![]() |
Ktoś tam pytał, czy ktoś tu ma powyżej 1400 - ja mam, co chciałeś?
|
Yoh jak tam twoje 1430~~ elo, czemu już nie grasz? Nie chcesz by spadło bo fuksem takie wbiłeś? ; / Tak ogólnie to ci powiem, że dużo głupot pier*olisz a mało robisz.
Co do irelii - to jeden z najbardziej sprawdzających się buildów i to nie tylko u mnie, więc shut your morda, daj ludziom grać jak im się podoba, nie każdy ma 1430 elo i może być takim koksem jak ty. |
Irelia = Tri Force, Madredy + survi
Tutaj nie ma nic odkrywczego. Wickd to ciota i naśladowanie jego 0/24/6 to debilizm Nie gram, bo lol to gówno i in game jest ping 200, poza tym nie chcę mi się grać rankedów, wolę junglować Soraką na normalu. Widziałeś chociaż jedną moją grę na ranku, że piszczysz, że wbiłem coś fuksem? |
Ciota, a chciałbyś grać tak jak on i zazdrościsz mu skilla i elo tak samo jak całe forum zazdrości tobie. Tak, fuksem, bo jakbyś wbił to "na lajcie" to byś się nie zatrzymywał na takim, żeby tylko niżej nie spadło ; o
|
On nie ma skilla =d
Gdyby mu hotshot nie wbijał ratingu, nadal by się kisił na 1700 |
@Yoh
A czemu masteries w defense dla Irelii to zły pomysł? Ja gram na tym i jakoś ładnie idzie, trudno mnie zabić a damage ma i tak OP. Widziałem nawet kilka AP Irelii, też niezły damage wyciskały, ale co z tego jak survi zero i padały jak muchy. |
i koniec... Yosh wrócił... szkoda a była tak fajnie i spokojnie...
|
Przetestuję później build 21/9 ew. 21/0/9 ale i tak myślę, że będzie się grało gorzej.
@offtop patrzę moderatorzy świetnie pracują, za posta wyżej dostałem 3 punkty kary, zapewne spostrzegawczy rothes myślał, że słowem 'ciota' wyzwałem yoha. Ah ci moderatorzy, nawet udawać że jednak coś robią nie potrafią. Wyjaśniłem Ci na PW, że ostrzeżenie miało być za Twój poprzedni post ("pier... głupot" i "shut your morda"). Rothes |
Cytuj:
btw, mówiłem wam, że grałem sobie z Edvinem? :> |
Cytuj:
Co do tematu, to Veigar fajna postać. E + W + R + Q = perfect death combo. Tylko długo się na itemy zbiera albo ja nie umiem zbierać kasy :\. Co do Teemo o którym pisaliście to jakoś nie rozkminiam tej postaci zagrałem raz, kompletnie mi jakoś nie podchodzi a jak gra przeciwko to mam ochotę podciąć sobie żyły bo jest mega irytująca. |
A, co do Teemo i Erverse płaczącego o to, że mały skaut to tylko AD - Shushei by cię śmiechem zabił ;)
|
@up & 2up
Nie ma tu ani jednej osoby, którą obchodzą ci pr0 gamerzy z WCG posiadający 2k+ ELO, więc daruj sobie, k? I nie, to nie jest zazdrość, bo nie mam pojęcia o kim ty mówisz, mam to w dupie. |
Soraweczka yoh, ale mam trochę lepsze rzeczy do roboty niż uczenie się na pamięć nazw najlepszych gości z wcg czy tam top elo z us, więc to, że napiszesz "xx wyśmiałby cię za yy" średnio do mnie trafia. Jakoś już tak mam, że nie interesuje mnie opinia kogoś kogo kompletnie nie znam o mnie.
btw, mowilem, że grałem z avorianem? Czasem nawet zdarza się z lukersem. : ) |
Cytuj:
|
A ja i tak mam na to wyj*bane, i nie rób z LoLa gównianej gry z metagame mówiąc "jak irelia to TYLKO I WYŁĄCZNIE triforce + madreds + survi, coś innego to idiotyzm". Po pierwsze, to zależy od teamu, bo po jasną cholerę ci Madreds, jak np przeciwnicy nie mają tanka z 5k HP?
|
Madredy są po prostu OP na Irelii, właściwie to nawet tylko one jej wystarczą, a reszta na survi.
A meta lola aktualnie jest strasznie gówniana ;p |
Yoh, weź zabawki i idz się bawić ze swoimi kolegami, Shusheiami czy jak im tam. Jeśli LoL to dla Ciebie takie starsze gówno naprawdę się nie obrazimy jak je w spokoju zostawisz.
|
Yoh zaraz pewnie rzuci żartem anegdotką, że jest potrzebny w tym temacie.
Spodobał mi się Ryze, szkoda tylko ze dmg ma zalezny od many ;x |
To, że ma dmg zależny od many to jakaś przeszkoda? Budujesz wtedy archangele, ale ryze jest useless gównem więc nie radzę nawet tym grać na dłużej ;p Na wyższych lvlach są potrzebne championy które jednak robią coś poza wysraniem się ze spelli i byciem gotowym aby umrzeć. Poza tym - aby zrobić jakikolwiek dmg musi podejść bliziutko do kogoś, więc jesli ktoś wystoi jego combo to ryze wyśpi.
|
Cytuj:
|
Kurwa, nie zapisało mi do wyników ostatniej gry, ponad godzina i win :/
Swoją drogą, jakbyście zbuildowali Mordekaisera? Ja ustawiłem marki i seale magic pen., glypsh dodge(zostało z innych buildów, chwilowo brakło ip), i quint. healtha. Masteries 23-0-7, z itemow najpierw leca butki(zaleznie od przeciwnika), warmog, rylai, thornmail/force of nature, abyssal, atma. |
Dzisiejszy meczyk :)
http://img190.imageshack.us/img190/1307/lolust.jpg |
http://img683.imageshack.us/img683/479/beztytuuupwp.png
<facepalm blitz> i graj z takimi, 3 taka gra z rzedu... |
Cytuj:
|
Cytuj:
edit: I nie ośmieszaj się tym podpisem bo ludzie cię nie będą traktować poważnie :) |
ciezko sie gra Shaco? Mam juz prawie 3150ip. W planach byl Pantheon, ale kupuje go kolega.
|
Tristana op, 24 level grający Tristaną zniszczył Urgota z 1000 winów na midzie.
NERF! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Shaco jest w ch*j trudny bez run i masteries przynajmniej na 15+ lvlu. Z tym i tak właściwie jest trudny ;). Ale ja się do niego nie zraziłem, co prawda trzeba było zagrać w pizd* meczy żeby go ogarnąć W MIARĘ, ale i tak to mój ulubiony champ, jak na razie :D |
Dobry gracz nie przegra z Shaco.
|
Cytuj:
|
Nie, moim tokiem myślenia - w grach na wysokim poziomie, Shaco jest bezużyteczny.
|
W takim razie co polecasz kupic za 3k ip?
|
@up
Możesz kupić shaco, ale jeśli faktycznie CHCE ci się nim grać i poświęcić trochę czasu jak i nerwów. A no nie wiem... Pantheon jak mówiłeś, Lux, Jax ? Bo xina masz ? :P Cytuj:
|
Cytuj:
Nidalee, Xin, LeBlanc, Urgot, Shen, Akali. Cytuj:
Poza tym, strasznie łatwo jest skontrować Shaco, jego ganki są przewidywalne, a Randuins/Frozen Heart psuje mu wszystko ;) |
Zgadzam sie co do shaco.Na lini slaby w jungli latwo zkontrowac.
|
Cytuj:
|
Urgot dopiero suxi w late game. Jego ulti jest śmieszne, nadaje się w zasadzie tylko do łapania z byt blisko podchodzących pod turrent dpsów. Żeby było śmieszniej, ma malutki range, więc jeśli chcesz go użyć w teamfight'cie, to jesli przeciwnik jest ogarniety, utlucze cie zanim skonczysz sie channelowac, wzglednie wykonczy zaraz po zamianie. Urgot to taki głupawy harasser ktorym malo kto gra.
Co do samego Shaco...tu się akurat muszę zgodzić, oracle i nie ma dziada. Taka Eve czy Twich są już bardziej pożyteczni. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:26. |