![]() |
Cytuj:
Yours Waszka |
Cytuj:
|
Autodamaged post.
|
@Zegea
I znowu popełniasz błędy... Jak kiedyś wymęczy 50 lvl, to będzie dobrze. ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dwa - jak juz Lyoth wspomniał, to banda low leveli, na ktorych nikt nawet nie może wbić fraga. jakbyście przyszli jakimś ósmymi levelami to było by to samo. Trzy - nasi supporterzy robią dużo dużo DUŻO więcej od waszych. @A jak jesteście tacy cwani, to zaakceptujcie wojnę z Wanted, wtedy dopiero zobaczymy (mówie o Breakbeat~). Bo z tym systemem pvp przyszły takie czasy, że byle gówniany 44 sork lub 50 palek może pyskować i kozaczyć do dwusetnych leveli... |
Cytuj:
Skończcie już pierdolić kto jest lepszy z ortografii, z takimi rzeczami won do pani profesor od języka polskiego. Cytuj:
|
Czemu wymagasz tego od niego, skoro sam ukrywasz swoj?
|
Cytuj:
bo to bylo tak: stoję przed depo jak to 8 lvl stal tez Sirkiks stalą tez jakaś noobka(famale) Sirkiks podchodzi i zaczyna wyrywać "Hej mała, jak tam, co powiesz.." no ale noobka nawet nie zareagowała no to Sirkiks tak "Ej a wiesz ze jestem drugi w rankingu na serwerze ?" |
@up
TAK ZGADZAM SIE! Z tego co slyszalem to Jacek stoi pod klubem i jak zobaczy fajna laske to szybko podbiega i wyskakuje z tekstem " Hej mala, wiesz ze mam duzego?.... Laska sie peszy i odchodzi a on krzyczy ...KNIGHTA NA AZURZE !!!!! 8o8o |
Polska mowa, trudny jezyk.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a poza tym podziel sie z nami dlaczego pacc nie kupujesz, moze maly huncik u nep i dlatego teraz lizesz wanted chodz na poczatku wojny mowiles ze wystapilbys przeciwko wanted |
wszędzie to samo - fora internetowe, commenty na portalach,
pełne ludzi próbujących udowodnić swoją wyższość nad pozostałymi pierdolcie się wszyscy ,i, :D |
Cytuj:
|
fgcvgbn,,m,mn;k.
:cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
"Bo z tym systemem pvp przyszły takie czasy, że byle gówniany 44 sork lub 50 palek może pyskować i kozaczyć do dwusetnych leveli..."- to czemu nie grasz takim 44 sorkiem? Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dokladnie was nazywam plebsem, bo przyszly takie czasy ze 50 levele dyktuja ci co masz robic. kiedys oddalby kapcie, bylby placz i po sprawie.
co do chowania sie po pztach - macie pecha |
Panowie z wanted co sie dzieje ze znowu was zaczynaja fragowac? Widzieliscie ze nie sa wcale tacy super, powodzonka
Yours, Smoq |
^
a co byku juz nie poratujesz wanted swoja assassinka jak na wymarze grales ? |
Za co Senso Padł?
|
Autodamaged post.
|
taki z niego neutral jak ze mnie
|
Fajne zakładki. ;d
|
haha to juz kazdy ma wasze ip
|
pozdro on zanim sie wyplacil mial te vt ;)
moje vt btw. <cry> |
Cytuj:
czemu wstydzisz sie podpisać nickiem z gry? @down Stan: Aktywny Gracz Imię: Triu Verix Profesja: Royal Paladin Gildia: Forgotten Legion Świat: Azura Poziom: 150 noob? |
to samo sie tyczy ciebie
|
Cytuj:
|
Z jakiej okazji D9 - Xaja i spolka odeszli z Wanted i doszli do Nephi~ ?
|
Z takiej, że doszli do wniosku, że z Sherionami będzie łatwiej im wygrać i będą mogli se expić.
A wcześniej Andersy na vt i w grze zgrywali wielkich kumpli, wszedzie było 'hihi bro', a teraz wszystkich starych bro jeżdżą od kurw. |
To Cors zyje, DoF wraca! :D pozdro byku.
|
Zyje zyje, w WoW'a z Flo gramy, do tibi nie wróce bo to juz nie ta sama gra która byla za tamtych czasów - wszystkie zasady sie zmienily i nie kupuje tego.
Zdziwila mnie strasznie akcja D9, bo nawet dosc niedawno z Xajakim gadalem i mialem 100% pewnosci ze to jest nadal ten sam Jimmy, a co by wiele o nim mowic to jak z kims grał to szedl na samo dno jak trzeba bylo -a teraz taki dziwny myk widze. o szerjonach zuterach i haosach to ja niewiele wiem bo za moich czasów nie grali (albo niewiele znaczyli), o wielu z tych co teraz karty rozdaja nie wiem prawie nic - tyle co na forum czasem mam czas poczytac i widac kto ma ladnie pomieszane pod hełmem btw. Draz pociska na Ecrusherze czy odpuscil po tym jak dostal kuku? Emo Minavand ostatnio błyszczy w chwale :P widzialem znow po forach walczy ^^ Czekam z niecierpliwoscia az znow cos pojdzie nie jego mysli i bedzie emo "my feelings are broken" ^^ |
No spoko. Tak, to ten sam Xajaki, tym razem jednak siegnal dna - dla niektorych jego akcje to dowod ze ma jaja, dla innych ze nie, nie mi to osadzac.
Minavand i inni hitlerowcy znowu mysla ze cos osiagna. Niestety, kto by nie wygral tej wojny, dlugo sobie nie pograja, w mojej opinii. pozdro dla Flo :) |
Autodamaged post.
|
Wkoncu to rl alethy, wiec sobie chyba zasluzyl na to, ale skoro sa tam juz puchy czy fea, to co to za roznica.
Pewnie za chwile zostane obrzucany jakimis wyzwiskami albo textami typu, tetarian zrobil wiecej niz Ty w tej wojnie (tak tak zrobil 40 lvli na dragach yalahar <gZ>). |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:44. |