorze. : ] @top Jaaa. Dziś takie lagi, że wogle się grać nie dało. |
czyli widac ze multi to syf zeby tylko siano pobierac, oczywiscie takie sprawy tylko w polsce... jak najwiecej jak najmniejszym kosztem bo nie wiem jak to jeszcze nazwac, czekam na odpowiedz sorbeta ktory moze nas znowu oswieci, ja bym chcial mapke z glownym odbirnikami w polsce to skocze je naprawic
|
ja z gutkowa jestem
|
Cytuj:
A to z odbiornikami, ehh, nawet nie będę ci tłumaczył, i tak zrozumiesz tak jak ty chcesz, tym razem wygrałeś, zadowolony? :) @down: OK, więcej nie popełnię tak drastycznego i niemoralnego błędu. |
Cytuj:
|
banczo masz lagi czy juz nie?
|
nie amm moge normalnie grac i robic wszystko co mi sie podoba ;)
|
ja też ni mam lagów -.- kilka osób już tylko ma :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Do Ciebie też przyszedł technik czy lagi same przeszły? U mnie bez zmian : | |
u mnie tez :) z jakiej ul. jestes pentagram?
|
Pan technik, który miał dziś do mnie przyjść, nie dotarł a multimedia nawet nie raczyła mnie o tym poinformować i siedziałem jak głupek w domu z nadzieją, że przyjdzie ten pacan i naprawi mi neta.. Cały dzień zmarnowany, lagi jak były tak są i tyle w tym temacie.. -.-
|
Cytuj:
|
U mnie chodzą, chodzą i przejść nie mogą : \/\/
|
Pentagram ban? :D
Zadzwońcie do nich i powiedźcie coś w stylu "Kompetentna firma informuje o nie przyjściu swoich techników. Dziękuję, że państwo tego nie zrobili. Z brakiem poważania ;)". Trzeba wjechać na ego tym łapserdakom! |
To może być dziwne, ale od półtora dnia faktycznie narzekać nie można...
Cóż. Tonący brzytwy się chwyta, a nadzieja matką głupich. |
Mam prośbe do ludzi posyłających im tracerta. Jak to robiliście? znaczy jak zapisywaliście to droge wiecie te wszystkie msy ip itp.
|
@up
Start>Uruchom>cmd>tracert www.tibia.com @top Lagi , lagi , lagi . Zara biore przyklad z Banczo i bede upierdliwy jak sam h*j PS. U mnie zadko laczy z login serwerem a jak polaczy to jak przejde 1 sqm to jest sukces ....... |
Luuuuuuuudzie!!!
Jak sie robi tracert to nie na tibie.com bo tibia.com ma to zablokowane >,> Sprawdza sie serwer ip serwera na ktorym sie gra w sposob nastepujacy, logujemy sie do tibii otwiramy wiersz polecen (start>uruchom>cmd) i tam wpisujemy netstat -o . Pojawiaja sie adresy i szukamy taki ktory ma port 7171. Kopiujemy adres bez portu, i wpisujemy tracert i ip serwera. Jesli bedziecie im wysylac tracerty do tibi.com to beda wam mowic ze to nie jest ich wina, ze oni nie biora odpowiedzialnosci za zagraniczne serwery, albo beda inaczej sie od tego wykrecac. |
hheehh
Ja juz wyslalem z :/ z tracertem www.tibia.com i galaxia.ots24.net. Zobaczymy co odpowiedza xd.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:04. |